Sanibá Posted Június 26, 2013 Share Posted Június 26, 2013 Active sync-el(XP) vagy Windows Mobile (Win7) kapcsolódva, nincs MyFlashDisk-en belül IGOPATH.TXT ? vagy a kártyádon egy ADDONS.TXT ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godlight Posted Június 27, 2013 Share Posted Június 27, 2013 Active sync-el(XP) vagy Windows Mobile (Win7) kapcsolódva, nincs MyFlashDisk-en belül IGOPATH.TXT ? vagy a kártyádon egy ADDONS.TXT ? Ez volt a baj, hogy nem volt! Az előzőről csináltam egy mentést, megnéztem, kellett volna lennie! Most már működik! Ezer közönet a fáradozásaidért!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonkabenku Posted Június 28, 2013 Share Posted Június 28, 2013 Üdv! Airis T940 Nav'N'GO navigációra keresek frissítéseket. Már minden hol és mindent megpróbáltam és sürgős lenne azért is írom le ide. Ezt az információt tudom: Airis Navigation 8.3.2.99352 2009.July.14 2011,2010,2009-es frissítésű térképek vannak fent rajta. Ami kellene: Ennek a szoftvernek frissebb változata és legalább 2012-es térképek. Találtam hozzá csak az a baj hogy 2 Gb-os kártya van a készülékhez. Friss térképeket rárakva a licensere hivatkozva kilép. Valami megoldást tudok írni : Köszönöm: Gyóni Bence Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Július 2, 2013 Share Posted Július 2, 2013 Üdv! Airis T940 Nav'N'GO navigációra keresek frissítéseket. Már minden hol és mindent megpróbáltam és sürgős lenne azért is írom le ide. Ezt az információt tudom: Airis Navigation 8.3.2.99352 2009.July.14 2011,2010,2009-es frissítésű térképek vannak fent rajta. Ami kellene: Ennek a szoftvernek frissebb változata és legalább 2012-es térképek. Találtam hozzá csak az a baj hogy 2 Gb-os kártya van a készülékhez. Friss térképeket rárakva a licensere hivatkozva kilép. Valami megoldást tudok írni : Köszönöm: Gyóni Bence Csak saját felelősségre! Active sync-el(XP) vagy Windows Mobile (Win7) kapcsolódva "My Flash Disk" tartalmát mentsd le. (biztonsági másolat) My Flash Disk/Infinity mappa átnevezése valamire /akár le is törölheted, ha van róla másolat/ Ide (My Flash Disk) felmásolold az Igo8-at /Primo nem fog elmenni rajta/ Térképek nélkül (úgysem fér rá) Igo mappát átnevezed Infinity-re az exe-t (Igo.exe vagy Mobilnavigator.exe) átnevezed Infinity.exe -re sys.txt-be legyen benne (hogy a Content mappád hol keresse) [folders] content="%SDCARD%/content" SD kártyára felmásolni a content mappát (térképestől, poi-stól..) Ezután Reset-eld a készüléket. Térkép (jelenlegi legfrissebb EU) http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navigacios-tema/page__st__180#entry1478122146 Igo8-ba olyat keress, amiben benne van a 320 x 240 felbontás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakter1978 Posted Július 3, 2013 Share Posted Július 3, 2013 sziasztok vetem egy CNS Globe VIA készűléket és ebben szeretnék tőletek segitséget ,hogy melyik program fut rajta biztonságba . köszönöm a válaszokat :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 3, 2013 Share Posted Július 3, 2013 Van erre a kérdésre egy "Segítség" topik, oda írhattad volna! Szerintem Primo-t tegyél rá, abból nálam a Primo 2.4-es fut, keresd ezt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 5, 2013 Share Posted Július 5, 2013 Sziasztok!Azt szeretném megtudni egy hozzáértőtől,hogy a Navteq,vagy a Top map térképeit,és poi-jait érdemesebb használni?Valamint hogy ha keverednek pl.:top map-os fbl mellé navteq-s poi-t,és navteq-s fda-t másolok igy fog a gps megfelelően működni?Előre is Köszönöm a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
letoltes6 Posted Július 5, 2013 Share Posted Július 5, 2013 Hali Magyarország vonatkozásábán a topmap térképét tartják pontosabbnak, nyugat európai országok tekintetében a navteqot. Nekem működtek keverve is a poik és a térképek is. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Július 6, 2013 Share Posted Július 6, 2013 Sziasztok! Kellene egy gyors segítség. Van nálam egy M-TECH MT-350EEU készülék amire felraktam a Primo-t, ami hiba nélkül fút is rajta csak műholdat nem talál. Gondolom a Sys.txt-be kellene valamit beleírni, hogy jó legyen. Tudja valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy a készülék találjon műholdat? Holnap jönnek érte ezért lenne sürgős. Köszönöm előre is. Megoldódott a problémám. Egyébként régebben tudtam törölni a saját hozászolásomat ezt az opciót most nem találom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 7, 2013 Share Posted Július 7, 2013 Hali Magyarország vonatkozásábán a topmap térképét tartják pontosabbnak, nyugat európai országok tekintetében a navteqot. Nekem működtek keverve is a poik és a térképek is. Nagyon szépen Köszönöm a válaszodat! Esetleg még azt megtudnád mondani,ha különböző gyártótól van (Navteq,Topmap) az fbl,fda,fpa akkor az vajon bekavarhat a proginak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ista65 Posted Július 11, 2013 Share Posted Július 11, 2013 Nagyon szépen Köszönöm a válaszodat! Esetleg még azt megtudnád mondani,ha különböző gyártótól van (Navteq,Topmap) az fbl,fda,fpa akkor az vajon bekavarhat a proginak? Szerintem nem kavar be, nekem működik vegyesen is. De én már Magyarországra is a Navteq-et használom, mert több út van rajta. Még a földutak is. A Topmap csak a kövezetteket jeleníti meg. Egyébként a debreceni elkerülő, ami már tavaly novembertől átadásra került, még egyiken sincs rajta. :-( 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ista65 Posted Július 11, 2013 Share Posted Július 11, 2013 tudja-e valakik, hogy mi ez az "fsp" kiterjesztés? Ez eddig még nem volt! Mit tud ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolando Posted Július 14, 2013 Share Posted Július 14, 2013 ista65 Intelligens útvonalak A legjobb útvonal kiválasztása a hét napja és az adott napszak alapján Korábbi sebességadatok figyelembe vétele Felhasználás Közlekedési minták (Navteq) Sebességprofilok (TeleAtlas) A további információkat az alkalmazás önálló (.HSP és .FSP) fájlokban tárolja. http://www.nng.com/hu/igo-primo-feature-smart-routes 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 15, 2013 Share Posted Július 15, 2013 Szerintem nem kavar be, nekem működik vegyesen is. De én már Magyarországra is a Navteq-et használom, mert több út van rajta. Még a földutak is. A Topmap csak a kövezetteket jeleníti meg.Egyébként a debreceni elkerülő, ami már tavaly novembertől átadásra került, még egyiken sincs rajta. :-( Köszi a segitséget! Amugy már probálgattam,és nálam a Topmap-os fbl nem müködött együtt a Navteq-s figyelmeztető jelzésekkel(fda),se az fpa és fsp-vel sem.Az igo program névjegy/tartalom részénél azt irta ki a kiegészitő jelzésekre,hogy a térkép lefedettsége hiányos.Errefelé (Szabolcs) sztem a Topmap pontosabb,a Navteq a tavaly átadott M3 Nyiregy -Őr szakaszt se tartalmazza,a Topmap-os igen.A franc se tudja melyik a jobb,az egyikbe van olyan út,ami a másikba nincs,és fordítva is.Amugy ha a fájlméreteket nézem a Navteq-s fájlok nagyobb méretűek,és ezzel sztem több infot tartalmaz (elvileg). Köszi még 1-szer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 15, 2013 Share Posted Július 15, 2013 2×ment Bocsi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Július 16, 2013 Share Posted Július 16, 2013 A TopMap részletesebb, de csak kelet-eu-ra jó, egyébként úgy tudom, hogy az elkerülő már rajta van (TM201305). Keverni nem érdemes, inkább vegyél egy nagyobb kártyát és a térképcserélős verziót tedd fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 16, 2013 Share Posted Július 16, 2013 Androidos okostelorol használom az Igo Primo 9.6.22.29707-es változatát,ebben nincs térképcserélèsi lehetôség,csak ha én magam cserélem ki a content/map-ban a fájlokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 16, 2013 Share Posted Július 16, 2013 Hali!Valaki megtudná mondani,hogy az fpa fájl(pontszerü címek) pontosan mit takar?Ha jol értelmezem ,akkor az fda (figyelmeztető jelzések) azok a veszélyt jelző táblákat jeleniti meg,az fsp (inteligens utvonal) napszakfüggő utterheltség alapján válassza ki a megfelelő utvonalat,de az fpa pontosan mire való? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 Címek pontszerű rögzítése (Utcaszegmens-alapú interpoláció helyett a térképfájl egyedileg tárolja a címeket (és bejárati pontokat). Különösen fontos funkció Oroszországban, a Cseh Köztársaságban és Bulgáriában.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 Magyarabbul lehetne,mert még most sem tudom,hogy pontosan mire valo,kell e ez nekem,vagy nem?Mâr bocsi a sok kérdésért.Köszi a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 Magyarul ha a cím olyan helyen van amit kocsival nem tudsz megközelíteni gyalogosan odanavigál. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 Magyarul ha a cím olyan helyen van amit kocsival nem tudsz megközelíteni gyalogosan odanavigál. Értem.Nagyon Köszönöm a segitséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ista65 Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 Milyen készülékről van szó? Wayteq 950 HD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ista65 Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 A TopMap részletesebb, de csak kelet-eu-ra jó, egyébként úgy tudom, hogy az elkerülő már rajta van (TM201305). Keverni nem érdemes, inkább vegyél egy nagyobb kártyát és a térképcserélős verziót tedd fel. Csak NQ-s térképeket találtam. Van valahol TM-es is, amit említesz? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanibá Posted Július 17, 2013 Share Posted Július 17, 2013 A 950HD felbontása 800X480, amit linkeltem primot jó hozzá, csak a sys.txt-t át kell írni. Topmap 201305 térkép (csak Magyarország) http://www.pirateclub.hu/topic/6460499-a-nagy-navigacios-tema/page__st__210#entry1478145084 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarantula21 Posted Július 26, 2013 Share Posted Július 26, 2013 Hello! Samsung galaxy minire ( s5570) -re, milyen navigációs programot lehet feltelepíteni? Az igo kat próbáltam de gond van a felbontással, esetleg van itt olyan topic ami ezzel foglalkozik? Előre is köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 27, 2013 Share Posted Július 27, 2013 Hali!Valaki meg tudná mondani,hogy az androidos igo primoba (9.6.22....)hogy tudnám a navigáló kis nyilat kicserélni jármûre?A content mappában a car mappában van 21 jármû (tank,motor,bicikli,stb...)de a beállitásokban a járműprofilnál nem lehet kiválasztani a tipust,mert átlátszó,le van tiltva ez a funkció.A hangoknál is lenne olyan funkcio,hogy TTS Pro,de ez is halvány,nem lehet belelépni.A sys-txt brobálgattam átirni,de igy se működik se a tts,se a jármütípus.Köszönöm a segitséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_la Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Hali!Valaki meg tudná mondani,hogy az androidos igo primoba (9.6.22....)hogy tudnám a navigáló kis nyilat kicserélni jármûre?A content mappában a car mappában van 21 jármû (tank,motor,bicikli,stb...)de a beállitásokban a járműprofilnál nem lehet kiválasztani a tipust,mert átlátszó,le van tiltva ez a funkció.A hangoknál is lenne olyan funkcio,hogy TTS Pro,de ez is halvány,nem lehet belelépni.A sys-txt brobálgattam átirni,de igy se működik se a tts,se a jármütípus.Köszönöm a segitséget! Próbáld a Beállítások-Térképbaállítások-3D járműgaléria. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkika Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Nekem olyan menüpont nincs,hanem az utvonalbeállitásokon belül van olyan,hogy jármü kiválazztás,ès azon belül tipus,ès arra nem tudok lèpni,mert átlátszo,le van tiltva,ugyanugy,mint a hangoknál a tts pro menüpont,az is átlátszô,.nem lehet belelèpni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_la Posted Július 29, 2013 Share Posted Július 29, 2013 Szia narkika! Az útvonal beállítások utan a második menüpont a Térkpbeállítások és ott keresgélj, amit írtam, mert amit te írtál az teljesen másra szolgál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts