Niet Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Mivel a privát szekció túl sok ip-t, s állandó szenvedést jelentene, s esetleg acc 'kisütést' is, ezért ide teszem: Rapid premium: Login: for_pirateclub pass: PiRaTe Expiration date: Tue, 28. Jul 2009 jelenleg 15 GB traffic van felhalmozva Haználjátok egészséggel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Köszönöm, mind kettőtöknek a nemes gesztust!! t17t - 5 órától egy kicsit használom majd a V-szerver-t (FTP2) Szerk: közbe jöttek dolgok, de holnap ráugrok a z FTP2-re!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Köszi mind kettőtöknek a lehetőséget. Ftp1-en körül néztem. Brutál mennyiségű tartalom van rajta... Lesz egy kis hely a gépemen, akkor asszem élni fogok a lehetőséggel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Köszönöm a Rapid Premiumot Niet, 1 órácskára használom (10-20 megás file-ok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Leszedtem 2 fájlt, köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Július 1, 2009 Share Posted Július 1, 2009 Köszönöm az ftp access-t , kiváncsiságból körülnéztem benne ,valóban brutális tartalom.És külön köszönet a rapid account felajánlásért is Niet , ezekben az ínséges időkben ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightlife Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Köszönöm a lehetőséget mind kettőtöknek. Az ftp2-ről letöltöttem 2 útifilmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 4, 2009 Author Share Posted Július 4, 2009 Nincs mit! Használjátok egyébként nyugodtan korlátok nélkül Most is 25 Gb traffic van felhalmozva... ennyire nincs rá igény? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightlife Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Részemről igény az lenne,csak nincs hely a gépemen. Azért délután kicsit rápattantam és letöltöttem 1-2 GB-ot. Mégegyszer köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 t17t: még van Érvényes: 2009.08.29 14:46 Letölthető adatmennyiség: 6179.32 Mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 Engem is csak a helyhiány tart vissza attól, hogy éljek a lehetőségekkel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Köszi az NDC hozzáférést, leszedtem egy progit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Köszönöm én is a lehetőséget,2 gigát lekaptam az ftp-ről,most 800megán áll! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Köszönet a felajánlásért , magam is éltem a lehetőséggel ( rapid acc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Én kössze a ftp-t , most csúszik le a Made In Hungaria ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Július 8, 2009 Author Share Posted Július 8, 2009 A rapid acc-ból viszont úgy látom, h. egy-egy megányi sincs kihasználva, nem h. giga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Köszi ujra a lehetőséget,most a rapidot használtam fel,majdnem 1 giga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 A rapid acc-ból viszont úgy látom, h. egy-egy megányi sincs kihasználva, nem h. giga Tavaly augusztusban kiraktam ide a staff-ba egy 1 hónapos premium accot , alig pár száz mega használata után lett törölve az idő lejártakor Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Köszi a rapidos hozzáférést, most torrent helyett onnan töltök Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Én is köszönöm újból a rapid hozzáférést, két nightwish album (dark passion play & once) erejéig használom. Szerk (júl.18): Újból köszönet érte, leszedtem a The Secret c. filmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Kicsit megdézsmálom a rapid hozzáférést! 2-2,5GB körül! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Igaz nem Rapid és nem is FTP, de megosztom veletek: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Felhasználónév: 328225 Jelszó: cxmclj Holnap Du. 1-óráig érvényes!! Saját cucc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Kössze, ezt lehet használom majd, mert még épp itt nem vagyok premiumos Egyébként ezt havira vetted vagy pedig itt van lehetőség pontbeváltásra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Igazából le akartam tölteni néhány mixet a Minxing.hu-ról,és a rapidról 1 szál jött, meg a többi tárhely meg bemondta az unalmast, és csak a hotfile volt, ott meg nem engedett be, mert elkezdett tölteni majd újra indult a gépem, és nem akart visszaengedni... Eldurrant az agyam és 3 dolcsiért előfizettem 1 napra!! 3-4 mp3-at letöltöttem, aztán már nem használom! Gondoltam megosztom veletek! Amúgy neked mennyivel jön??? mert nekem 2M nettel csak 40-50kb/s-el :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Nekem itthon 4Mb-es van , azzal fullon jött a szajré.Pl. a 4djsonline.com és hasonszőrű társaikon érdemes körülnézni sztem az hotfile-s accoddal , mert a gyerek a zenéinek nagy részét oda is kiteszi ,onnét lícseltem egy adagot ,jahh és ezúton is köszi hogy megosztottad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Na akkor majd ha hazaértem vmikor hajnalban, ránézek és jelzem mit szedtem le. Köszi előre is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Én szívesen használnám csak csurig van a gépem és mostanában nem igazán van időm, erőm kiírni róla semmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Augusztus 16, 2009 Share Posted Augusztus 16, 2009 Akkor én megköszönöm a lehetőséget, néhány albumot szedtem le. Szerk.: Egy 700 megás filmet is leszedtem, köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Használom egy kicsit az NDC-V szerverét, 2 CD-nyi cuccot lekapok, mert kértem, és az a V szerveren van, de arra pont nincs hozzáférésem! Ha kell akkor utalok rá kavicsot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 28, 2010 Share Posted Június 28, 2010 Még gőzölög, olyan friss! Használjátok egészséggel! Login Information (Rapidshare.com): Login: 15494551 Password: 2ufcdtHX Úgy látom, az összes feltöltésem is átrakta a prémiumba... Vissza lehet ezt még rakni a Collector's accba, vagy felejtős? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts