Belami18 Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Olyan mondatok amik nem jók egy állásinterjún: 1,Hát, a cég nevéből soha nem jöttem volna rá, hogy maguk ezzel foglalkoznak. 2,Mennyire ellenőrzik majd, hogy merre járok a céges autóval? 3,Ugródeszkának tekintem a megcélzott pozíciót, később majd szeretnék valami igazi munkát is vállalni. 4,Jók a csöcseid. 5,Igazából nem egyetem, de tényleg öt évig jártam oda. 6,Számítógéppel még nem találkoztam, de van anyámnak egy jó kis villanyírógépe. 7,Yes, I can be speak at Englishing. 8,Kérsz egy kortyot? Apám főzte szilvából. 9,Csak felfüggesztett volt, úgyhogy mondhatjuk, hogy büntetlen előéletű vagyok. Amik nagy valószínűséggel jók: 1. Az első gyerekem ötven után szeretném vállalni, szingli vagyok és utoljára ötéves koromban voltam beteg. 2. Haza is mehetek, ha végeztem a nap végén? Erre nem is számítottam. 3. Én sokallom a fizetést ezért a pozícióért, inkább osszák szét a HR-osztály munkatársai között. 4. Nem iszom, de csapatépítő tréningen józanul is lehet velem mindent csinálni... 5. Anyanyelvi szinten beszélek angolul, kivéve, ha nálam magasabb szintű vezetőmmel tárgyalok együtt. 6. Az előző cégtől végkimerülés miatt rúgtak ki, de azóta aludtam négy hónapot. 7. Nem kérek céges autót, sőt a saját kocsimat is felmatricázom, ha kérik. 8. Minden számítógépes programhoz értek, és ami esetleg nincs, azt meg hozok. 9. Hobbim a kávéautomata- és fénymásoló- szerelés, valamint a vállalatirányítási rendszerek karbantartása és fejlesztése. 10. A PHd hallgatók Miss Topless címét csak azért nem írtam be, mert amúgy is fent vannak a képek az interneten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Ezek nagyon jók! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Ja! Nekem is tetszenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Ez nagyon nagy Belami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts