Grimmjow J. Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Áhh... nem hiszem, hogy Gin leveri Aizen-t. Vagy mutat valami nagyon nagyot Aizen vagy visszamennek HM-ba! Akármelyik is lesz, nem tudom miért volt jó így végezni velük... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Áááááááá yesssss végre végre végre!! Bleach Movie 3! :rolleyes: Csak mikor lesz hozzá magyar (vagy min. angol felirat) mert japánul semmit nem értek belőle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Nekem a mostani tetszett megnevettet. De elég unalmas volt a storry. Mikor lesz már egy kis izgalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 Ez nagyon jó rész volt. Nekem marhára tetszett. Még párszor biztos végnézem A moviet majd leszedem később, ha lesz felirat. Ráérek. Úgyis majd szeretnék csinálni egy Bleach gyűjteményt, de még konvertálni kellene... jelenleg tömörítve is 23 giga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 4, 2009 Author Share Posted Október 4, 2009 Poénnak jó volt a legutóbbi rész, de már kezd kicsit unalmassá válni... Na de manga már megint hogy lett befejezve..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 A manga nekem rövidnek tűnt. Sokat nem tudtunk meg belőle. Maradt a köd a fölött, miért tette Aizent azt, amit tett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 4, 2009 Share Posted Október 4, 2009 Semmi sem tart örökké, egyszer csak megtudjuk :lol: Nekem am Kensei uccsó beszólása tetszett nagyon Kicsit durvulás lesz most sztem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Október 5, 2009 Share Posted Október 5, 2009 Anime legutolsó részét már háromszor kezdtem el nézni, de még mindig nem jutottam el a végére annyira nem érdekel már ez. Viszont az új movie egész jó lett. Az hozta a színvonalat A manga meg tényleg belassult eléggé,de hátha alakul már valami érdemleges Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 5, 2009 Share Posted Október 5, 2009 Ez a movie nekem nagyon bejött. Remélem lesz még movie, mert lassan jobban érdekelnek ezek, mint az anime részek. Szerencsére kihagyták Orihimet és a többieket. Megszabadultunk egy sor felesleges "Kurosaki-kun-ozástól" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 6, 2009 Share Posted Október 6, 2009 Nekem is tetszek a Fade to Black movie,a végék zaraki volt a komoly . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 8, 2009 Author Share Posted Október 8, 2009 Film szerintem is odavág, de végre megint történt valami az anime-ben is ! Azért Byakuya kicsit sokat képzel magáról..... mondjuk ez nem újdonság Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 8, 2009 Share Posted Október 8, 2009 Most lestem meg a 240. részt.Hát...őőőő...izééé,nem gondoltam volna hogy ien is lesz,hogy byakuya ien lehet.Nah majd a kövi rész ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Óóóóóó jesszusooooom! Mennyire atttom jó volt mai manga!!!!!!!!!! Hiyori elég könnyen el lett intézve... Na meg az uccsó kép! Jön Ichigo!!! Atya isten hát mi lesz még itt?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 A mai manga komoly volt, de egyben rövid is. Hiyori érzésem szerint most meghal. Nem fogják feléleszteni Shinji ezért biztos nekiront egykori hadnagyának egy bankai-al Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Az ám! Nagyon kemény lesz a folytatás azt hiszem :rolleyes: sztem Shinji most eléggé be fog durvulni azért... lassan megérkeznek Uraharáék is na az még szép lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Most én hagytam ki régebben egy fejezetet, vagy Ichigo csak úgy ott hagyva a társakat visszajött ? (Yammi ugye átváltozott, meg Ulquiorra sem lett lezárva teljesen emlékeim szerint) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 9, 2009 Author Share Posted Október 9, 2009 eléggé úgy tűnik, hogy Ichigo valami csoda folytán visszajött, ami elég érdekes folytatást, tekintve hogy Renjiéknek odaszabadult a 0. espada!!! Nagyon nem erre számítottunk az az érzésem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 10, 2009 Share Posted Október 10, 2009 Na hát ja, most azért az érdekelne, hogy Ichigo és Orihime hogyan kerültek vissza ilyen gyorsan és mi lesz Renjiékkel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 10, 2009 Author Share Posted Október 10, 2009 Jelezném, hogy hosszú idő után ismét új mappa a webalbumban! a Következő hamarabb jön!!! http://picasaweb.google.com/grimmjow01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 15, 2009 Share Posted Október 15, 2009 Azt a 7 meg a 8át! Hát kérem szépen, mik történnek mér de komolyan? :blink: Ennyire azért nem kéne "büszkének" lenni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow J. Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Jahh, kicsit sokat képzel magáról a kis Byakuya... De az azért fura, hogy milyen könnyen lecsapta Sode No Shirayuki-t! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Valahogy visszatér SnS. A fő szálban használja még Rukia, szóval 100%. Egyébként kegyetlen volt a Renji vs. Byakuya, Zabimaru vs. Senbonzakura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelke03 Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Jók voltak, csak szegények el lettek verve kicsit:D Mangát ki olvasta már? Sokak óhaja szerint alakulnak a történések, ugyanis visszatértünk Hueco Mundoba és Ichigo Yammi-val harcol Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Október 16, 2009 Share Posted Október 16, 2009 Ebben a percben olvastam el. Érdekesen alakul, de lehetett volna hosszabb is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 16, 2009 Author Share Posted Október 16, 2009 Hát igen, igazából ez tényleg csak ilyen "na most kezdődik valami nagy" fejezet volt. Ez kb. majd az animebe legalább 2 perc lesz! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Most én azért valamit nem értek Amikor Ichigo Ulquiorra ellen harcolt, csak azután vette fel a VL alakját, miután kvázi meg kellett volna halnia. Most meg csak úgy hipp-hopp a semmiből, minden megerőltetés nélkül fel tudja venni? Kicsit kezdünk elmenni a már zavaróan gyors fejlődés útjába... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Jó volt. Egyébként szerintem átalakult akkor a hollow, továbbfejlődött és ezért képes erre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 19, 2009 Author Share Posted Október 19, 2009 Hát azért nem hiszem, hogy csak ennyi lenne, mert emlékezz vissza, a sima hollow alakkal mennyit bajlódott. De amúgy egyetértek Robipapa, kicsit el van túlozva Ichigo fejlődése, de hát ez van, ő a főszereplő Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Október 20, 2009 Share Posted Október 20, 2009 Bízzunk abban, hogy ebből még lesznek problémái és ezért fejlődött ilyen sokat ilyen hirtelen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Október 21, 2009 Share Posted Október 21, 2009 Bleach 243 - Egy az Egy Ellen! Ichigo vs. Senbonzakura! Bleach 244 - A Rég Várt Esemény...Kenpachi Feltűnik! Jól hangzik a 244:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts