Jump to content
PirateClub.hu

Titanic 3D


hankock
 Share

Recommended Posts

  • 10 months later...

Mégsem bukta, bár amcsiban annyira nem tolonganak érte, annál inkább kínában...

James Cameron 18 millió dollárért átkonvertált filmje eddig 44,5 millió dollárt kalapozott össze hazájában, nemzetközi viszonylatban pedig már 120 milliót. Ehhez a 120 millióhoz egy hatalmas szeletet Kína tett hozzá. sg.hu

boxofficemojonál a nemzetközi már 146 millánál jár. Valami csak visszacsurog belőle. Kérdés, tényleg a filmnek szól, a 3D-nek vagy a centenáriumnak?

 

Link to comment
Share on other sites

Egy országban a Titanic 3D a 98-as verziónál is sikeresebb

 

Mindössze 18 millió dollárt költöttek a Titanic 3D-sítésére, s a befektetés kivételesen jövedelmezőnek bizonyult, hiszen a közönség zabálja az új változatot - van, ahol még az eredetinél is jobban.

 

Amerikában a Titanic 3D még mindig jobban áll bevétel tekintetében, mint az Amerikai pite 4. része, James Cameron 18 millió dollárért átkonvertált filmje eddig 44,5 millió dollárt kalapozott össze hazájában, nemzetközi viszonylatban pedig már 120 milliót. Ehhez a 120 millióhoz egy hatalmas szeletet Kína tett hozzá, ugyanis a távolkeleti országban a Titanic 3D már a nyitónapján 11,6 millió dollár bevételt hozott, s vasárnapra már 58 millióig jutott el a film.

 

Mindez nemcsak azt jelenti, hogy a Titanic 3D a nemzetközi piacokat tekintve Kínában teljesít eddig legjobban, hanem azt is, hogy a kínai bevételeket vélhetően meg fogják haladni az amerikaiakat, ami valószínűleg most fordul elő először amerikai film esetében. S, ha mindez nem lenne elég, akkor még egy meglepő rekordot állított fel a Titanic 3D Kínában, hiszen az 1998-ban bemutatott verzió mindössze 44 millió dollárig jutott el, a 3D-s viszont ezt az eredményt pár nap alatt túlszárnyalta - vagyis a konvertált, újra bemutatott film sikere meghaladta az eredeti változatát.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...