Jump to content
PirateClub.hu

McKane

Támogató
  • Pontszám

    54
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: McKane

  1. Jesszus ! még működik..pedig a jelszavamat sem tudtam már.. de eléggé megcsappant az aktivitás errefelé...
  2. McKane

    Windows Security Stuffok

    Valaki ismeri/használja a VirusBuster nevű magyar antivirus programot? Van valakinek tapasztalata vele? Valaki ismeri/használja a VirusBuster nevű magyar antivirus programot? Van valakinek tapasztalata vele?
  3. McKane

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    óh, igazad van.. elnézést, én voltam a figyelmetlen a letölthetőséggel kapcsolatban .. akkor izgatottan várom/várjuk a következő megjelenést !
  4. McKane

    Értekezés a PirateClub MoziMagazin-ról

    nagyon jó lett a júliusi lapszám.. le a kalappal előttetek. de volna egy javaslatom: ha már ennyi munkaórát öltök bele,nem lehetne megcsinálni pdf formátumban (adobe reader) ? mert ezáltal szerintem sokan letöltenék, és akárhol tudnák olvasni (pl. okostelefonon, koleszban, suliban ) üdv.: McKane
  5. NOD32/Eset smart securityhez: Kód: 2wyrmb Lejárat: 2010.03.15 oldal: http://www.eset.hu/chip
  6. McKane

    Digi Tv Vs. Upc Direct

    Hát.. Én UPC-re voksolok.. A Digi fél év alatt b*szta bekötni a műholdas TV-t.. Nesze neked olimpia,meg foci EB.. UPC meg 2 nap alatt megcsinálta az egészet..Igaz, kicsit drágább,de kibírható. Üdv.: McKane
  7. McKane

    Windows 7

    Ha már Redmond "alattvalói" vagyunk.. Ahogy feltettem a notimra , egész jó tapasztalataim vannak vele. Még nem volt lefagyás,se kékhalál.. Úgy tűnik,hogy a Windows fejlesztői elkezdtek gondolkodni hétköznapiasan.. Üdv.: McKane
  8. McKane

    kelet-nyugat magyarország?

    Nyugat - Mo. Győr és vonzáskörzete..
  9. McKane

    Milyen mobiltelefonod van?

    Már egy éves LG KU250-esem van.. Amire kell,arra jó.. Igaz akkor 20 rugót le kellett érte szurkolnom a boltban..
  10. McKane

    Abit NF7-S

    Hali! Itt vannak driverek az alaplaphoz, de ahogy nézegettem, nincsen Vista driver.. Szóval, lehet hogy igaza lesz Pörköltszaft - nak.. Így már én is tanácstalan vagyok.. De amint előttem már írták, maradhatsz az XP-nél.. Nekem sem tetszik nagyon a Vista, megnyugtatlak.. És ahogy olvasgattam a különböző fórumokon, másoknak sem tetszik.. Bár embere válogatja.. Ha esetleg meglesz a memória gépbe, sok sikert! Üdv.:McKane
  11. McKane

    Abit NF7-S

    Hali! Kedves somewho! Esetleg meg tudnád adni a géped paramétereit? CPU, alaplap /márka,chipset/ memória,ilyenek.. mert így biztos többet tudnánk segíteni..
  12. McKane

    Abit NF7-S

    Hali! Kiejtés szerint leírni az op.rsz-t.. Nah, viccet félretéve, elméletileg-legalábbis amelyik Windows Vista DVD-vel találkoztam, probléma nélkül elindul a telepítő.. Persze a BIOS-ban be kell állítani egy ún.: boot -sorrendet. Nálam ez igy néz ki:CD/DVD meghajtó, floppi , végül a merevlemez.. A BIOS-t a gép elindulása után tudod előhívni vagy F2 gombbal, vagy a Delete billentyűvel.. Itt pedig a Boot options, vagy valami hasonló menüt kell keresned.. Ha esetleg nem sikerülne irj akár ide, akár PM-et.. Üdv.: McKane
  13. McKane

    Milyen operációs rsz.?

    Hello! Nem akartam új topicot nyitni, mert lehet hogy tök hülyeséget kérdezek. .. Szal, azt szeretném megkérdezni, hogy a driverek telepítése után fel kell-e tenni a monitor-illesztőprogit? Nem a videókari-driverét hanem a monitorét.. Az asztali gépnél is van egy Samsung monitor, és ahhoz is van egy telepítő CD amelyet fel kellett rakni hogy tökéletes legyen a rendszer.. Ha fel lehet ilyen drivert rakni, azt hol lehet megtalálni.. Vagy teljesen felesleges? A válaszokat előre is köszi! Üdv.: McKane
  14. McKane

    Windows Vista - Aktiválás

    Hasonló volt az XP-ben is.. Ott valami telefonos ügyfélszolgálat volt ez esetre.. Tudom, mert az én XP Home-om csinálta ezt (is) pedig vagy fél évente raktam fel.. Ha esetleg kell ez a tel.szám, írj PM-et, biztos segítenek Neked is.. Szal, lehet hogy találsz a Vistában is..
  15. McKane

    Ki hogyan talált rá a PIRATECLUB-ra?

    Már jó ideje van annak hogy rátaláltam erre a nagy családra.. amikor először regiztem ide, valami gigacenter.tx.hu cím alatt működött..
  16. McKane

    Mit teszel?

    Mit teszel, ha valaki kurvára irritál vonaton/repülőn/buszon és épp melletted ül? - Nos, szépen vedd elő a laptopod, nyisd ki, fodrítsd úgy, hogy az illető biztosan lássa a képernyőt. - Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az égfelé. - Kattints a linkre: http://www.thecleverest.com/countdown.swf Hatás garantált! Üdv.: McKane
  17. Első autónak sztem egy opel-t vagy esetleg más német gyártású autót érdemes megvenni.. Ezek motorikusan elég jók, akár lehet őket hajtani is.. persze nem "agyba-főbe".. Nekem egy Opel Astra F CC-m van, 2001-es.. nincsen bennt ford.mérő, de ha van füled, meg fogod hallani mikor kell(ene) elváltani.. Sok használtautós foglalkozik ilyen Astrákkal, néhol már 150 000 ft-ból meg lehet uszni egy ilyen kocsit.. Fogyasztása is szinten tartható, olyan 5-6 liter 100 km-en, és a 160 km/h-t is kiviszi, akinek ez fontos.. Sok autószerelő mondja azt az astrákról, hogy tipikusan kezdők kocsija mert szinte igénytelen. Ezt én is alátámaszthatom így 3 év után ..
  18. hello! Ismét zargatnám a piratésokat egy technikai jellegű kérdéssel.. Van nekem a gépemben egy CD/DVD - író. Pontosabban: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device . Ez produkálja azokat a tüneteket, hogy egypár dvd-t nem olvas be. De ezek olyan dvd-k amelyeket 1 héttel ezelőtt kapásra beolvasott.. Viszont mostanában már alig akar dvd-t beolvasni.. A meghajtó firmware dátuma Everest szerint:2006.11.20. Szerintetek mi lehet a hiba? Ui.: már tisztításon is átesett a lézerfej.. A válaszokat elöre is köszi.
  19. Egyszer még nekem is volt ilyen gondom a Nortonnal.. de ghostpc78 javaslata megoldotta.. szal, én is ezt ajánlanám.. persze elötte a fontos cuccokat ments ki, cd/dvd-re , usb kulcsra, stb.. Sok sikert! Ui.: jah, és én már ezért (is ) nem használok Nortont..
  20. McKane

    GeForce 8600!

    Hello mindenkinek! Nekem van egy Inno3D geforce 8600 GT. Tök jó meg minden csak 1 nagy gond van vele.. A gép bekacsolásakor a képet nem tökéletesen adja ki. vagy a betűk egy része látható, a másik nem. De előfordult olyan is hogy a képen a felirat olvasható volt, de olyan fehér vonalak "szaladtak" át rajta vízszintes irányban.. A windows elkezdett tölteni, de semmi több. Ilyenkor mindig egy resetes újraindulás csinálok, de ez sem segít.. kb.: a 4-5 ilyen resetes ujraindulás után már normális a kép, de a memória sebessége 800MHz-ről, 533MHz-ra leeseik, és biztonsági módba kapcsol a gép, és 8 percig tölt a windows , ha betölt.. Szerintetek mi lehet a hiba? Amugy már 1,5 éves a gép.. Eddig nem csinálta ezt csak az utóbbi pár hónapban. A válaszokat, segítséget elöre is köszi!
  21. McKane

    Milyen operációs rsz.?

    Köszi mindenkinek a véleményt ,tanácsot! Kedves Gabi89! A Linux-szal csak 1 gondom van:sosem tudtam rátenni a megfelelő drivereket.. Pedig olyan sokszor próbálkoztam... Csak hát ugye a videókari és linux 3D-je, a vélemények szerint, nehéz eltalálni.. De azért köszi Neked is a választ!
  22. Hello Mindenkinek! Nemrégiben vettem egy Fujitsu-Siemens Amilo Li1705-öt. Tudom, hogy nem egy nagy gép, de az én igényeimnek megfelelnek a paraméterei, és koleszba ideális. Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik operációs rendszert érdemes lenne rátenni. Leírás: CPU : Intel Celeron M520 , VGA: VIA Chrome9 HC, 1Gb RAM, 80Gb-s merevlemez, modem, Ethernet, WIFI, 3xUSB. Játékra nem nagyon kell, csak inkább net, film,zene, és WIFI. A válaszokat előre is köszi!
  23. McKane

    Melyik jobb winchester ?

    Nekem a Seagate jobban bejön. Régebben 3 hónapon belül 5(!) db Maxtor ment tönkre.. Állítólag kfogtam a rosszakat az adott szériából..Legalábbis a szervíz szerint. Akkor gondoltam először a Seagate-ra.. és ez már 2 éve volt!
  24. Hello mindenkinek! Tudjátok nem vagyok nagy Linux szaki / most tettem fel először/, de a telepítés simán ment.. Ellenben van egy olyan olyan problémám, amit még a Súgó segítségével sem tudok megoldani. Ezért fordultam hozzátok. A problémám az lenne, hogy nem tudom feltelepíteni a videókártyámat.. A videókari egy integrált VIA Chrome9 HC IGP kari, VIA-s alaplapon, chipkészlete: P4M900. Szóval, ha esetleg tudnátok segíteni, nagyon megköszönném. Csak annyit tudok hogy valamiféle parancssoros megoldást kell használni.. De én ehhez hülye vagyok, viszont érdeklődöm a Linux iránt. Ha lehetne, és nem túl nagy kérés, lépésről, lépésre magyarázzátok el a dolgokat. Jah, és a rendszer a legújabb Ubuntu /Ubuntu 8.04 Hardy Heron/. Köszi szépen mindenkinek aki legalább elolvasta, annak pedig még nagyobb köszönet, aki segít is!
  25. Egyedül ez a kis lámpa világít: "power" . De ezek nem: Ethernet,DSL, Internet.
×
×
  • Create New...