Jump to content
PirateClub.hu

A Hobbit - The Hobbit


peti.gaspar
 Share

Recommended Posts

A Hobbit - The Hobbit

amerikai-új-zélandi fantasy/kalandfilm

2012

 

image-D6EA_4CB9CC0F.jpg

 

magyar bemutató: 2012. december ??.

amerikai bemutató: 2012. december ??.

rendező: Peter Jackson

főszereplők: ?

gyártó studió: New Line Cinema

 

 

Hobbit infók

A Gyűrűk Ura trilógia hatalmas sikere után J.R.R. Tolkien Hobbit (A babó) könyvét is filmre kívánják adaptálni, ami a trilógia előtt játszódik. A történet Zsákos Bilbóra koncentrálódik, aki Gandalffal és 13 törpével együtt egy sárkány legyőzésesére indulnak el, és közben bejárják Középfölde nagy részét.

.

 

Hivatalosan is Peter Jackson rendezheti a Hobbit filmeket

 

image-6AD8_4CB9CD1F.jpg

 

A Gyűrűk Ura filmeket rendező Peter Jackson a Hobbitok elkészítését már nem akarta vállalni, mivel a trilógia bevételeinek elszámolása során vitába került a kivitelező New Line stúdióval. A későbbiekben különböző kiegyezések során már enyhült a helyzet, és mint producerként vállalta a feladatot, a rendezésre pedig Guillermo del Torot szemelték ki. Azonban a jogokat birtokló MGM pénzügyi gondjai miatt a projekt előkészítő munkálatai döcögősen haladtak, ami miatt del Toro kilépett, hogy tudhasson foglalkozni a már korábban betervezett féltucat filmjével. A megüresedett rendezői poszt betöltésére végül sikerült Peter Jacksont felkérni, aki 400 millió dollárból egyszerre forgatná le a két filmet, mint ahogy a trilógiával is tette. A forgatási munkálatok 2011. februárjában indulhatnak meg Új-Zélandon.
.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Megvan a hobbit Bilbója

A korábbi szóbeszéd után Peter Jackson, a kétrészes Hobbit-film rendezője hivatalosan is bejelentette, hogy Martin Freeman, A hivatal című sorozat és a Galaxis útikalauz stopposoknak angol sztárja lesz Bilbo Baggins (Zsákos Bilbó).
Link to comment
Share on other sites

Gyűlnek a szereplők a Hobbitban

 

Bilbó után újabb Hobbit-béli karakterekről derült ki, hogy kik bújnak a bőrükbe Peter Jackson legújabb Tolkien-feldolgozásában, melynek moziba kerülésére még több mint két évet kell várnunk.

 

 

A New Line Cinema, a Warner Bros és az MGM ma hivatalosan is bejelentette, amit pár napja újságírói értesülésekre alapozva mi is megírtunk, azaz a Peter Jackson által rendezett Hobbit 1-2 első leszerződtetett szereplőinek nevét. Elsőként a több angol tévésorozatból is jól ismert James Nesbitt írt alá JRR Tolkien regénye alapján készülő produkcióhoz, majd pedig a viszonylag újoncnak számító Adam Brown.

 

Nesbitt, a közlemény szerint, Bofurt fogja alakítani, a vicces és alkalomadtán bátor törpöt, míg Brown Ori bőrébe bújhat, aki ugyancsak egy törp lesz. A tervek szerint a filmek forgatása februárban kezdődik, így biztosítva azt, hogy az első Hobbit 2012 karácsonyán bemutatásra kerülhessen világszerte, természetesen 3D-ben.

 

Nesbitt és Brown mellett már korábban bejelentették, hogy a filmekben szerepelni fog Martin Freeman, Richard Armitage, Aidan Turner, Rob Kazinsky, Graham McTavish, John Callen, Stephen Hunter, Mark Hadlow és Peter Hambleton.

Kapcsolódó cikkek

 

SG

Link to comment
Share on other sites

Kiderült, mekkora lesz a Hobbit teljes költségvetése

 

A Gyűrűk urához hasonlóan a Hobbit sem a gigantikus költségvetéséről fog elhíresülni. Bár a büdzsé majdnem 300 milliós lesz, ez nyomába sem ér sok, alig két órás produkció rendelkezésére álló összegnek.

 

Az MGM a napokban adta meg a zöld utat a Hobbit-mozifilmeknek, s ezzel párhuzamosan a stúdió arról is határozott, hogy 265-275 millió dollár lesz a két film együttes költségvetése. A tervek szerint ebből a stúdió 40 millió dollárt állna, míg az összeg nagy részét egy, a produkcióba beszálló produkciós cég biztosítaná.

 

A Hobbittal kapcsolatos hír az is, hogy miközben kiderült, hogy ki alakíthatja Bilbót, valamint további színészek is leszerződtek a produkcióhoz, Sir Ian McKellen, aki a Gyűrűk urában Gandalfot alakította, még nem biztos, hogy vissza fog térni. A veterán színész a Broadway Worldnek adott interjújában elmondta, hogy még nem érdemes biztosra venni visszatérését: "Nem mondanék sokkal többet, mert az bonyolíthatná a dolgokat. Így maradjunk annyiban, hogy jelenleg nincs szerződésem a Hobbittal. De ennél többet nem fognak kihúzni belőlem.", tette hozzá nevetve.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Dübörög a Hobbit

Évekkel ezelőtt úgy tűnt, hogy nem lesz semmi a Hobbit című filmből. A projekt most gőzerővel dübörög: üzleti tárgyalások sorozata zajlik, hogy megkezdhessék a forgatást februárban.

Elijah Wood már biztosan visszatér Frodóként, s a Deadline New York jelentése szerint Andy Serkis pedig újra Gollam bőrébe bújik a kétrészes filmben. Sőt, mi több, Ian McKellen is Gandalf visszatérésére szavaz.

McKellen évek óta arra vágyott, hogy visszatérjen Középföldére. 2009 őszén ezt mondta:

"Gandalf szerepe fantasztikus, sokáig tudnám még csinálni."

A színész azt is mondta, hogy jobban kedveli karaktere Hobbit változatát, mint a Gyűrűk Ura trilógiában megjelenített Gandalfot.

"Sokkal emberibb volt a Hobbitban. Ő volt az a fickó, aki szeretett sokat inni, sokat pipázni és együtt lógni a hobbitokkal."

McKellen, Serkis és a többiek nem lesznek az egyedüli ismert arcok Középföldéről. Cate Blanchett már aláírta a szerződést, ismét Galadrielt fogja játszani. Christopher Lee még tárgyalásokat folytat Sarumán szerepéről, Ian Holmes pedig Bilbo Bagginsről. Bilbo fiatalkori önmagát Martin Freeman fogja alakítani. Arról nincs szó, hogy Orlando Bloom is visszatérne Legolasként a mozivászonra?

"A Hobbit első részét februárban, 3D-ben kezdjük forgatni Új-Zélandon, teljes hét évvel azután, hogy befejeztük a trilógiát. Kevesen gondoltuk volna, hogy ilyen hosszú ideig tart majd a procedúra." - nyilatkozta Ian McKellen.

Szombaton bejelentették, hogy J. R. R. Tolkien A hobbit című regényéből készülő kétrészes Peter Jackson-filmben ismét a 29 éves színész játssza majd Zsákos Frodó szerepét. A hír azért meglepő, mert A hobbit 65 évvel korábban játszódik A Gyűrűk Ura-trilógiában feldolgozott történetnél, és akkor Frodó még nem is élt. A TheOneRing.net nevű, A Gyűrűk Ura-rajongó oldal szerkesztői úgy tudják, hogy Frodó csak mindkét film nyitójelenetében fog felbukkani, amint nagybátyja, Zsákos Bilbó visszaemlékezéseit olvassa. A hobbit 3D-ben forog majd Új-Zélandon, az első részét 2012. december 19-én mutatják be a mozikban, a másodikat pedig egy évvel később.

premierfilm.hu/origo.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem elsőként Ian McKellen jutott eszembe, hogy kit látnék szívesen az új filmsorozatban, mivel Gandalf a kedvencem a Gyűrűk Urában. Ezek szerint láthatjuk ismét ;) Nála nincs gond azt a dolgot tekintve, hogy a történet 60 évvel korábban játszódik, mint a LOTR, mivel egy mágus és sokáig él, na meg jóval korábban született, max akkor még nem volt öszes a szakálla, lehet majd Fekete Gandalf lesz :D Kivi vagyok a filmre ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Vadonatúj fényképek a Hobbit díszleteiről

Mivel nem kezdődött el az eredetileg februárra kiírt, de március végére halasztott Hobbit-forgatás, így pár hétig még rajongói díszlet-lesifotókkal kell beérnie azoknak, akik információra szomjúhoznak. Peter Jackson váratlan orvosi problémája miatt ugyan majd egy hónapot csúszik a Hobbit első és második részének forgatása, de szerencsére a rendező távollétében sem álltak le az előkészületi munkálatok, amit mutat a TheOneRing pár fényképe is, melyek révén az új-zélandi Miramarban épített díszletekbe kaphatunk betekintést. A Gyűrűk ura legkomolyabb rajongói oldalán, illetve a képek kommentjei között el lehet olvasni pár elképzelést arra vonatkozóan, hogy milyen helyszínt jeleníthetnek meg ezen díszletek (Moria, a Magányos Hegy csúcsa), de nagy valószínűséggel a végső válaszra még várni kell 2012. karácsonyáig, amikor a tervek szerint bemutatásra kerül a mozikban a Hobbit első epizódja.

021811miramar06.jpg

021811miramar05.jpg

sg.hu

 

És a hobbit szereplői egy képen Peter Jacksonnál:

o-first-photo-the-hobbit-cast.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Forog a Hobbit, az első képek a helyszínről

Roppant nehezen jutottak el addig a pontig, míg végül eldördülhetett a Hobbit első csapója. Először is ott volt az MGM zűrös anyagi helyzete, ami hátráltatta a munkálatok elkezdését, majd Guillermo Del Toro is elhagyta a fedélzetet és a szakszervezetek is keménykedtek és még az is szóba került, hogy Új-Zéland helyett más helyet keresnek. Végül elsimultak a dolgok, Peter Jackson vezényletével elindulhatott a forgatás. A forgatókönyvet Fran Walsh, Philippa Bovens, Del Toro és Jackson írták, a két részes produkciót 3D-ben forgatják. Andy Serkis, Cate Blanchett, Ian McKellen, Elijah Wood, Hugo Weaving és is visszatér, ki rövidebb, ki hosszabb ideig lesz látható. Bilbo eljátszását Martin Freemanre bízták, Richard Armitage Tölgyfapajzsi Thorint kelti életre, Aiden Turner és Rob Kazinsky alakítja Kili és Fili törpöket. Graham McTavich Dwalin, míg John Callen Óint alakítja, Stephen Hunter Bombur lesz, Mark Hadlow Dorit játssza és Peter Hambleton Glóint formálja meg.

temp2610.jpg

filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mivel előzmény film az embernek már vannak elvárásai. Én már azzal is megelégednék, ha a trilógia bármely részének a felét nyújtaná. Gondolom nem fektetnek bele se anyagilag, se szellemileg akkora munkát mint az előző részekben. De mindezek mellett kíváncsian várom. :)

Link to comment
Share on other sites

Új technológia a szebb látványvilágért

Peter Jackson mindig is szeretett kísérletezni a látvánnyal, és így teszi ezt a The Hobbit című előzményfilmmel is, amelyet nem a szokásos 24 másodpercenkénti képkockában rögzít, hanem ennek duplájában.

Hosszas tárgyalások után már javában zajlik a The Hobbit forgatása, így nagy lelkesedéssel beszél Peter Jackson is a projektről. A napokban a technológiai megoldásokat ecsetelte Facebook oldalán, amelyben azt is elmesélte, hogy miért fog különleges látványvilággal rendelkezni az általa rendezett ifjú Bilbó története, amelyet nem a megszokott 24 másodpercentkénti képkockás megoldással, hanem annak duplájával rögzít.

Már az 1920-as évek vége óta a 24 képkockás megoldást alkalmazzák, ám a rendező szerint nem elég csak a 3D-re koncentrálni, éles képpel is el kell kápráztatni a mozinézőket. Ebben nagy segítség a dupla annyi képkockás rögzítés, hiszen a végtermékben a szokásos sebességet kapjuk majd, ám a látványosabb, dinamikusabb jelenetek sem fognak kissé elmosódni, hanem végig éles képet kapunk.

Remek elgondolás, reméljük valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket a technológia, és egy minden tekintetben remek filmmel leszünk gazdagabbak, amely megismerteti velünk Zsákos Bilbó történetét.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

10 perces videó a Hobbitról

Peter Jackson most már kicsit felszabadultabb, korábban láthatóan dühös volt a szakszervezetek sztrájkja miatt. A rendező körbevezeti a nézőt a forgatáson és az előkészületeken, megmutatja a díszleteket, a kosztümöket, a színészeket és betekintést nyerhetünk a gyakorlásokba is. Jackson ezzel úgy két-három évre kivonta magát a forgalomból, ugyanis a Hobbit második részének a bemutatójáig (2013 november) nem fog másra ráérni. Legalább nem követ el a Komfortos mennyországhoz (The Lovely Bones) hasonló műveket.

A videót az alábbi linken találjátok:

http://www.movieweb.com/movie/the-hobbit/start-of-production

filmdroid.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Öreg Bilbó nem vén Bilbó

Gandalf hű barátja, Frodó legközelebbi hozzátartozója, a gyűrű egyik őrzője is feltűnik a sokak által várt The Hobbit-ban, természetesen önmagát alakítva.

A régi, ismerős arcok melett (Elijah Wood, Andy Serkis, Ian McKellen, Cate Blanchett, Hugo Weaving, Orlando Bloom) Ian Holm is ismét jelen lesz az idősebb Bilbó szerepében, míg a fiatalabbik énjét Martin Freeman kölcsönzi majd. Peter Jackson ezzel kapcsolatban csak megerősítést sugalló bólogatásokkal tudott reagálni, így szinte az összes eredeti szereplő és csomó új is látható lesz a két részre szakadó The Hobbit-ban, melynek első fele 2012 decemberében várható, a második után egészen 2013-ig kell epekednünk.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pace és O'Gorman a Hobbitban

Peter Jackson már forgatja a Hobbit két részét, de még mindig hoznak újabb színészeket a fedélzetre. Kiderült, hogy Lee Pace és Dean O'Gorman szerződött le a produkció egy-egy mellékszerepére.

lee-pace-dean-o-gorman-slice.jpg

Pace játszhatja Thranduil Tündekirályt, aki Legolas apja volt. A király többször vonult háborúba az orkokkal és az óriáspókokkal, de még a törpök ellen is harcolt. 2941-ben foglyul ejtette Thorint barátaival együtt. O'Gorman pedig Filit kelti életre, a törpöt Robert Kazinsky alakíthatta volna, a színész viszont pár napja személyes okokra hivatkozva kilépett.

"Mindig nehéz megtalálni a megfelelő színészt egy Tolkien adaptációkhoz, különösképpen a tünde karakterekhez, ám Thrandiul szerepére mindig is Lee volt az egyetlen jelöltünk. Nagyszerű fogja játszani. Néhány évvel ezelőtt játszott a Zuhanásban és szerintem abban remekül kiválóan formálta meg karakterét, azóta reménykedtem, hogy majd egyszer együtt tudunk dolgozni. Mikor szóba került, hogy kinek kéne bízni Thranduilt azonnal Lee neve merült fel." - mondta Jackson.

filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Gandalf 3D-s szemüvegben nyomja

 

PH28iOY9xBvp58_1_m.jpg

 

 

A következő képet Ian McKellen osztotta meg a Flickr-en, a következőt írta hozzá. Azt is leírta, hogy a Hobbitot 3D-ben forgatják és még a varázslóknak is viselniük kell a szemüveget. A fotót Peter Jackson készítette.

 

droid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
The Hobbit - Stephen Fry a stábban

 

A zseniális angol humorista, író és színész (és még vagy ezer más), Stephen Fry csatlakozott Peter Jackson hívására a The Hobbit jelenleg sem gyenge minőségű felhozatalához.

 

A szimpatikus úriemberről nem először hallhattok a CineStar hasábjain, ugyanis a Sherlock Holmes 2 kapcsán írtunk róla - ő alakítja Sherlock bátyját, Mycroft-ot. Fry azonban nem csak ezzel kapcsolatban nyilatkozhat az újságíróknak, Peter Jackson-nal tárgyalva aláírt a The Hobbit egy szerepére: ő lesz Lake-town (avagy Esgaroth) mestere. A remek hírt maga a rendező közölte minap Facebook oldalán, és az egekig dícsérte a színészt. Reméljük gyümölcsöző lesz a kapcsolatuk és egy remek The Hobbit filmet kapunk jövőre!

 

cinestar

Link to comment
Share on other sites

Legolas visszatér!

Bár a könyvhöz még csak hozzám sem szagolhat Legolas karaktere, J.R.R. Tolkien mesterművétől némileg eltérve több régi szereplő mellett Peter Jackson Legolas-t is beleépíti a filmbe.
Sok forrásból olvashattátok már a tegnapelőtti hírt, miszerint Legolas, alias Orlando Bloom aláírt a The Hobbit-ra és még tavaly év végén mi is pletykáltunk hasonlót, azonban úgy éreztem, hogy kicsit jobban utánajárok a dolognak. Nos, Elijah Wood (Frodó), Cate Blanchett (Galadriel), Hugo Weaving (Elrond) és az idősebb Bilbo (Ian Holm) mellett Orlando Bloom karaktere is olyan speciális személy, aki a The Hobbit (itthon a Babó) című könyvben nem fedezhető fel. Ennek ellenére Peter Jackson olyan atmoszférát teremtett meg a Gyűrűk Ura trilógiával, ami után bűn lett volna megtörni ezen varázst, ezért bár nem szerepelnek az alapműben mégis beleírják őket úgy a forgatókönyvbe, hogy kiegészítsék és ne ferdítsék el azt. A 3D-ben forgatott The Hobbit első része jövő év karácsonyán lesz a fa alatt, míg a fejezet folytatására 2013 karácsonyáig kell várnunk.
cinestar.hu
Link to comment
Share on other sites

Peter Jackson válaszol

A film legelső részét 2012. december 14-én mutatják be a hivatalos álláspont szerint, és The Hobbit: An Unexpected Journey néven kell keresnünk, itthon valószínűleg The Hobbit vagy A babó 1. rész-két fut történelmi köröket. A második fejezet szinte napra pontosan egy évvel később kerül kiadásra: 2013. december 13-án érkezik a The Hobbit: There and Back Again. Ám azért szorított időt arra is, hogy a facebookon megválaszolja a filmet várók kérdéseit. Az egyik érdeklődő azt kérdezte, hogy bemutatják-e azt, amikor a Fehér Tanács megtámadja Dol Guldurt.

"Azt nem tudom megmondani, hogy mikor tűnnek fel a filmben, de meg tudom erősíteni, hogy a Fehér Tanács és a Dol Guldur is benne lesz a Hobbitban. Ráadásul nem csak egy jelenetet szánunk nekik. A megjelenítés, a kivitelezés igen nagy kihívás számunkra, de szerencsére Alan Lee és John Howe őrületes ötletekkel állt elő, elég klasszul fog mutatni minden.

Annak örömére, hogy elkezdtem megválaszolni ezt a 20 kérdést mutatok számotokra egy exkluzív képet, amin az látható, hogy a Fehér Tanács ostrom alá veszi Dol Guldurt. Még ha nem akarsz spoilereket látni úgy is érdemes rávetni egy pillantást. Ezen Gandalf, Elrond és Galadriel néhány félelmetes elf fegyvert lóbál.

hobbitpoen.jpg

cinestar.hu/filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lilly és Humphries a Hobbitban

Peter Jackson gőzerővel forgatja a Hobbit két részét, eléggé elfoglalt, de szakított némi időt arra is, hogy Facebook oldalán megosszon egy hírt a rajongókkal. Evangeline Lilly és Barry Humphries lépdelt be a munkálatok díszleteibe.

"Na, végre újabb bejegyzéseket tudok írni. A forgatás elején túlvagyunk, most megyünk és új helyszíneket keresünk. Erről majd később...Ma viszont boldogan jelenthetem be, hogy két színész fog csatlakozni hozzánk a munkálatok további részében.

Evangeline Lilly fogja megformálni Taurielt, az Erdei Tündét. Az elnevezése azt jelenti, hogy a Bakacsinerdő lánya, indulhat a találgatás, hogy vajon ő ki is lehet. (Nem, nincs semmi romantikus kapcsolata Legolasszal.) Senki előtt nem titok, hogy Evangeline milyen tehetséges és lenyűgöző színésznő. Felettébb izgatottak vagyunk és nagy örömünkre szolgál, hogy ő lesz az, aki eljátszhatja az egyik erdei tündét.

Szintén nagy boldogan jelenthetem be, hogy Barry Humphries alakíthatja a koboldok királyát, méghozzá úgy fogjuk látni, mint Andy Serkist Gollamként. Talán Barry leginkább az üzleti és társadalmi életből lehet ismerős, az Dame Edna Everage menedzsere. Ezen túlmenően lelkesen támogatja a félreértett és igazságtalanul megvádolt Sir Les Patterson ausztrál politikusnak. Barry szabadidejében színészkedik, méghozzá elég jól és különlegesen nagy érzékenységgel és mély érzelmekkel fogja eljátszani a kobold királyt, a szerep pont ilyen színészért kiáltott.

A főbb szerepek mellett Evangelina és Barry után a wales-i Luke Evans játszhatja Bardot, Benedict Cumberbatch pedig Smaugot. Nagyon várom már, hogy újabb leforgathassam velük az újabb jeleneteket.

Nemsokára ismét jelentkezem a kérdéseitekre adott válaszok özönével. Bocsánat a késedelemért.

Sziasztok

Peter J"

Evangeline-Lilly-and-Barry-Humphries-join-The-Hobbit.jpg

filmdroid.blog.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Így fest Nori, Ori és Dori

Mégha Gandalf-nál nem is nagyobb, de Peter Jackson hatalmas mágus, hiszen folyamatosan csepegtetve a The Hobbit anyagokat szinte extázisba tartja a Gyűrűk Ura és a saját rajongóit.

article-2012319-0CE825C600000578-126_634x700.jpg

A The Hobbit kétrészes eposzának első szakasza jövő karácsonykor kerül éhes szemeink elé, addig is forgatják a jóságot és csepegtetik az apró de annál fontosabb információkat, anyagokat. Peter Jackson ezúttal három törpnek adott helyet ízelítőjében, ők jobbról balra Nori (Jed Brophy), Ori (Adam Brown) és Dori (Mark Hadlow). Mindhárman tagjai annak a 13 törpnek, amely felkereste a fiatal Bilbo Baggins-t (Martin Freeman), hogy vegyen részt egy epikus utazásban.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

The Hobbit 3. Video Blog

Peter Jackson harmadszorra húzza idegeinket a 2012 végi megjelenésig, ugyanis az első kettő videó blog után újfent megered a nyelve és közli velünk sorra a jóságosságot.

Maga Peter Jackson sajnos távol marad a Comic-Con-tól, mert szerinte még túl korai standot állítani, de azért a New Line és a Warner Bros. mutat egy-két apróbb anyagot, ahogyan az várható is volt. A Babó filmadaptációjának harmadik videóbeszámolóját láthatjátok, hallhatjátok. Have fun!

http://www.youtube.com/watch?v=t47TXEi0No0&feature=player_embedded

cinestar.hu

És aki lemaradt az előző kettőről, azoknak itt van

a 2.

http://www.youtube.com/watch?v=Tqk5c_i7LQU

és az 1.

http://www.youtube.com/watch?v=jqaUk-r8DBk

 

Végül pedig az összes törp egy képen

12440883_69f2ca039e281b9e1ac0156e1f7bbea7_xl.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Tauriel, a szépséges

Peter Jackson és csapata mindent megtesznek, hogy a rajongóknak 100%-ig megfeleljenek, de némi kiegészítést azért eszközölnek Tolkien könyvéhez képest.

Csupán éppen annyit, hogy több karakter jelen lehessen, hiszen az eredeti történetben sem szerepel minden olyan név, amit Peter Jackson hozzáadott tervezetéhez. Ennek köszönhetően új szereplővel bővült a jelenleg is forgatás alatt álló The Hobbit stábja: Tauriel néven kell keresnünk az elf hölgyet majd a történetben és Evangeline Lilly fogja alakítani. A szerepéről vagy felbukkanásáról nem esett szó, de a színésznő megnyugtatta a rajongókat, miszerint nincs miért aggódniuk: Peter Jackson nagyon jól átgondolt forgatókönyv szerint dolgozik és hűek a Tolkien műhöz is. A Hobbit első fele 2012. december 13-án kerül hazai forgalmazásba.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...