sony vegas Posted Január 29, 2011 Share Posted Január 29, 2011 Ha tárhelyekről muszáj letöltenem akkor legjobban a megauploadot szeretem. Nekem baromi gyorsan jön onnan minden Amúgy meg torrent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Január 30, 2011 Share Posted Január 30, 2011 én szinte csak torrentről töltök.. ha meg zene kell, akkor mediafire.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 30, 2011 Share Posted Január 30, 2011 Magam is szinte csak torrentet használok. Szerintem a Mediafire egy kaki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkopasz Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 Igazából én fileservére töltök fel, tehát állandó premiumom van. Szóval fileserve, max sebesség, több szál, illetve minden megtalálható rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 (Igazán kölcsön adhatnád a premiumodat. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 2010 nyarán alig töltögettem le, majd abba is hagytam. Aztán a tél elején sikerült bekerülnöm az nCora-ra. Szépen töltögettem, majd azon kaptam magam, hogy már csak, és kizárólag torrentről töltök. Még emlékszem, hogy régen rapidról töltöttem mindent, majd jött a megaupload. De aztán a warez-korszaknak vége lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLF4173 Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 Azért szeretem a data.hu-t mert olcsó a prémium. A megaupload a másik jó tárhely csak kár hogy kevesen töltenek oda. A hotfile-lal meg még sok más oldallal a képkód a bajom, az hogy állandóan változtatják így egy letöltő program sincs hozzá ami feltudná ismerni a képeken a szöveget, ezért mindig ott kellene ülni mellette, emiatt szoktam rá a torrentre, ott nincs képkód meg nem kell az ip-t váltogatni sem. Tavaly nekem is sikerült bejutni pár jó torrent oldalara, csak hát 0,5mbit/sec feltöltés az enyhén szólva is kevés, de hát ez van, ezt kell szeretni :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkopasz Posted Február 1, 2011 Share Posted Február 1, 2011 (Igazán kölcsön adhatnád a premiumodat. ) Tesó, ha nem félteném, hogy a napi 15-20 dolcsi "eltűnik", akkor kölcsönadnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Február 1, 2011 Share Posted Február 1, 2011 Data-t csípem ,mert a legolcsóbb ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Sidious_ Posted Február 9, 2011 Share Posted Február 9, 2011 Azért szeretem a data.hu-t mert olcsó a prémium. A megaupload a másik jó tárhely csak kár hogy kevesen töltenek oda. A hotfile-lal meg még sok más oldallal a képkód a bajom, az hogy állandóan változtatják így egy letöltő program sincs hozzá ami feltudná ismerni a képeken a szöveget, ezért mindig ott kellene ülni mellette, emiatt szoktam rá a torrentre, ott nincs képkód meg nem kell az ip-t váltogatni sem. Tavaly nekem is sikerült bejutni pár jó torrent oldalara, csak hát 0,5mbit/sec feltöltés az enyhén szólva is kevés, de hát ez van, ezt kell szeretni :S Van program, tudtommal a Hotfile-ra is ami tökéletesen működik, leolvassa a kódot stb, és fájl mérettől függően mire lejön már töltheti a következőt várakozás nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szildavid Posted Február 13, 2011 Share Posted Február 13, 2011 Hotfile, fileserve a kedvencek nálam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EosUser Posted Március 6, 2011 Share Posted Március 6, 2011 Nálam a Filesonic a nyerő....account nélkül is gyors a letöltése,de miótta vettem egy hónapos accountot,azóta heti 25-30Gb töltök le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Március 6, 2011 Share Posted Március 6, 2011 Nálam a data.hu a No. 1. de a fileserve se rossz, a rapidot már nem igazán csípem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingboy Posted Május 20, 2011 Share Posted Május 20, 2011 Nálam a best a Megaupload, csak beteszem a linket a letöltésvezérlőbe és magára lehet hagyni. A FileServet kifejezetten utálom mert sok a baj vele ha jDownloadert használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Május 21, 2011 Share Posted Május 21, 2011 fileserve gyors megvagyok vele elégedve bár néha estefelé lassú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavinton Posted Június 17, 2011 Share Posted Június 17, 2011 Hotfile, de inkább torrent. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Augusztus 10, 2011 Share Posted Augusztus 10, 2011 Data,nálam a Szimpi,meg a Felsoroltak közül,még jó pár,a datát kimondottan azért szeretem,mert Magyar,és én elö is fizetek félévenként,Hisz abszolut nem drága és Rohadt Gyors! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Július 8, 2012 Share Posted Július 8, 2012 A data.hu a legjobb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 30, 2013 Share Posted Január 30, 2013 A data.hu és a zippyshare. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathproof Posted Február 4, 2013 Share Posted Február 4, 2013 data.hu! a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Február 8, 2013 Share Posted Február 8, 2013 Zippyshare, Mega.co.nz, Rapidshare. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanel Posted Szeptember 8, 2013 Share Posted Szeptember 8, 2013 Az új mega a legjobb 1mbittel tölt nincs várakozás stb Mega.co.nz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Szeptember 9, 2013 Share Posted Szeptember 9, 2013 Az új Mega és a data.hu a legjobbak (a data csak akkor jó, ha van prémiumod) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 16, 2013 Share Posted Szeptember 16, 2013 Bárki bármit mond az új MEGA magasan veri az összeset sebességben és felhasználói felületben. Nem értem, hogy miért használják még ilyen kevesen pedig már a letöltésvezérlők is kezelik. Azt meg már nem is említem, hogy ingyenesen ad maximális sebességet. https://mega.co.nz 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts