Jump to content
PirateClub.hu

zeuszgabi

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: zeuszgabi

  1. zeuszgabi

    Microsoft Windows 7

    Csak mozgasd a kívánt könyvtár (jegyzék) felé a kurzort, és 1-2 mp múlva egy felbukkanó ablakban benne van. TC-ben pedig nem kell a jobb klikkes szarságot használni, ami egyébként az intézőben is működik, elég egy szóközt nyomni a kijelölt könyvtáron. Üdv: zeuszgabi
  2. 1. Facebook 2. Iwiw 3. Myvip és ennyi bőven is elég..... néha még sok is..
  3. Hát persze hogy van. Ezt bármelyik videóvágó programmal megcsinálhatod, a művelet sem nehéz. Én jelenleg a Sony Vegast használom, egyszerű, érthető felülettel rendelkezik. Természetesen ehhez a művelethez egy apróbb videóvágó program is megfelelő. Sajnos ilyet nem tudok javasolni, de ami talán kézenfekvő: Windows Movie Maker (nem épp a legjobb, de talán erre a feladatra képes), melyet ha jól tom az XP rendszrektől felmenően a WIN tartalmaz. Elérése: Start->Minden program->Kellékek. Remélem tudtam segíteni.
  4. Nem jó hejen akartad AVI-ba elmenteni. A vágott film lementését, összeillesztését renderelésnek nevezzük. A Fájl menüben keresd... A progiról sajna leírást most nem tok csatolni, majd megpróbálom megkeresni... Azonban a http://www.dvdx.hu oldalon a programleírások alatt (videoszerkesztés) találsz több leírást is. Igaz többnyire régebbi verziókhoz, de kiindulásnak sztem megfelelő. Sok sikert hozzá
  5. zeuszgabi

    C videók

    Te! Ez nem semmi oldal! Pont a C#-ot tanulom. Nagyon, nagy hasznát fogom venni! Köszönöm
  6. zeuszgabi

    A Nagy Batch Tema (Otletek IDE)

    Nagyon szépen köszönöm kosztur! Ha esetleg egy kicsit elmélyednék a batch-ben, milyne könyvet vagy leírást tudtok javasolni?
  7. zeuszgabi

    A Nagy Batch Tema (Otletek IDE)

    Sziasztok! Volna egy kérdésem, infó levelezőlistán még nem tudtak rá válaszolni. Ki szeretném nyerni egy könyvtárban lévő alkönyvtárak közül a legrégebben módosított könyvtár nevét paraméterbe v. (set) változóba. A dir /o:d -vel e szerint tudom rendezni. De hogyan tudnám kiszedni az infót? Ha kiirnám szöveges fájlba, hogyan tudnám esetleg az első sorából kiszedni? Van valami ötletetek? Előre is köszi, hogy foglalkoztok a kérdéssel.
×
×
  • Create New...