s7or4x Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 végül is ő is szereplő a játékban! Játék ki kérem magamnak ! Broly a legendás SuperSaiyan és a goku egyedül nem veri le csak a az egész goku family ka-me-ha-me-ha SuperSaiyan =Legendás Csillag Harcos ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhun Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 (edited) Ki kell javítanom téged: A Super Sayian (vagy a japánban Super Sayia-Jin, rövidítve SSJ) a magyar fordításban Szuper Csillagharcos. Broly az Legendary Super Sayian (rövidítve LSS vagy LSSJ), vagyis ő a Legendás Szuper Csillagharcos. Először a 8-as movie-ban (angol címe: Broly, The Legendary Super Sayian) Goku győzi le őt, de úgy, hogy a vele lévők átadják neki az erejüket (vagyis Gohan, Future Trunks, Piccolo és Vegita). A 10-es movie-ban (angol címe: Broly, The Second Coming) öli meg Broly-t a Son család (ez azért volt furcsa, mert habár együtt voltak a sárkánygömbök, nem tudom, hogy ki hívta elő Shenron-t, a sárkányt, és nem tudom, hogy ki kívánta tőle, hogy Goku visszatérjen, mert ezt nem mutatják). A 11-es movie-ban (angol címe: Bio Broly) Goten és Trunks, Krillin és C-18 segítségével ölnek meg egy Broly klónt, és ezzel lezártnak tűnik a Broly saga. De hogy ne csak offoljak: Habár nem rég keztem el nézni a sorozatot, nem lett egyből kedvenc karakterem. El kellett jutnom a Babidi saga-ig, amíg megjelent Majin Buu, és nekem azon nyomban ő lett a kedvencem (lehetett volna valamelyik főszereplő is, de én azon az elven vagyok, hogy a főszereplőknek annyi rajongójuk van, hogy mindegy, hogy egyel több vagy kevesebb, viszont a mellékszereplőknél ez nem így van, náluk számít minden egyes rajongó) Módosította Július 1, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7or4x Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 Jó nem kell okoskodni nem vagyok dragon ball fan ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alhun Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 Tudom, de nem tehetek róla, hogy unokabátyádként én az vagyok Talán, amikor következő alkalommal átjössz hozzánk, ne csak a 3 Broly-s movie-t nézd meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddd Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 végül is ő is szereplő a játékban! Elvagy tájolódva, brolly 3 dragon ball movie-ban benne van... SuperSaiyannak igaza van... És ő a legendás csillagharcos és nem goku! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 még jó,hogy Vegita Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Én kiállok a főszereplő Son Goku mellett ahogy sztem mindenki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 piccolo azaz ifjú sátán nekem ő jön be a legjobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Goku... kis koromban nagyon sokat néztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Én még mindig bírom a Dragonballt és közülök is Vegitát. Nekem tetszett mindig a a viselkedése a hozzáállás a dolgokhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Trunks én rá szavaznék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Ezek közül Goku, amúgy meg Zseniális teknős a király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Én Vegita-ra szavaztam! Nekem ő volt a kedvenc szereplőm, hiába h "rossz" volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 26, 2013 Share Posted Március 26, 2013 Vegita a menő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Június 3, 2013 Share Posted Június 3, 2013 Egyértelmű, hogy Goku Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts