Jump to content
PirateClub.hu

tarantula21

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About tarantula21

  • Születésnap 08/19/1985

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Fertőszentmiklós

tarantula21's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. tarantula21

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi szépen !
  2. tarantula21

    Navigációs kérdések (új)

    Hello! Samsung galaxy minire ( s5570) -re, milyen navigációs programot lehet feltelepíteni? Az igo kat próbáltam de gond van a felbontással, esetleg van itt olyan topic ami ezzel foglalkozik? Előre is köszi a segítséget.
  3. tarantula21

    Microsoft Windows 7

    Hello! Egy ismerősőm gépe amin win7 ultimate van, induláskor épp betöltés előtt leáll kékhalállal, elmondása szerint előszőr csak elsötétült aztán visszajött a kép. De késöbb, indításkor már nem indult, kékhalállal újraindult, és folyton a kékhalál. Újratelepítettem a wint, minden simán ment egész addig amig nem indult a win, a telepítés utolsó részénél, amikor a számítógép nevet kérte volna szintén kékhalál. Csináltam egy képet róla. http://kepfeltoltes.hu/view/130102/P0201130000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mivel nagyon poros, vastagon állt, 4 éves gép, takarítva nem volt, kiszdegettem az eszközöket, nagyjából kifújtam, cserélgettem a ramokat, bekapcsolás után sípol, a vga kontakthibás, na akkor megtakarítom, indul a gép de még mindig kék halál. Valakinek van ötlete? A gép nem indul csökkentett módban, mert nem fejezte be a telepítést. A linux rendszert cd ről futtattam és azzzal leszedtem az adatokat róla, tehát az ment. És a táp is kontakt hibás vagy nem tudom miért csinálja, hogy néha nem indul a gép csak ha megmozgatom a tápot. Megpróbáltam egy xp t rátenni, a fájlok másolása megvolt, az újraindítás után a monitor kikapcsol, de ahogy hallom a telepítés folytatódik. Sajnos alaplapi vga nincs. Köszi
  4. tarantula21

    Hálózati problémák

    Az a helyzet, hogy csak hittem hogy van, de nincs. MOst meg az a helyzet, hogy az egyik gépen Ip cím ütközést ír, de net van, DHCP mellett ez hogy lehetséges? Ha kézi Ip megadást akarok akkor a dhcp-t ki kell kapcsolni?
  5. tarantula21

    Hálózati problémák

    vagyis működni fog? Kiosztja a két gépnek az ip-t?
  6. tarantula21

    Hálózati problémák

    Hello! Ki akarom zárni a router hibáját, ezért egy másikat tennék be, eddig wifis router volt, de van itthon egy sima routerem. A kérdésem az hogy ha van egy Switch em, azt rádugom a router egyik portjára és onnan megy két gép a maradák 3 portról meg a három akkor működni fog?
  7. tarantula21

    Navigációs kérdések (új)

    Hello! Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet felfrissiteni az Igo8.0.x verziót 8.3 ra? Törlöm a régit és felmásolom az újat? Nem sd kártyán van most az Igo hanem az eszköz saját memóriáján. Köszi!
  8. tarantula21

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi a leirás NQ = NavTeq térképet tettem fel és azzal volt baja, ha TM et tettem fel azzal jó volt, 2011 03 akkor a legfrissebb?
  9. tarantula21

    Navigációs kérdések (új)

    Köszi, néztem őket, de annál frissebb nincs? És pontosan melyikre gondolsz? A 4 hotlife -s linkre? És mit jelent az hogy TQ, TM, NQ, Q1? , Pl az NQ nál hibát ír!
  10. tarantula21

    Navigációs kérdések (új)

    Hello! Nav N Go iGO 8 8.3.4.102680 szoftverre kellene a legfirsebb magyar térkép, de jöhet egész európa. És egy leírés, hogyan kell rátenni! Köszi!
  11. Hello Gépbeállitás órán történt. A felvonókról tartottam órát. Felrajzoltam egy egyszerű felvonót a táblára, odairtam a részeit, többek közt, azt hogy akna. Ekkor megkérdezi egy tanulóm hogy tanár úr, mi az hogy "akáena"? Néztem egy nagyon és annyit válaszoltam, hogy olvasd össze, és amúgy meg akna:D:D:D.
  12. tarantula21

    Microsoft Windows 7

    Hello! Win7 telepítés után nincs hang! Feltettem a win 7 es drivert, akkor működött, de amikor kikapcsolom a gépet és vissza akkor az alapértelmezett drivert telepíti fel. A hangkártya típusa: realte high definition audio Valaki tud rá megoldást? Köszi!
  13. ha ennyire romlani fog a forint örülhetünk ha egy comodor 64 re futni fogja::)
  14. tarantula21

    Megnézheted mikor halsz meg!

    Hát ez jó, ezek szerint nagybátyámnak 2001 ben el kellett volna patkolnia!
  15. tarantula21

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Hello! Nekem 13/4 cm es, és már elmultam 18éves, még nem voltam senkivel, de pár honapja van barátnőm, ez nagyon kicsinek számít? Beszélgettünk a témárol de a méret nem került szóba, és félek hogy nem lesz neki jó, célozzak erre a témára is hogy ne érje váratlanul? Köszi a segítséget!
×
×
  • Create New...