vadkemeny Posted Október 2, 2010 Share Posted Október 2, 2010 Sziasztok! Van nekem egy ATI Radeon x1650 pro videókártyán. Olyan problémám van vele, hogy ha játszok akkor vannak olyan pillanatok, mikor felgyorsul a játék, például a gta több részénél is megcsinálta, így teljesen élvezhetetlen a játék. Másik problémám vele, ha példul netezek és az egér görgőjével szeretném a csúszkát lejjebb húzni, akkor csak nagy nehézségek árán sikerül, visszaugrik a helyére és a kép is szakaszosan halad lejjebb. Ilyen azelőtt akkor fordult elő amíg nem telepítettem a drivert a kártyához, de ezen már túl vagyok, és mégis! A drivert a hivatalos ATI oldalról töltöttem! Bármilyen nemű segítséget szivesen fogadok a problémáim orvoslásával kapcsolatban! Előre is köszönöm szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Október 2, 2010 Share Posted Október 2, 2010 "a drivert a hiv oldalrol töltöttem" ez elég nagy hiba, részben, mivel a legujabb driver asszem 10.9 NEM támogatja a x1000-res szériát usite.hu-n van olyan driver ami még jo a tiedhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Igaza van, ugyanis ha az Ati oldalán beírod a verziódat, akkor kidobja a 10.2-es catalystot. Ez az utolsó megjelent driver a kártyádhoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts