Jump to content
PirateClub.hu

Rendőrakadémia 8.


hankock
 Share

Recommended Posts

A New Line stúdiónál úgy döntöttek, hogy ideje feltámasztani a Rendőrakadémia-franchise-t, és rábízták a dolgot egy Scott Zabielski nevű kezdő rendezőre, aki egyébként nem vicc, de önkéntes rendőrként dolgozik West Hollywoodban. Zabielski eddig mindössze a Comedy Central Tosh.0 című sorozatához rendezett pár epizódot, nagyfilmes tapasztalata nincsen. A sorozatot nem először igyekeznek feltámasztani, de valamiért soha nem jött össze a dolog.

 

Az utolsó Rendőrakadémia-film a hetedik, Moszkvai küldetés alcímű volt, ami akkorát bukott, mint az ólajtó, hiszen 126 000 dolláros bevétele siralmasnak is csak nagy jóindulattal nevezhető. A minden idők 18. legrosszabb filmjének választott utolsó rész csodálatos bevételével együtt a hét film azért 242 millió dollárt csak összekapart a mozikban, és két tévésorozat is készült belőle. Bármilyen hihetetlen, de a nyolcvanas évek kalózvideós korszakának egyik legresettebb darabja volt Magyarországon is.

 

A filmek eredeti producere, Paul Maslansky is rész vesz a munkálatokban, és ha minden igaz, még nem tett le arról a tervéről, hogy a reboot friss arcokkal történjen meg, bár ha jobban belegondolunk, Steve Guttenberg vagy Kim Cattrall ma már biztos nem adá a nevét egy ilyen projekthez, szegény Bubba Smith pedig tavaly meghalt. Guttenberg karrierjének első igazán fontos mérföldköve a Rendőrakadémia első része volt még 1984-ben.

 

index

Link to comment
Share on other sites

Sony : Bátor vagy azzal a 90 % -s aránnyal. Egyszerűen nem lehet ,s nem szabad feltámasztani ezt a sorozatot . ez úgy volt jó ,ahogy a 80 -as években láttuk.

Link to comment
Share on other sites

Steve Guttenberg vagy Kim Cattrall ma már biztos nem adá a nevét egy ilyen projekthez, szegény Bubba Smith pedig tavaly meghalt.

A fegyverbolond Tackleberry(David Graf) pedig még 2001-ben. :(

A lényeg pedig, hogy a sorozatot a karakterek adták el (nekem legalább is), jónéhány gyengébb poén is annyira passzolt a figurákhoz, a mozgásukkal, arcukkal működött a dolog. Ilyen figurákat nehéz lenne újra összehozni...

Pl. a TV sorozat figurái harmatosak voltak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...