Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Clark

Rambo V: The Savage Hunt

Recommended Posts

rambo-v-the-savage-hunt_screenshot_20090908081604_normal.jpg

 

Sylvester Stallone ötödik Rambo-filmje némileg kilóg majd a sorból. A következő sorokat olvasva megtudjátok, miért.

 

Sokan kinevették a korosodó színészt, amikor elhatározta, hogy új Rocky, majd Rambo filmeket forgat, ráadásul rendezni is óhajtja őket. A kezdetben fanyalgó kritikusok aztán hatalmasat koppantak, s ha mindenki nem is, jó részük kénytelen volt elismerni, hogy Sly nem csak jó forgatókönyvet tud írni, hanem a rendezés sem áll messze tőle. Igaz, a polihisztor Clint Eastwood zsenijéhez nem mérhető, de azért le a kalappal előtte.

 

A 64. évét taposó színész hallani sem akar a nyugdíjról, Edgar Allan Poe életrajzi filmet készít elő, az akciószátárok krémjét (Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Mickey Rourke, stb.) felvonultató The Expendables utómunkálataival foglalkozik, s rövidesen nekilát a Rambo V: The Savage Hunt forgatásának is.

 

Utóbbi alkotás ismételten az Egyesült Államokban, annak is az észak-nyugati erdőségében játszódik, nagyjából ott, ahol az Első vér. A történetben egy titkos katonai létesítményben folytatott kísérletek játszanak fontos szerepet. A cél a tökéletes katona, a lelkiismeret nélküli gyilkológék létrehozása. Az ókori perzsa hadsereg "halhatatlanjai" (gyerekkoruktól gyilkolásra képzett harcosok) valamilyen módon (ez még nem tiszta) részesei a kutatásoknak. Az eredmények rendkívül biztatóak, kezdetben minden jól megy, ám ahogy lenni szokott, valaki valamit rendesen elront, az egyik kísérleti patkány pedig elszabadul, és beveszi magát az erdőbe. Rambo egy kommandó élén ered a nyomába, hogy elkapja a nála is sokkal veszedelmesebb gyilkost.

 

Forrás:gamestar.hu

Share this post


Link to post
Share on other sites

A Rambo 4 egyszer nézhető volt, ezt majd meglátjuk, de nem biztos h Stallonera bíznék egy Allan Poe életrajzi filmet, nagy kedvencem Poe, és bízok benne hogy nem valami, Rambo szerű akciófilm lesz belőle :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kicsit hasonlítani fog a tökéletes katona c filmre

Share this post


Link to post
Share on other sites

az első 3 része jó akciófilm volt nekem az első rész a kedvencem de már a negyedik elüt a többi résztől de az is jó volt de egy kicsit véresebb de az nem baj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én a 4-re moziba is elmentem, nagyon jó volt, főleg a végefelé, amikor stalone nagyon dühös lesz.....

és egyetlen sorozatlövővel elintéz minden roszfiút. Megamikor egy késsel kettészeli a főkartellt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát igen a 4 is nagyon jó!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

A Splendid Film megvette a jogokat, és mindjárt ki is adott egy közleményt. "A Rambo V.-tel Sylvester Stallone visszatér ikonikus szerepéhez. Ezúttal a mexikói kartellekkel néz szembe. Stallone, aki már megírta a forgatókönyvet, az új Rambo-t olyannak írja le, mint a Nem vénnek való vidék című filmet. Csakúgy, mint az előző résznek, ennek is Avi Lerner a producere." A bejelentést elnézve az alapok már megvannak egy következő akció-orgiához, de szerintem először várjuk meg, hogy a hírt megerősítse maga Stallone is. Szeretnénk őt még egyszer látni legendás szerepében? Vagy jobban tenné, ha szögre akasztaná fegyvereit?

 

cinestar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×