Jump to content
PirateClub.hu

Sp 3 telepitése /windows installer gondok.


boond
 Share

Recommended Posts

 

Előröl, a xp-t újraraktam ("frissítés" (reinstall) módban szal a cuccok meg maradtak csak az xp lett újra rakva ez nem okozott különösebb gondot (már amint elkezdte telepíteni...)

miután ez sikeresen végbe ment mindent nagyából minden rendben ment,

1.

A daemonal voltak kissebb gondok de azt könyen megoldotam.

 

2.

(az inditásnál a run32dll ilyen hibát ír ki "modol nem tölthető be" (de olvastam hogy lehet mvi spyware maradvány, szal ez ez sem lényeges, kilőtem őket hogy ne inditsa a rendszer inditásnál.) igy ez is megoldva azért felteszek egy képet mik is voltak ezek.

 

3. És ez az ami a tulajdon képpen a gondom.

 

a köv. lépésként uninstalálni szerettem volna a norton 2007-es Eng (antivirus) tiral verzióját, mert lejárt ugye....

 

NOs a gond röviden itt kezdődött és ilyen 22 es csapdája lett belőle.

 

ugyanis a windows istallert-t akarta felrakni "frissíteni" a norton mielőtt eltávolíthatam volna (uninstallra katintva történt ez) /telepíteném (mint később utána néztem ez feltétlenül szükséges a működéséhez főként telepítés és törléséhez a nortonak)

így hát felkerestem a hivatalos weboldalát a symantecnek és leszedtem a kért 3.1 est (magyar windows istallert) a microsofttol

 

gondoltam végre sínen vagyunk, de nem :(

ugyanis mint az sp3 telepítésénél itt is amikor a "szoftverfrissítés (telepítése)" elérte a "rendszer leíró kulcsok" részt a frissítés/telepítésnél eltűnt a telepítő ablakja, és 1-2 mp múlva kidobott egy hibát hogy "hozzáférés megtagadva" majd ha rákatintotam akkor a ez miatt a telepítő leáll.

és írja hogy a telepítés nem fejeződött be, csak (magyarul fél kész fele meg van fele nem kb) majd ha erre rákatintottam "szoftver frissítés eltávolító" varázsló jött be. jött be a sikertelen frissités után.... )

 

és ez miatt mivel nem tudom frissíteni a windows istallert 3.1-re, nem tom törölni a vírus irtott. de ugyan ez a gond volt az sp3 telepítése folyamán is.(ugyan úgy ennél a pontnál a "rendszerleíró kulcs" -oknál jött ki a hiba űzi és ugyan az a procedura...

Nah most már erre a "hozzáférés megtagadva" ez mitől lehet? mondjatok ötleteket (tudom hogy ezek a kérdések nem egyszerűek de hátha vki tudja)

A windows létrehoz egy alap "rendszergazda" fiókot, ezzel is (futtatás másként parancsal) azzal a felhasználói profillal is megpróbáltam telepíteni a szoftverfrissítést (pontosan az sp3 at) de ugyan ott ugyan azzal a hibával ált le mint korábban.

 

azt azért megjegyezném, hogy a windows reinstall előtt a nortonnal semmi gond nem volt így ez a hozzáférés dologgal se gondolom mert akkor nem telepitette volna.

 

megoldási javaslat ként arra gondoltam talán azért írja ki mert kellenének a system admin jog is (az úgy tudom alapértelmezetten nincs megadva) esetleg vmi program zavar be? bár ez kevésbé tartom valószínünek...

 

ha a system admin jogok a gond akkor, hol lehet, kell beállítani? )

 

megjegyzésként a win reinstall előtt full system scan vírus irtóval, majd adaware, és Spybot - Search & Destroy is lefutattam ( a ellenőrzések előtt vírus leírások frissítve majd net letilt. igy elvileg a reinstall után tiszta a rendszer, nem is jelez már a kerió (szerencsére) )

jelenleg is egy másik gépről netezek a sajátomon minden mást lehet netezésen kívül csinálni. (mert a netett letiltotam.)

szal összefoglalva: várom a javaslatokat észrevételeket és egyéb megoldási ötleteket.

post-59976-1213699362_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Format C:/ .... és minden bajod elmúlik

 

 

 

Egyszer még nekem is volt ilyen gondom a Nortonnal.. de ghostpc78 javaslata megoldotta.. szal, én is ezt ajánlanám.. persze elötte a fontos cuccokat ments ki, cd/dvd-re , usb kulcsra, stb.. Sok sikert!

Ui.: jah, és én már ezért (is ) nem használok Nortont..

Link to comment
Share on other sites

amúgy már mind1.... a nortont a removal toolal letöröltem, és felraktam másik vírus irtót...

DE lehet az volt a gondja hogy reinstall után eltűntek a frissítések, melyeket később internet csatlakozáskor feltett ...

amúgy a többi gond megoldódott...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem is hasonló a problémám,

 

újraraktam az xp-t és leszedett automatikusan néhány frissítést és az SP3-at, feltette és minden jónak tűnt. Aztán másnap jelez, hogy a frissítések készen állnak a telepítésre, hát jó telepítsük. Nah és itt jött a baki. Nem tudtam feltelepíteni a frissítéseket. :( És ez megy már napok óta. Plz ha vki tudna segíteni az írjon! ;) Kössz előre is!

Link to comment
Share on other sites

újraraktam az xp-t és leszedett automatikusan néhány frissítést és az SP3-at, feltette

Ennél sokkal jobb módszer, hogyha már elve úgy telepíted a Windows XP-t, hogy előtte beleintegrálod a harmadik szervízcsomagot, így az már a Windows telepítése során felkerül a gépre. Itt egy videó arról, hogy hogyan kell Windows XP SP3-as telepítő lemezt készíteni:

http://www.videosmart.hu/video/hogyan-keszitsunk-windows-xp-sp3-as-telepito-cd-t-1-resz-fajlok-osszemasolasa?pcw_side_text

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...