Jump to content
PirateClub.hu

ghostpc78

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

ghostpc78's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ghostpc78

    nCore

    Szia! Köszi...írtam
  2. ghostpc78

    nCore

    "Április 2.-áig akciósak a meghívók , mindössze 10 pontba kerülnek. Aki be szeretne jutni, még több, mint egy hétig lehetősége van rá!" Sziasztok!Évek óta be szeretnék jutni,esetleg valaki megszánna egy meghívóval?Más oldalról küldök arány képet ha ezen múlna:) Előre is nagyon köszönöm.
  3. Format C:/ .... és minden bajod elmúlik
  4. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    A control,vagy alt és -+ már nem tudom melyik... A + felfelé viszi a felbontást a - meg lefelé...de a control,vagy alt kelll hozzá!
  5. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    Régen használtam suse-t,de control centerbe hálózati kapcsolatoknál nézz szét... Meg itt: http://hu.opensuse.org/Dokument%C3%A1ci%C3%B3/SL9.3#Felhaszn.C3.A1l.C3.B3i_k.C3.A9zik.C3.B6nyv http://hu.opensuse.org/Dokument%C3%A1ci%C3%B3/SL9.3/Szolg%C3%A1ltat%C3%A1sok/DHCP
  6. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    Akkor...nem akarok vészmadár lenni,de a dvd olvasód nem a legjobb formában van,nekem egy NEC van és amit az LG rég nem olvas be a NEC simán viszi...Bootoláskor lehet,hogy a megadott időn belül nem tudta elérni és azért folytatta a bootot a vinyóval.
  7. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    Szerintem meg rakd fel nem bánod meg.
  8. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    http://linux.via.com.tw/support/beginDownload.action?eleid=2&fid=2 Ezt kéne megpróbálni....de.... Addig nem is fog menni, amíg a VIA hivatalosan nem csinál egy rendes, stabil hozzá való drivert. Addig csak maszekolással és átfedő részben működő megoldásokkal lehet megvalósítani. Kivéve, ha valaki akkora zseni, hogy megelőzi a VIA embereit. Idézet.... Mindenképp megkéne próbálni a kiwit,mert míg az ubuntu nem egedi alapból a külső drivereket,addig a kiwi telepítés utén megkérdezi,hogy engeded-e neki ?hát persze ...nekem az nvidia 169.12 new glx driver megy rajta tökéletesen kb telepítés után 5 percen belül restartal együtt utánna extra teljesítmény bekapcs és megy minden effekt./compiz/
  9. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    A Kiwi és az Ubuntu közti különbségek: * A Kiwi támogatja a Speedtouch 330 USB ADSL modemet. * Alapértelmezetten tartalmazza a Flasht és a multimédiás fájlok (filmek, zenék) lejátszáshoz szükséges kodekeket. Ezek a hivatalos Ubuntu telepítő CD-re nem kerülhettek jogi okokból. * A telepítőn alapból megtalálhatók az angol, a francia, a német, a magyar és a román nyelvi csomagok. * A Kiwiben levelezésre a Thunderbird, míg zenelejátszára az Audacious szolgál. * Alapból megtalálható a Compiz konfigurálására szolgáló grafikus eszköz. * Az unrar, és a Microsoft betűkészletek (msttcorefonts) alapból felkerült a CD-re. * Grafikus eszköz a GRUB boot menü helyreállítására. * Midnight Commander (mc) konzolos fájlkezelő. * Alapból engedélyezettek a Medibuntu tárolók, ahonnan egyszerűen telepíthetjük többek között a w32codecs-et, a Skype-ot, és Google Earth-t. * Ugyanígy alapból engedélyezett a kiwilinux.org tároló, ahol a néhány speciális változást tartalmazó csomag található.
  10. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    A Kiwi egy román és magyar felhasználóknak szánt Linux operációs rendszer. Az Ubuntu Linuxra épül, így ingyenes, barátságos, stabil, virusoktól és kémszoftverektől mentes. Egy LiveCD formájában tölthető le, ami merevlemezre való telepítés nélkül is egyszerűen használható. A román és magyar nyelvtámogatás mellett videó, DVD és MP3 kodekeket és Flash plugint tartalmaz, a helyi PPPoE szolgáltatók hálozatához való hozzaférést, valamint a meglévő Windows particiók és Microsoft Office dokumentumok használatát teszi lehetővé. Mivel a hivatalos Ubuntu csomagtárolókat használja, szintén 18 hónapig nyújt biztonsági és hibajavító frissítéseket. A CD kép felírásához egy 700M-os lemezre, a gépben pedig 512 Mb memoriára van szükség ahhoz, hogy jó körülmények között fusson. A telepítéshez 3G üres hely kell, a swap particiót nem számítva. Ajánlott, hogy a swap partició mérete a memória méretével legyen azonos. Itt a válasz ,nekem is ez van fent betonstabil http://kiwilinux.org/kiwi/hu/download.html
  11. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    Igen erre gondoltam én is....nekem igy "mukodik". Esetleg másik dvd-s linuxal mit csinál?nem lehet az ,hogy írtad az xp cdről bootol,lehet az alaplapod nem csípi a dvd-s bootot.Bármilyen másik dvd-ről bootol?Meg az ide csatolókkal is kéne próbálkozni vinyó primary,dvd slave, vagy vinyó primary az elsődleges ide kábelen a dvd meg egy másikon szintén primary a másodlagos ide-n.Ha igy se megy akkor passz. Sok sikert. Ui:Mondd neki,hogy "MUKODJ" De ha végképp ragaszkodsz a Opensuse 10.3-hoz akkor szedd le cd-n és ami kell még hozzá szedd le a netről.
  12. ghostpc78

    Operációsrendszer váltás

    Mikor bekapcsol a gép előhívom a boot menüt és ott is átlövöm, hogy a dvd-ről bootoljon és úgy sem azt csinlája. Szia.Ez a mondat nem tudom mit jelent nálad,de nekem az F11 kell nyomni mikor bootol a gép. Ott meglehet adni,hogy floppyról,winyóról,vagy cd/dvdről bootoljon nekem csak így megy a linux lemez.... Ja és ha van másik dvd olvasód próbáld meg azzal..meg lehetőleg az elsődleges ide-n legyen a dvd a vinyó mellett.
×
×
  • Create New...