ajóisten Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Sziasztok! Szeretnék csinálni egy effekt félét Sony Vegas Platinum Edtion 9.0-ban, de elképzelésem sincs, hogy hogy lehet megvalósítani. Ebben a videóban benne amit szeretnék, a 38-42 másodpercek közt van, tehát amikor a macska előre és hátra fele vicceskedik. http://www.youtube.com/watch?v=EZyG3EybE4s Tehát, hogy lehet ezt megvalósítani? Előre is köszi a válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 arra gondolsz hogy a lejátszás irányát változtatod meg? (pl a macska nem előre hanem visszafelé csinálja a dolgot) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajóisten Posted Október 4, 2008 Author Share Posted Október 4, 2008 arra gondoltam, de azóta már sikerült megvalósítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi60 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Akkor elárulhatnád nekünk is, ha van egy kis időd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hát ezt pofon egyszerű megvalósítani, ha valakit érdekel, csinálok egy tutorial szerűséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi60 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Hát azt megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Íme a tutorial http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6070990 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Helló! Ma próbáltam még ki elősször ezt a progit!! És lenne egy Low kérdésem!! Betettem a videórészleteket és a zenét alá!! Hogyan tudom ezt az egészet egy aviba elmenteni??? Ha elindítom a record gombbal csak valami kis háttér zajt vesz fel!! UI: Hol találok valami leírást a progirol, ahol teljesen az alapoktól magyarázzák?? Előre is THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeuszgabi Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Nem jó hejen akartad AVI-ba elmenteni. A vágott film lementését, összeillesztését renderelésnek nevezzük. A Fájl menüben keresd... A progiról sajna leírást most nem tok csatolni, majd megpróbálom megkeresni... Azonban a http://www.dvdx.hu oldalon a programleírások alatt (videoszerkesztés) találsz több leírást is. Igaz többnyire régebbi verziókhoz, de kiindulásnak sztem megfelelő. Sok sikert hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomeekaa Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Köszönöm a segítséget!!! Megvan!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts