Jump to content
PirateClub.hu

Bleach


Grimmjow01
 Share

Recommended Posts

  • Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na a mangával kezdem utolérni az animet :P Tousen kinézete tényleg elég érdekes :D . Remélem tényleg gyorsabban fognak a dolgok történni, mert nagyon nem szeretem ezt az időhúzást.

 

Mangával kapcsolatos kérdés: 36-ik fejezet azzal kezdődik, hogy Kyouraku kapitány és Aizen hasonmása éjszaka kint van, szóval azzal amivel az utolsó anime rész. Az előtte lévő fejezetek merre vannak, mert sorba szedem őket. Hiába kerestem sehol sem találtam. Ha valaki tud plz dobjon egy linket :)

 

Szerk.: Rájöttem, hogy a történet itt visszfele halad :D

 

Szerk. 2: Végigolvastam, nagyon durva a vége :P.... de mire elér ide az anime pfhuu :D

Link to comment
Share on other sites

Húú hát nem volt semmi ez a legutolsó manga...:blink: De azért Inou és Ishida megint komolyat alkot. És milyen aranyos a kicsi Gin... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Na de hoztam egy újabb vaizardot:

 

Lisa Yadōmaru

 

Lisa Yadōmaru a 8. osztag hadnagya volt Shunsui Kyōraku alatt. Szemüveget visel és hosszú, sötét haja van és okos feje. Holdszerű (Sailor Moon szerű) ruhát visel szemben a nyugati női egyenruhákkal Karakura városában a Gimiben. Nagyon kiegyensúlyozott, shinigami egyenruhát visel rövid hakama (harmónikaszerű) szoknyával. Könnyen kihozható a sodrából és emellett erotikus mangákat olvas (ezek legtöbbszor Josei mangák). Nagyon kíváncsi, mindíg kémkedett és kihallgatta a kapitányok beszélgetését Soul Society-ban. Egy hadnagy volt a 13 őrosztagban, együtt olvasott Nanao Ise-vel (ezekszerint Nanao is erotikus mangákat olvas ^^), később váltották a hadnagyi szerepet havonta. A zanpakuto-ja nagy hosszú és nōdachi-nak készült. Mindíg kétkezesen, pontosan használja a zanpakuto-ját. A jobb és bal kezét állandóan váltja harc közben mikor Ichigo ellen harcol.

 

post-1198755-1237633981_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Kedd este. Mi mást is jelenthetne, mint egy friss, ropogós előzetest... :rolleyes:

 

A holnapi epizód a "Hirako Megmentése! Aizen vs Urahara!" nevet viseli. A cím alapján érdekes résznek ígérkezik, nem is fogunk benne csalódni! Megtudjuk többé-kevésbé azt is, hogy sikerül megmenteni a kapitányokat...

Link to comment
Share on other sites

A pendulumos most lett vége nem? Most egy másik filler rész esetleg egy rendes sorozat veszi kezdetét. Legalábbis az előzetesből ezt vettem le.

 

szerk.: két filler rész lesz elvileg. Azután akció:D

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4240&page=25

itt meglehet őket nézni(a címüket!)

Link to comment
Share on other sites

Igazatok volt, a holnapi rész már valóban nem a TBTP-hoz tartozik. Na de akkor mihez...??? Semmihez. 2 nem ide kapcsolódó rész következik, majd visszatérünk oda, ahol anno abbahagytuk, azaz ahol Aizen és csapata Yama-jii és csapatával áll szemben. A mostani résznek nem sok köze lesz az előzőekhez, ám mulatságosabb. Az epizód a "A Lelkek Temetőjének Nyomozója, Karakuraizer Megszületik!" címet viseli.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...