Jump to content
PirateClub.hu

Source Code


peti.gaspar
 Share

Recommended Posts

Source Code – első kép és tartalom

image-EA4A_4CD8C498.jpg

Már januárban hírt adtunk Jake Gyllenhaal új sci-fi filmjéről, a Source Code-ról, a filmet sikeresen értékesítették az amerikai filmpiacon – 2011 október 14-én lesz a bemutatója – , és megérkezett hozzá az első kép, valamint egy hosszabb, SPOILERES leírás:

Colter Stevens kapitány (Jake Gyllenhaal) egy zökkenésre ébred fel, és egy mozgó vonaton találja magát, ami Chicagoba tart. Bár úgy tűnik, az utasok felismerik őt, fogalma sincs róla, hogy került ide – sőt, arról sem, kicsoda ő. Az utolsó emlékképe Colternek az, hogy Irakban repül egy helikopteren, most azonban úgy tűnik, valaki más életét éli. Mielőtt bármit tenni tudna, a vonaton egy bomba robban, ami mindenkit megöl…

Colter egy elszigetelt kamrában, a székhez szíjazva, katonai egyenruhájában tér magához. Még mindig nem tudja, mi történik, bár egy tiszt, Carol Goodwin (Vera Farmiga) kérdéseket tesz fel neki az emlékeiről, amikre legnagyobb megdöbbenésére tudja is a választ.

Lassan tudatosul benne, hogy a “Beleaguered Castle” hadműveletben vesz részt, mielőtt azonban továbbhaladna a gondolat mentén, Goodwin elindítja a gépet, és Colter újra a vonaton találja magát, pontosan ugyanabban a helyzetben, ahogy az előbb….

Colter idővel kitalálja, hogy egyfajta szimulációs feladatban vesz részt, ahol a feladata, hogy megtalálja és semlegesítse a bombát, mielőtt az felrobbanna. Újra és újra átéli az életét kioltó robbanást, de minden egyes alkalommal előrébb halad, sőt lassan kezd rájönni az egész “Beleaguered Castle” program alternatív világának működésére, és esetleg még néhány személyes dolgot is elintézhet…

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
A Mátrix és az Időzsaru összegyúrva: Source Code


2u70ge9.jpg


A Summit Entertainment kiadta a Moon rendezőjének új filmjéhez, a Source Code-hoz az első előzetest. A Jaky Gyllenhaal, Vera Farmiga, Michelle Monaghan nevével fémjelzett film forgatókönyvét Ben Ripley írta.

A fordulatos sztori időutazásban is bővelkedik, ahol Gyllenhaal egy vonaton utazó férfi testében tér magához. A kezdeti zavar után hamarosan kiderül, hogy a vonaton bomba van, mely bármelyik másodpercben darabokra szedheti a szerelvényt.



A filmet április 15-én mutatják be a mozikban.


Forrás: pcpult
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...