Jump to content
PirateClub.hu

Farkas - Wolwerine (előzetes)


hankock
 Share

Recommended Posts

Japánba utazik Wolverine

2009. augusztus 12. 12:35, Szerda - Ötvös Tibor

Hugh Jackman immáron hivatalosan is megerősítette, hogy Farkas/Rozsomák második önálló kalandját Japánban éli meg. A történet alapját a Frank Miller készítette képregény sorozat szolgáltatja.

 

Az MTV elkapta egy rövid interjúra a Teen Choice Awards vörös szőnyegén Hugh Jackmant, aki ismét elég szószátyárnak mutatkozott kedvenc karaktere, Wolverine/Farkas/Rozsomák újabb kalandjával kapcsolatban. Korábban már elárulta, hogy a producerek tervei szerint a karakter ezúttal Japánba keveredik el és ezt most hivatalosan is megerősítette.

 

"Japánba tartunk" - kezdte Jackman. "Most kezdünk el dolgozni rajta. A sztori alapjait már leraktuk. Szerintem a rajongók imádják a Frank Miller - Chris Claremont képregénysorozatot, nekem is ez a kedvenc eposzom. Ezt a történetet akarom már a kezdetektől a vásznakra vinni, szóval most meg is csináljuk."

 

Frank Miller történetében Farkas eljut Japánba, ahol megtanulja a keleti harckultúrát és filozófiáját.

 

(SG)

 

Ahogy kapok új infókat úgy frissitem a témát

Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

Igaza van a Frank Milleres eposz tényleg jó...de ne rontsák már megint el egy gyerekeknek szóló filmmel...ebben is gondolom lesz szerelmi szál, meg milliókat felemésztő akció jelenetek...max, annyi gond lesz vele, hogy aki ismeri a képregénykaraktert, olvasta az X-men sorozatot, az szomorúan látja, hogy megint elrontottak egy adaptációt...akárcsak a Pókember filmeknél!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Új infó:

 

Részletek a Wolverine 2. sztorijából

2009. október 19. 09:33, Hétfő

Bár Farkas, vagyis Rozsomák eredetfilmje a bevételek (és a közönség visszajelzése) alapján csalódást okozott, a gyártó stúdió nem tett le arról, hogy folytatásokkal lássa el a Wolverine-sagát, melyben az adamantitkarmú hős a tervek szerint végre valóban eljut Japánba.

 

Minderről Lauren Shuler Donner, az egyik producer nyilatkozott az Empire-nek. Donner elmondta, hogy az összes X-Men projekt közül a Wolverine 2. áll a legjobban, főleg azért, mert a történetét eredetileg az első részben akarták felhasználni, de a Fox egyik feje, Tom Rothman azt mondta, hogy jobb lenne az eredettörténettel kezdeni. A második rész Rozsomák és Mariko kapcsolatára koncentrálna, utóbbi egy japán bűnszervezet fejének lánya.

 

Mivel képregény-karakterről van szó, így a történet szerencsére már megjelent korábban (Chris Claremond és Frank Miller írta), így azon nem kell annyit agyalni, de ettől függetlenül egy első osztályú forgatókönyvíró, a Közönséges bűnözőkért Oscart is kapott Chris McQuarrie fog dolgozni a szkripten. (A hitelesség kedvéért a film forgatására is japán helyszíneken kerülne sor.)

 

(SG)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Elkészült a Wolverine 2 forgatókönyve

 

A Wolverine mozifilm után bejelentették a folytatást, az is kiderült, hogy az adamantiummal bevont csontozatú mutáns Japánban fog kalandozni, szamurájokkal, nindzsákkal fog meggyűlni a baja és még szerelmes is lesz.már eredetileg is ezt a sztorit akarták az első részbe, de a stúdió fejese mindenáron egy eredettörténetet akart . A THR ma arról számolt be, hogy Christopher McQuarrie (Valkűr) leadta a forgatókönyvet, a tervek szerint jövő év januárjában indul a forgatás és 2012 nyarán kerül bemutatásra a film.

 

Lauren Shuler Donnner korábban ezt mondta a filmről: A történet Wolverine és egy japán bandavezér lányának a kapcsolatára fog fókuszálni, illetve azt is láthatjuk, hogy mik történnek a főhőssel ebben az országban.

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Aronofsky kilépett

A 20th Century Fox hivatalosan bejelentette, hogy Darren Aronofsky otthagyta az X-men kezdetek: Farkas folytatása, a The Wolverine rendezői székét. Az ok minden bizonnyal a Aronofsky és Rachel Weisz közelmúltban történt válásával, illetve 5 éves fia, Henry Chance láthatásával függ össze.

Darren Aronofsky a következő nyilatkozatot tette az ügyben:

“A Fox munkatársaival történő egyeztetések során nyilvánvalóvá vált számomra hogy a The Wolverine forgatása miatt több, mit egy évig távol lennék az országból. Nem érezném magam nyugodtan ennyi ideig távol a családomtól. Sajnálom, hogy nem követhetem végig a projekt alakulását, pedig nagyon szerettem volna együtt dolgozni újra barátommal, Hugh Jackman-nal”.

A 20th Century Fox a következőket reagálta a rendező kilépésére:

“Természetesen csalódottak vagyunk ugyan, hogy Darren nem tudja megcsinálni a The Wolverine-t, ugyanakkor megértjük az okát és tiszteletben tartjuk a döntését. A közösen készítettA pankrátor és A fekete hattyú után tisztában vagyunk egyedülálló képességeivel, és keresni fogjuk vele a jövőben is az együttműködési lehetőséget. Hugh Jackman és Fox is teljes elkötelezettséggel dolgozik tovább a The Wolverine-en. Újra csoportot hozunk létre, és agresszíven törünk előre.”

Az előzetes tervek szerint a The Wolverine forgatása áprilisban kezdődött volna – az új rendező keresése azonban pár hónappal biztosan visszaveti a projektet.

Kíváncsian várjuk, ki fogja át venni a stafétát.

filmtrailer.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Késhet a Wolverine 2.

Jelentéktelen dolog ugyan a tragédia tükrében, de a közelmúltban történt Japán katasztrófa úgy tűnik több Hollywoodi szuperprodukció készítésében is fennakadást okozhat: A The Wolverine nem csupán a rendezőjét vesztette el múlt héten, de a film szinte teljes egészét Japánban forgatták volna, és a hírek szerint több kijelölt forgatási helyszín is megsemmisült ? a késésről még nincs pontos hír, a 20th Century Fox-tól egyelőre annyi szivárgott ki, hogy nem sietnek az új rendező megtalálásával.

premierfilmek.hu

 

Hugh Jackman nyilatkozata

Amikor Darren Aronofsky hirtelen elhagyta a The Wolverine "igazgatói" székét, a Fox nagy keresésre indult, a rajongók pedig a végletekig csalódottak lettek...

Eztán jött még csak az újabb csapás a japánokra és a filmre nézve is, a The Wolverine forgatási helyszínei pont ott lettek volna, ahol most káosz és kétségbeesés van csak. A munkálatok éppen ezért tolódnak és a projekt létrejötte is kétségessé vált, de a CinemaCon-on sikerült elkapni pár szóra a népszerű színészt és ő felfrissítette álláspontunkat: "Találnunk kell egy másik rendezőt, s ha az megvan, képesek leszünk továbblépni. Még túl korai, hogy egyeztessünk a Japán helyszínekről, de a Fox nagyon ideges és szeretne teljes gőzzel előre haladni a filmmel kapcsolatban, keresik az új rendezőt." Vajon a késés és tolódás után is ráér majd Jackman eljátszani Farkas-t, és nem fog ütközni más elfoglaltságával? Reméljük!

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Duncan Jones vagy David Slade?

Darren Aronofsky családja miatt kihátrált Farkas ázsiai kalandjai mögül de a stúdió máris kihúzott a kalapból két nevet - vajon melyikük készítheti el a The Wolverine-t?

A Deadline értesülései szerint két név került be a The Wolverine rendezéséért készített kalapba, amelyből a stúdió hamarosan előrántja a "nyertest", de lássuk az indulókat. Duncan Jones nevét nem kell bemutatni, a Hold mellett e hónapban debütál a Forráskód című filmje is, egyértelműen tehetséges rendező, de nem az a kimondott képregényes-szuperhősös típus. David Slade leginkább a 30 nap éjszakát tudja felmutatni illetve most próbálja összehozni a Daredevil reboot-ot, így valószínűleg kevesebb eséllyel indul, mint Jones ráadásul kettejük közül inkább az előbbivel járnánk jól. Amint kiderül a végső döntés, reagálunk!

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

James Mangold dirigálja!

Darren Aronofsky elhagyta korábban a fedélzetet, majd a 20th Century Fox létrehozott egy rövid rendezői kívánságlistát melyről sorra húzkodták ki a neveket, míg csak egy maradt fenn...

Ő pedig nem más, mint James Mangold. Az úriembernek olyan remek filmeket köszönhetünk, mint az 1997-es Copland, a 2003-as Azonosság, a 2005-ös Nyughatatlan, vagy éppen a 2007-es Börtönvonat Yumába. Mangold-ot választotta egyértelmű döntéssel a 20th Century Fox és Hugh Jackman is, aki olyannyira összefort Farkas-sal, hogy nélküle csúnya bukás lenne bármilyen film, amiben a karakter szerepel. A The Wolverine szkriptjét Christopher McQuarrie (Közönséges bűnözők, Valkűr, Az utazó) jegyzi, a helyszín pedig ezúttal Japánban játszódik majd.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Ha minden igaz, James Mangold rendezte a Knight&Day-t is (Kéjjel-nappal), tehát van esély, hogy jó legyen. Ám ne feledjük, hogy Hugh Jackman se maradt munka nélkül, hiszen az X-Men: Az Elsők-ben kapott egy ütős epizód szerepet, ami nekem a lezserségével, és "hanyag eleganciájával" kimondottan tetszett. (Bár jelenet: X.Y.-onok vagyunk ezért és ezért jöttünk... Nna, húzzatok a pi...ba...)...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Farkas ellenfele

Azt már jól tudjuk, hogy a The Wolverine-ben Farkas kalandjai Japánban játszódnak majd, de Hugh Jackman a Vasököl népszerűsítése közben megejtett pár szót az ellenfeléről is.

77443-76080-silver-samurai_super.jpg

Hugh Jackman boldogan osztotta meg a nagyérdeművel a Comic-Con egyik kis paneljében, hogy a The Wolverine-t októberben kezdik forgatni, Chris McQuarrie fantasztikusan jó szkriptet írt hozzá és félve, de elárulta a fő ellenfelét is, aki a Silver Samurai lesz (fenti kép). Jackman lelkendezve közölte, hogy kettejük harca több, mint lenyűgöző, egyenesen epikus lesz. A 20th Century Fox egyelőre nem látta még el hivatalos dátummal a filmet.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Új karakter felfedve

Valószínűleg Farkas oldalán áll majd az a mutáns kisasszony, akinek szerepére ezekben a percekben is folyik a tárgyalás a készítőkkel és aki fontos lesz majd a történet szempontjából.

A The Wolverine rendezői székéért hatalmas volt a harc, de végül a Copland és a Börtönvonat Yumába készítője, James Mangold ülhetett belé legnagyobb örömömre. Farkas természetesen nem lehet más, mint Hugh Jackman, az ő neve és arca összefort a karakterrel, nélküle biztos bukás lenne a film, de mellé nem árt még pár mutáns. Ilyen lesz majd Cecilia Reyes, aki az mellett, hogy doktor és próbál segíteni néha Farkason szintén rendelkezik különleges erővel: képes erőteret létrehozni maga körül. A karakter szerepére Naturi Naughton-t (Fame) szeretnék megnyerni és nagyon úgy tűnik, hogy menni is fog a dolog. Christopher McQuarrie (Valkűr, Közönésges bűnözők, Mission: Impossible - Fantom Protokoll) forgatókönyve alapján 2013-ban jöhet a The Wolverine.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Infók a Wolverine 2 forgatásáról

Az előzetes híresztelések ellenére a Wolverine 2. része nem Japánban, hanem Kanadában fog forogni. Bár a történet szerint Wolverine Japánban keresi majd eredetének gyökereit, a film a kanadai Burnaby-ben, Vancouverben, a Canadian Motion Picture Parkban kerül forgatásra, ahol korábban az Alkonyat, a Fantasztikus Négyes és a Supernatural munkálatai is folytak. A produkció forgatása 2011. november 11-én kezdődik, és 2012. március 1-én tervezik a befejezést. A filmet valamikor 2012-ben tűzik műsorra, a pontos dátum még nem ismert.

Darren Aronofsky rendező kiszállása után James Mangold vette át a stafétabotot, aki olyan filmeket rendezett, mint a Copland, az Észvesztő, Azonosság, A nyughatatlan, Börtönvonat Yumába vagy a Kéjjel-nappal. A rendező filmográfiája minden vonalon – dráma, thriller, akció – kiemelkedő alkotással bír, így úgy gondolom, a film jó kezekben van. A The Wolverine címen futó projekt főbb szerepeiben Hugh Jackman, Kelly Hu és Ken Watanabe láthatjuk.

filmtrailer.hu

Link to comment
Share on other sites

Tovább késik a Wolverine 2

A japán katasztrófa miatt egyszer már odébb tolták a Wolverine 2 forgatásának dátumát, ám később úgy tűnt, sínen van a dolog, sőt a projektet időközben elhagyott Darren Aronofsky helyett is sikerült James Mangold-ot (Kéjjel-nappal) leszerződtetni – novemberben elején neki is akartak kezdeni a munkának, az eredeti japán helyszín helyett Kanadában.

A legújabb fejlemények sajnos ismét nem fognak nagy örömet szerezni az pengekarmú mutáns rajongóinak – egy felmérés szerint egyébként ő a legnépszerűbb képregényhős, akinek képességit a megkérdezettek leginkább elfogadnák – a forgatás kezdetét ugyanis ismét odébb tolták, egészen 2012. tavaszáig.

Az ok ezúttal a Hugh Jackman-nél keresendő, a színész ugyanis úgy döntött, először leforgatja a Victor Hugo regénye nyomán, Tom Hooper rendezésében készülő A nyomorultak-at, ahol a főszereplő Jean Valjean-t fogja alakítani.

A színész eredetileg a Wolverine 2 után akarta csak megcsinálni a filmet, ám Aronofsky kilépésével kicsit megváltozott az ütemterv, így Rozsomák jó fél év késéssel érkezhet majd a mozikba.

filmtrailer.hu

Link to comment
Share on other sites

Átírják a forgatókönyvet

Annak ellenére, hogy a The Wolverine eddigi forgatókönyvével teljesen elégedett volt mindenki és örömódákat zengtek róla a médiának, mégis tovább pofozzák azt.

Christopher McQuarrie mindent megtett a jó ügy érdekében: gyorsan és minőségien dolgozott, aki csak olvasta a szkriptet az egekig magasztalta, egyenesen piedesztálra emelte őt és írását. Aztán beütött a krakk és a The Wolverine forgatását eltolták egyenesen 2012 tavaszáig (Japánban kívánják megtenni, jórészt japán színészekkel, legalábbis ezt pletykálják). Ekkor gondolta úgy a stúdió, hogy ha már amúgyis ennyi idejük maradt a kezdésig, miért ne pofozgatnának még kicsit azon a szövegkönyvön? Éppen ezért felbérelték az Emlékmás, a Godsend, a Die Hard 4 és a Száguldó bomba íróját, Mark Bomback-et a szkript kicsinosítására. Vajon mire jó ez a foltozgatás, mégsem lett olyannyira menő az a forgatókönyv, vagy addig akarják polírozni amíg el nem kopik és dobhatják a kukába? Hugh Jackman továbbra is bizakodó, de egy jó sztoriháttér nélkül Farkas is behúzhatja az adamantium karmokat...

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Viper vs. Wolverine?

Bár Mark Bomback átírja Christopher McQuarrie forgatókönyvét, az ellenségek azért még maradnak és a korábban bejelentett harcos mellett egy hölggyel is meg kell mérkőznie Farkasnak.

Viper.jpg

A The Wolverine ugyanis új szereplővel gazdagodott és a korábbi Silver Samurai bejelentése mellett egy végletekig badass nő kerül Farkas halállistájára, ő lenn Viper, vagy más néven Madame Hydra. Eredeti nevén Ophelia Sarkissian-két kell emlegetnünk, de Farkas számára csak Viper és egyben ellenfél lesz. A képességeit illetően képzett harcművész, kardforgató és mesterlövész, képes teleportálni, kiváló stratégia és taktikus, valamint meghosszabbított élettartammal rendelkezik. Méltó nemezise lehet Logan-nek és az adamantium karmoknak... A The Wolverine jelenleg 2013-ra van datálva James Mangold (Börtönvonat Yumába) elképzelései alapján, a már említett forgatókönyvírók által.

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Láttam az egyet de szinte semmi nem maradt meg belőle (ha a játékot nem játszom ki akkor valszeg semmi sem maradt volna meg, sok emlékem inkább abból van, nem a filmből) szóval nem tudom mit várjak ettől a résztől.

 

Mondjuk nem vagyok X-Men fan :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...