Jump to content
PirateClub.hu

ICE


hankock
 Share

Recommended Posts

Roland Emmerich hatalmas élvezettel jegelte le az egész világot a Holnaputánban (Day After Tomorrow), természetesen közben elhalálozott pár millió ember. Az ICE akár ennek a folytatása is lehetne, az energiaforrások kimerülnek és beköszönt az új jégkorszak, egy tudós persze megpróbálja figyelmeztetni a világot a veszélyre, de nem hallgatnak rá. A főbb szerepekben Stephen Moyer, Richard Roxburgh, Claire Forlani és Sam Neill látható, a Nick Copus rendezésében készült produkció James Follett A jég című regényéből készült.

 

 

A regény tartalma: A Dél-Atlanti-óceán végtelen hullámai alatt többezer éves rabságból szabadult gyilkos erő leselkedik áldozataira. Bosszúvágya megállíthatatlanul hajtja előre, hogy elpusztítson mindent és mindenkit, aki útjába kerül.

Vajon mi lehet ez a láthatatlan tömeg, mely tenger alatt futó kábeleket szaggat szét, hajókat és tengeralattjárókat küld hullámsírba? Miféle hatalom ez, mely puszta jelenlétével képes a Harmadik Világháború szélére sodorni a világot?

A katasztrofális események és a politikai intrikák magukkal sodornak két, antarktiszi kutatóexpedíciójukról hazatérőben lévő tudóst is, akiknek sikerül megtalálniuk a rejtély kulcsát. Vajon meg tudják-e akadályozni a teljes pusztulást? (moly.hu)

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...