Jump to content
PirateClub.hu

Conan (remake) trailer


hankock
 Share

Recommended Posts

Conan

PH1IXpOnElsh51_1_m.jpg




A Warner hét évig próbálkozott a Conan filmmel, a rendezést a Wachowski tesókra bízták volna, majd szóba került John Milius és még Robert Rodriguez is megfordult a projekt környékén. Végül 2007-ben a Millennium Filmshez kerültek a jogok, ahol Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer dolgozott a szkripten és 2008-ban már Rose McGowan is szóba került az egyik szerepre. A pletykák szerint Vörös Szonját formálta volna meg, ez lett volna a bemutatkozása a karakternek, mielőtt elkészül a saját önálló kalandja, de hamarosan kiderült, hogy egy gonosz boszorkányt fog játszani. Dirk Blackman és Howard McCain kezébe adták a szkriptet, hogy csinosítgassanak rajta. 2008 novemberében bejelentették, hogy Brett Ratner fogja levezényelni a produkciót, ám ő később lelépett, helyére pedig Marcus Nispel került, majd 2010 elején Sean Hoodot kérték fel, hogy legyen már oly jó és dolgozzon egy kicsit a forgatókönyvön.
Conan szerepére rengeteg színész szóba jött, végül a "végső csatában" Jason Momoa győzött, Kellan Lutz volt a másik legesélyesebb. A címszereplő apját Mickey Rourke játszhatta volna el, de az Immortals miatt visszamondta a felkérést, így Ron Perlmant szerződtették le. A főhős azért üldözi Khalan Singhet, hogy bosszút álljon azért, mert feldúlta a faluját és megölte édesapját. Singhet Stephen Lang formálja meg. Rachel Nichols lesz Tamara, aki a Királynő egyik testőre, de Singh serege lerohanja azt a rendházat, ahol őrzik és elrabolják. Tamara ezért csatakozik Conanhez, hogy együtt győzzék le a gonosz hadurat. Íme az előzetes, a készítők komor, R kategóriás filmet ígértek. Úgy tűnik megkapjuk.



youtube/droid
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Tegnap megnéztem és senkinek sem ajánlom. Hogy az ördögbe lehet valamit így elrontani. Momoáról egy percre sem lehet elhinni, hogy Conan. Borzalmas! Ha úgy hirdették volna, hogy egy rajongói film. Talán....

Amatőr, erőltetett, sok helyen értelmetlen. Arni az igazi Conan. Ez egy kalap %+!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...