somakoma Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 A várakozásoknak megfelelően, 2008. első felében kijött az új Renault Laguna! Nekem személy szerint nagyon nem tetszik a hátulja, nektek mi a véleményetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Series Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Hát igen, a hátulja nem a legszebb, de nekem akkor is nagyon tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 5, 2008 Author Share Posted Augusztus 5, 2008 mondjuk igen, francia minőség, és nagyon szép amúgy a hátulját kivéve, és akkor a műszerfalról még nem is beszéltünk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Hali! Szerintem szép autó, de nem gyönyörű. Nekünk Renault Thaliánk van, és még nem volt vele semmi baj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 nekünk is az van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 nekem se tetszik a hátulja, de viszont a kombinak gyönyörű a hátulja. Az sztem sokkal szebb. És a belseje is tetszik, főleg a fabetétes változat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 látszik, hogy belül is igényesen megcsinálták! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Szerintem a hátulja se vészes annyira Kicsit az új C5-ös hátuljára hasonlít, meg a műszerfal is arra emlékeztet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 a C5-öst ne is mondd! szerintem nagyon csúnya! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Ezt vond vissza Különbenis, a BMW-től másolta ő is a hátsóját, mint az új Ford Mondeo Na, de ne térjünk el a témától! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Szerintem szép lett (a combi változat hátulja nem tetszik), de szerintem ezt várhattuk a Renaultól . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Oké, lehet hogy igazad van, na mindegy nekem az az autó nem tetszik... morze: hát igen, mi ilyet várunk el a Renault-tól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts