Jump to content
Sign in to follow this  
SzegediXY

Dr. Who

Recommended Posts

Sziasztok!

Mint azt valószínűleg tudjátok, a Dr Who-t újraindították 2005-ben. A legelső sorozat 26 évig bírta, és szerintem a mostani sem semmi. Spolierekkel van tele az egész, nehéz lene egy részt előre megnézni és megérteni ;)

Most járnak a 6-odik évadnál és a 11-edik Doktornál :) Aki még nem látott belőle egy részt sem, annak nagyon ajánlom. Brilliáns ötletek vannak benne (főleg a különleges részeknél), gyakori a különkiadás (évente 2-szer 3-szor), és nehéz róla leszokni :)

Én személy szerint most járok az utolsó, eddig már kiadott résznél (6. évad, 4-edik rész). Azt persze mindenki sejtheti, hogy a Doktor nem hal meg. Évadok végén/elején regenerálódik (vált színészt), ami nagyon zavaró lehet, de 1-2 rész, és megszokja az ember.

Ha valaki bele kezd nézni, kezdje az első évaddal, mert különben nagyon sok dolgot nem értene meg. (Pl van olyan rész, amiben a két évaddal azelőtti szereplők fontosak)

A kék fülke neve TARDIS, sokszor előkerül majd, és nem árt megjegyezni az elején ;)

Első rész:

http://www.megavideo.com/?d=XETODEU6

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Jaja, jó kis sorozat az már egyszer biztos, imádom :P. Főleg amikor gondolkodik, csak úgy pörög és mindenki csak néz hogy he?? :D:D

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Az tényleg nagyon ott van :D Szerintem félig spontán jön, bár mindegyikük kb. így gondolkodik. Amúgy Te hanyadik évadnál jársz? Most jöttem rá, hogy nem csak egy részt nem láttam, mert még van két mini epizód (Space and Time).

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

1 évad letudva, 2.-at most kezdtem el de már régebbről is ismerem most csak nosztalgiázgatok :D. Meg láttam az összes ilyen speciális részt :P :P

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Igazából vannak olyan részek, amiket nem neveznek speciálisnak, mégis azok. Szerintem a legjobb rész a Csend része volt, mikor még hihető is volt minden és nem nagyon akaródzott lefekvés előtt a lámpát lekapcsolni :D

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Régebben mikor az RTL-en ment rendszeresen néztem, ma már csak akkor, ha az AXN-en elkapom. De amúgy nagyon baró sorozat, bár sajnálom, hogy David Tennant-et leváltották, pedig neki nagyon jól állt a szerep.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×