Jump to content
PirateClub.hu

Alhun

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Alhun

  • Születésnap 09/21/1990

Contact Methods

  • MSN
    jackblad@citromail.hu

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kerepes

Alhun's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Alhun

    Evolúció vs. Teremtés

    Emberek, én a teremtést tartom lehetségesnek. Én nem tudom azt felfogni, hogy a semmiből élet jön létre bármilyen beavatkozás nélkül. A semmiből semmi sem tud létrejönni magától (és ezt nem csak a Földre értem, hanem az egész világegyetemre, ha pl. egy üstökösön érkeztek az első sejtek a Földre, akkor hogyan kerültek azok a sejtek az üstökösre, egyáltalán hogy jöttek létre azok a sejtek?). A Bibliában az van írva, hogy a Föld gömbölyű. Egy helyen sincs szó róla, hogy lapos lenne, szóval az állításod alaptalan.
  2. Alhun

    Film vs. Mese

    Lehet, hogy bennem van a hiba, de a mese (vagy máshogy mondva rajzfilm) nem része a filmeknek?
  3. Alhun

    xXJoCXx munkái

    Jó látni, hogy ilyeneket is lehet Photoshop-pal. Bevallom, nekem szinte csak díszként van fent a gépemen, mert alig használom. Komolyabb munkára csak egyszer használtam, az is képregény beírás volt (ami ki se került a netre). Ha képszerkeztést kellett csinálnom, általában a Paint Shop Pro-t vettem elő, az valahogy egyszerűbbnek tűnt. Jók a munkáid, bár a stílusomtól kicsit messze áll, de így is tetszenek.
  4. Alhun

    DragonBall - Melyiket bírtad jobban?

    Tudom, de nem tehetek róla, hogy unokabátyádként én az vagyok Talán, amikor következő alkalommal átjössz hozzánk, ne csak a 3 Broly-s movie-t nézd meg
  5. Alhun

    DragonBall - Melyiket bírtad jobban?

    Ki kell javítanom téged: A Super Sayian (vagy a japánban Super Sayia-Jin, rövidítve SSJ) a magyar fordításban Szuper Csillagharcos. Broly az Legendary Super Sayian (rövidítve LSS vagy LSSJ), vagyis ő a Legendás Szuper Csillagharcos. Először a 8-as movie-ban (angol címe: Broly, The Legendary Super Sayian) Goku győzi le őt, de úgy, hogy a vele lévők átadják neki az erejüket (vagyis Gohan, Future Trunks, Piccolo és Vegita). A 10-es movie-ban (angol címe: Broly, The Second Coming) öli meg Broly-t a Son család (ez azért volt furcsa, mert habár együtt voltak a sárkánygömbök, nem tudom, hogy ki hívta elő Shenron-t, a sárkányt, és nem tudom, hogy ki kívánta tőle, hogy Goku visszatérjen, mert ezt nem mutatják). A 11-es movie-ban (angol címe: Bio Broly) Goten és Trunks, Krillin és C-18 segítségével ölnek meg egy Broly klónt, és ezzel lezártnak tűnik a Broly saga. De hogy ne csak offoljak: Habár nem rég keztem el nézni a sorozatot, nem lett egyből kedvenc karakterem. El kellett jutnom a Babidi saga-ig, amíg megjelent Majin Buu, és nekem azon nyomban ő lett a kedvencem (lehetett volna valamelyik főszereplő is, de én azon az elven vagyok, hogy a főszereplőknek annyi rajongójuk van, hogy mindegy, hogy egyel több vagy kevesebb, viszont a mellékszereplőknél ez nem így van, náluk számít minden egyes rajongó)
  6. Alhun

    Dragonball AF

    Valamelyik nap találtam egy blogot, ahol fent volt pár ízelítőnek szánt rész a Dragon Ball AF mangájából, máris visszakeresek... Meg is van, ha látni szeretnétek, kattintsatok ide. (Nem tudom, hogy valódi-e, de nekem annak látszik, bár ki tudja...)
  7. Alhun

    Dragonball AF

    Egy kérdést hadd engedj meg Dr.Cherry: Te milyen grafikát vársz el egy rajongók által készített résztől? Képzeld el, vannak olyanok is, akik még ennek is örülnek, mivel szerintük lehetne folytatni a GT-t, és tetszik nekik a lassan már szájról-szájra terjedő AF története (speciel én nem tartozok közéjük, de mégse fikázom le az egészet, mint ahogy te is tetted nem ünneprontóan). Ha figyeltél volna a hozzászólásomra, akkor láthatnád, hogy egy szóval sem említettem, hogy ez létezik papíron, vagy azt, hogy Akira Troiyama készítette. A legfontosabb információk már elhangoztak ebben a topikban, úgyhogy aki visszaolvas és már van valamennyi ismerete, akkor az rájöhetn ezekre magától. Tudom, nem mind arany, ami fénylik: mindennek megvan a jó és rossz oldala is. Éppen emiatt van az, hogy van aki szeret valamit, más valaki meg nem szereti azt. Nem azt mondom, hogy nem nyílváníthatod ki a véleményedet, de azt ne ilyen stílusba tedd, mivel amikor írod a hozzászólást, gondolnod kell másokra is, hogy nem sértesz-e meg másvalakit azzal.
  8. Alhun

    Dragonball AF

    Mint már sokan mondták elöttem, ez egy Fan-made széria. Itt van még egy bizonyíték, egy fan (névszerint Prince GAS Vegeta - PGV - Ő ismerős lehet annak, aki olvas fan képregényeket, ő készíti a DBGS-t, ami kicsit megkavarja Future Trunks jövőjét, de egyébként nem rossz) elkészítette az első részt: A videó ide kattintva megtekinthető Nekem nem annyira jön be ez az AF. Igaz, szerintem már a GT is fölösleges
  9. Alhun

    Dragon Ball Z Részek Beszerzése...

    Ez a feltételezés nem teljesen igaz. Ugyanis felvetődik egy kérdés: ha Pan azért nem tud átváltozni, mert 1/4-ed rész csillagharcos, akkor az unokája, Son Goku Jr., a maga 1/16-od rész csillagharcos vérével hogy tud átváltozni? Szerintem csak egyszerűen nem akarták még ezt is behozni a készítők, mert akkor akár lehetett volna valaki, aki erősebb lesz Kakarotto-nál, pedig pont az ellenkezőjét próbálják bebizonyítani a GT-ben. Nincs betiltva Magyarországon a Dragon Ball, csak korlátozva van. A korlát nem más, mint hogy csak főműsoridő után, megfelelő korhatárjelzéssel lehet leadni. Ezt magyarra fordítva: 23:00 után lehet csak adásba rakni, és minimum egy 12-es, de sok esetben 16-os korhatárjelzéssel.
  10. Alhun

    FPS-ek

    Nálam e kettő közül inkább a CS dominál. A CoD se rossz, de nem a legjobb, ezért raktam le a voksomat a CS mellett
  11. Alhun

    Egy Rém Rendes Család

    Ez a sorozat életem egyik legmeghatározóbb sorozata. Remek poénok vannak benne, és akárhányszor újranézi az ember, mindig talál valami újat, vagy olyat, amit elfelejtett. Be is szereztem egy Polk High 33-as pólót, az egyik legjobb pólómnak tartom, mivel nem márkabeli, hanem eszmei értéke van. szipi: Nem haragszik rád senki. Lehet, hogy most unszinpatikus, de kitudja, mit hoz a jövő, lehet hogy te is rajongója leszel. Láttam már ilyet, pont az én családomba esett meg, hogy az anyám régebben ha vonszoltuk se volt hajlandó megnézni belőle részeket (akkor még a TV3-an ment), de amióta a Cool tv adja, azóta ő is nézi és neki is tetszik. Lehet, hogy el kellett telnie pár évnek, de mégis megszerette.
×
×
  • Create New...