Jump to content
PirateClub.hu

írj történetet a képről


ole14
 Share

Recommended Posts

A következő képhez várom az ötleteket:

 

gyilkolaszas.jpg

 

Az én ötletem egy modern Rómeó & Júlia, melyben Júlia öngyilkos hajlamainak és szado-mazo szexuális stílusának köszönhetően annyira elfajulnak a dolgok, hogy Júliában meghal a kisbaba. Ezt megtudva Rómeó érvagdosás, áramütés, öngyilkosság és bérgyilkos segítségét kéri a tuti halálhoz. Amikor Júlia ezt meglátja ciánt fecskendez a szemébe és követi Rómeót.

 

Aki durvább, hasonló vagy akár kevésbé erőszakos történetet tud kitalálni a képről az írja le hozzászólásba :D

Link to comment
Share on other sites

Itt az én történetem:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kék genya, akit nemes egyszerűséggel Kék Genyának hívtak. Neki csak egy barátja volt, a kis Woodo Baba, aki szerinte tudott gondolkodni és még beszélni is. Egy napon aztán hirtelen a kicsi Woodo eltűnt és a helyén csak egy sátánista szimbólumot talált Kék Genya. Mikor már felkelt, hogy kiderítse mi történt, hirtelen áramütés érte. Azon nyomban elesett, de nem ájult el, ezért láthatta a Lügeres neonáci figurát, aki föléhalyolt és mivel eszméletlennek vélte áldozatát, beletette egy zsákba. Miközben a sötétben fekütt Kis Genya, egyszercsak szó szerint fény derült egy csodás képességére: az egész teste fluoreszkált. Ám ez nem segített rajta sokat, ugyanis ez egy szar képesség volt. Dühét a furcsasága iránt csak az folytotta el, hogy út közben folyamatosan nekiütődött tárgyaknak, melyek mély karcolásokat is hagytak rajta. Fájdalmában elájult, s mikor kinyitotta a szemét, ott feküdt egy szobában, vele szemben Woodo Baba ült késsel a hátában, s piros koponyával a testén. Gyorsan felpattant, ám ekkor kis barátja megszólalt:

-Kabbe, ez miattad volt! -ennyit tudott csak kinyögni, mivel ebben a pillanatban egy halálos mérget tartalmazó tű repült a szemébe. Azon nyomban kimúlt. Ekkor kinyílt egy ajtó, s belépett rajta a neonáci. Csak ekkor ismerte fel őt Kék Genya. A megtestesült Hitler állt vele szemben, Lügerét egyenesen rászegezve. A Führer ekkor a zsebébe nyúlt, s egy Coltot kapott elő, majd e szavak kíséretében dobta oda Kék Genyának:

-Használd belátásod szerint. -kitrappolt a szobából, majd becsapta az ajtót. Kis Genya felkapta a pisztolyt, s így szólt:

-Bassz Hitler, hogy rohadnál meg! -eszelős vigyor jelent meg az arcán -Hehe, hisz te megrohattál már! -elkezdett röhögni, s lassan a fejéhez emelte a Coltot -Bazdmeg! -szólt, s fejbe lőtte magát.

 

Hát most hirtelenjében ennyi tellet tőlem, remélem tecceni fog :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...