Jump to content
PirateClub.hu

horry

Veterán
  • Pontszám

    88
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Szombathely

Legutóbb itt jártak

608 profil megtekintés

horry's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

1

Közösségi hírnév

  1. horry

    Hálózati problémák

    Üdv. Nekem olyan problémám lenne, hogy a router újabban nem nyit meg bizonyos oldalakat. (főleg külföldieket, mint pl seanhagwell oldalát), és ezt nem rég csinálja. Ha modemet közvetlenül kötöm be, akkor nincs semmi gond. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Próbáltam újratenni, de akkor meg ezt írja ki a telepítő: "Can't downgrade to this old firmware version (3)!" Valaki esetleg tudna megoldást erre a problémára? A router netes beállításai jók. Annak már utána néztem, és nem csak egy gép csinálja, hanem az összes... Választ előre is köszönöm.
  2. Halálos iramban 5 – Ötödik sebesség Dom és Brian ezúttal a brazil utcai versenyek sűrűjébe keverednek bele, miután elmenekültek az Államokból. Rióban sem könnyű az élet számukra, mivel egy korrupt üzletember a vérüket akarja. Elvállalnak egy veszélyes melót, amire össze kell szedniük egy profi utcai autóversenyzőkből álló csapatot a régi ismerősökből. Eközben pedig a kemény Luke Hobbs szövetségi ügynök azon van, hogy a bűnösségük elől elmenekült Briant és Domot elkaphassa, és bírósság elé állíthassa őket az Államokba. magyar bemutató: 2011. május 5. amerikai bemutató: 2011. április 29. rendező: Justin Lin főszereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Dwayne Johnson gyártó studió: Universal Pictures további részek: Halálos iramban filmek Halálos iramban 5 – Ötödik sebesség dvd és Blu-ray infók: DVD és BD megjelenése: 2011. augusztus magyar hang: DD 5.1 (dvd és Blu-ray) angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)
  3. horry

    Barchobagép

    Rasszista játék! De egyébként grat! Tényleg ügyes!
  4. horry

    Igaz vagy Hamis

    hamis van egy szem a tarkódon
  5. Hmmmmm! Igazából nem tudom, hogy hol ronthattad el... A brush tool színét ugye fehérre állítottad be. Ha esetleg segít, akkor belinkelem a lista képét, ahol beállítottam a soft light-ot. Lehet, hogy azon végig kéne menned, és minden beállítást megnézned, mert nekem ugye angol a progi. Itt a kép. Ha így sem menne, akkor csinálok egy video tutorialt, és úgy talán menni fog! Ok! Én sem vagyok nagy alkonyat fan, de írtam, hogy alkonyat vámpírok szemét fogom bemutatni. Igazából az egész filmből ez az egy dolog, ami megtetszett!
  6. Eredeti kép: 1.Első lépésként dodge tool-lal a szem íriszének a közepét enyhén kihalványítjuk. 2.Nyitunk egy új layert, és fehér brush tool-lal az egény szemet befestjük! 3.A layer beállítása soft light legyen! 4.CTRL+U-val belépünk a Hue/Saturation-be, és beállítjuk a kívánt színt. Colorize-t be kell klikkelni! TiPP: Nem minden szemnél ugyan olyan a beállítás. Az személytől függ. Ezek a beállítási adatok erre a szemre jók. A tutorialt Horry készítette!
  7. horry

    Kép kéregető

    Én Hot Sauce-t kérem az AND1-ból!
  8. horry

    A Nagy Adobe Téma

    Az összes AE plug-in demoverzióját megtaláltam itt: http://toolfarm.com
  9. horry

    Kép kéregető

    én egy UFO-ról kérek képet!
  10. horry

    Kép kéregető

    Kérek egy baseball-ruhába öltözött kutyát
  11. horry

    Kép kéregető

    Kérek egy DADA mezszettet DADA cipővel és DADA fullcappel!
  12. horry

    Labirintus!

    Most épp a kórházból írok.... Elvitt a szívem! Valakit be fogok szívatni ezzel!
  13. horry

    Rap vs. Rock

    Ez az állítás rohadtul nem igaz. A rap zenei hatásokban azért maradhat le a rocknál, mivel általában nem "élőzenés". Ezt úgy értem, hogy számítógépes nagy részben, de a rapnek nem is ez a lényege, hanem a ritmus és a basszus, de mégis vannak olyan számok, amikben 10000x több zenei hatás van, mint bármely rockszámban. De ez is csak stíluskérdés, mivel a rapnek (úgy mint a rocknak) 100 stílusa van. Én viszont nagyon nagy rap párti vagyok, és az is igaz, hogy a rap a rockból, vagy inkább a rock and roll-ból nőtt ki, de sztem már túl is nőtte...
  14. horry

    Hányat tüsszentettél ma?

    Jogos! Csak gondoltam, ha megnyitom ezt a topicot, akkor mindenki meg fogja számolni. Végülis gumiszobában vagyunk nem?
×
×
  • Create New...