Marky18 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Nektek melyik? Idén fél next-gen lesz PC-n a FIFA, ami szerintem nem ér semmit. PES: Nehezebb játékmenet, kidolgozottabb grafika és új játékmódok. Szóval PES Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Azért szavaztam a FIFA 09-re,mert bízom benne,hogy idén végre jó lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 én a fifa 09 re szavaztam azért mert a fifa 08 jobban tetszik mint pes 2008...szal a fifa jobb mint a pes!! a fifa 09 be lesznek magyar csapatok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rics22 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Nemlesznek magyar csapatok ;( buzi ea-sok :@ :@ :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sillent DX Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Egyértelmű, hogy a PES jobb lesz mint a FIFA, sztem a EA-s srácok megint átvágják az embereket éa ugyanazt a vackot tolják a képünkbe apróbb módosításokkal amit már évek óta...DE NE LEGYEN IGAZAM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Fifa 09 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Szerintem Fifa09! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Nagyon szeretem a FIFA sorozatot,de Sillent DX-nek igaza van mindig ugyanazt adják ki,csak kicsit állítanak rajta,meglesz a FIFA 09-is nekem de szerintem a PES az jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Remélem Fifa09^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Fifa 09 Ha olyan lesz aminek híresztelik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Én is a FIFA-ra szavaztam, mert szerintem idén is magyar kommentátor lesz alatta, de amúgy a PES valóban grafikailag sokkal kidolgozottabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Tyson Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Fifa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdfg01 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Jah én is a kommentátorok miatt szeretem a fifát de tényleg jobb a pes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 fifa:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Attól függ min nézzük... PC-n PES, konzolon hááát... mindkettő de ott azért FIFA is üt egy szintet, nem mint PC-n Továbbá az EA elmehet a búsba, történetes ilyen Macedón ligákat beraktak, magyart meg baxtak. Mondja bárki h macedóniában többen veszik a fifát, meg h a macedón liga színvonalasabb, mint a magyar... Továbbá ez a fél nextgen egy nagy kamu, kapnak a PC-sek szép árnyékokat, füvet, meg mez textúrákat, de az arcok ugyonolyanok maradnak, mint 08ban (eddigiek alapján így láttam)[baltával faragottak, poligon mentesek] PC-n a FIFA lehet h már jobb lesz, de a konzolos szintet nem fogja megütni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 fifa 09! pes nem valami jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 fifa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 "kommentár miatt" Ez ez nagy butaság! PES-re szavaztam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 sztem FIFA, igaz a pes-t még nem próbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robcsi_7 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Fifa.... eggyértelmű! az élmény meg az érzés miatt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 24, 2008 Author Share Posted Augusztus 24, 2008 Mi érzés és élmény van a fifába? A 09 is ugyan az, mint a 07 csak átdolgozták a fűt, a nézőket és a játékos modelleket Hozzá kell tenni, hogy eddig a legjobb PES a 6 volt, FIFA-ban talán a 07. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Nekem a Fifa jön be, de nem kezdek el vitatkozni, hogy melyik a jobb, és azokat meg hülyéknek tartom, akik ezen vitatkoznak, sőt képesek 2 játék miatt egymás szidni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Amúgy sincs semmi értelme két olyan játékon vitatkozni ami még meg sem jelent ! Nekem is a Fifa jön be ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 fifa, mert már nagyon unom robi koma fifa ellenességét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Na ezt már én is észrevettem, mindenhol úgy beszél a Fifa 09-ről, mintha már meg lenne neki és töviről-hegyire ismerné a játékot, úgy állít dolgokat, mintha kézzelfogható tényekről beszélne :S De én nem azért szavazok a Fifa 09-re, mert mást akarok bosszantani ezzel, hanem azért, mert nekem az jobban tetszik, nem mondok semmit róla, mivel meg sem jelent. Érdekes, a PES-ről csak jókat mond, egy negatív jelző sem hagyta el a száját (kezét), pedig még az sem jelent meg :S, nem értem... Na mind1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Még nem játszottam semmeikkkel sem De szerintem Fifa 09 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 FIFA 09!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyureeHUN Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Fifa! Mindig is jobban bejött a Fifa mint a PES. Még láttatlanból is Fifa... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 jóhogy FIFA, de csakis konzolon! ennek a szavazásnak most sok értelme nincsen, mivel még nincs összehasonlíthatósági alap, csak majd megint indul a mocskolódás minkét fél részéről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 A PES-re szavaztam mert az egyik legéletűbb és leghitelesebb focis játék. (A Fifa ilyen téren elmehet a...) Csak azokat a roh¤dt licenceket raknák bele egyszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts