Jump to content
PirateClub.hu

Jön a kaparós DVD!


bikas
 Share

Recommended Posts

Nemrégiben jelent meg egy újdonság a CD/DVD gyártás piacán, ami forradalmasíthatja a szerencsejátékok kaparós sorsjegyeit, a telefonszolgáltatók egyedi kóddal ellátott kártyáit, az ajándékkuponokat vagy bármilyen olyan marketing eszközt, ami játékra invitálja a vásárlót.

 

Az exkluzív, lekaparható felületet kapó CD vagy DVD lemezek ugyanis tökéletesen egyesítik a klasszikus megoldások játékosságát, az egyedi kódok alkalmazását és a digitális világ adta lehetőséget arra, hogy a cégek reklámjaikat interaktív módon juttassák el célcsoportjukhoz.

 

kaparos1-d0000C58841ab0ac514a7.GIF

 

Vegyünk egy példát: egy új termék kapcsán a cég nyereményjátékot hirdet vásárlói és az érdeklődők számára. A játék lényege, hogy minden egyes érdeklődő kap egy CD-t, melyek bizonyos százalékára a ''Sajnos nem nyert!'', bizonyos százalékára az ''Ön nyert!'' felirat került. A kaparós felület eltávolításával a vásárló megtudhatja, hogy a szerencsés nyertesek közé került-e. Eddig a pontig minden teljesen úgy működik, mint egy klasszikus kaparós nyereményjáték esetében. Itt azonban - annak köszönhetően, hogy egy CD vagy DVD lemez lett a marketing üzenet hordozója - lehetőség nyílik arra, hogy egy kisfilmet, interaktív szöveget, vagy bármilyen más adatot is eljuttassanak a címzetthez.

 

Üzleti szempontból miért jelentős ez a megoldás?

 

Játszani mindenki szeret és azáltal, hogy plusz információ is kerül a marketing üzenet hordozójára, sokkal tágabb értelmet kap a reklámüzenet, mint egy klasszikus, papír alapú kaparós sorsjegy esetében. Arról nem is beszélve, hogy ez az újdonság különlegessége révén garantáltan kitűnik a megszokott marketing kommunikációs eszközök közül, melyek nagy részét már zsigerből kerüli minden befogadó.

 

Az újdonság már hódít.

 

A lekaparható CD és DVD lemezekről további információkat a lemeznyomda.hu oldalon olvashat.

 

Forrás: 168óra Online

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...