Jump to content
PirateClub.hu

Halálos Iramban 4


m3jo
 Share

Recommended Posts

Vin, Michelle és Paul visszatér a kormány mögé

 

A Halálos Iramban 4. részében visszatér az eredeti stáb. A 2009-es premieren ismét az első rész szereplői alatt bőgnek majd a motorok.

Vin1.jpg

Letty - Fotó: IMDB

Vin2.jpg

Brian - Fotó: Google

Vin3.jpg

Mia - Fotó: Google

Vin4.jpg

Dominic - Fotó: IMDB

Az új történetben a frissen szabadult Brian újra összefog Dominic Torettóval, hogy lebuktassan egy drogbárót. Ám a két srácot elsősorban nem a társadalom szolgálata motiválja, hanem a bosszú... De ennél többet most inkább nem árulunk el. Hisz a dinamikus autó versenyek mellett kell még egy kis meglepetés.

forrás:mellesleg.hu

 

http://www.imdb.com/title/tt1013752/

 

FORGATÁSI KÉPEK.

0227v1.jpg

paul-walker-fast-furious-4-1.jpg

0227v4.jpg

 

AZ ELSŐ VIDEÓ

http://www.jfxonline.com/jfxonline/2008/02/27/vin/

 

MÉG TALÁLTAM JÓ MINŐSÉGŰ KÉPEKET A VERDÁKRÓL TESS

http://vindieselgallery.net/gallery/thumbnails.php?album=317

 

MÉG TÖBB KÉM FOTÓ A VERDÁKRÓL

http://www.carstyling.hu/galeria.php?id=616

 

lassan már a film is meglesz:D:D:D:D:D:Dxdxdxdx

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

engem is érdekel, ha vkinek meglesz, azonnal rakja fel és szóljon nekem :D

mellesleg örülök neki, hogy a Tokyo Drift-es főszereplőt lecserélik (elég gyenge volt a srác)

a galériákat nézegetve megijedtem, hogy most egy nagyon amerikai filmet csinálnak többségében amerikai kocsikkal (charger, mustang, stb), de a videót látva lesznek itt finomságok :D az az nsx meg a tiburon bejött nagyon, de a hondák se rosszak, és ha jól láttam, volt köztük egy régebbi rx7 amit nagyon díjazok :D csak jó film lehet!

Link to comment
Share on other sites

Igen!Az nsx meg a tiburonnagyon jól néz ki... a Tiburon (Hyundai Cupe) a kedvenc kocsim és mivel a Tokioi hajsz ázsiai film gondoltam csak berakják... nem történt meg de majd most!

Link to comment
Share on other sites

A rangsor tényleg első második harmadik rész sorba.

Hát remélem én is hogy ez a sorrend megtörik a negyedik résszel.

kevésbé azt sajnálom hogy a rendező a harmadik rész rendezője is.Ami annyira nem gond mert jól össze volt rakva a film a rendezésével semmi gond nem volt.

torténet is még elment de a forgatókönyvre átíráskor elbaszták nagyon. És ezt a hibát lehet most is elkövetik mivel a forgatókönyvíró maradt a harmadik részből.

Link to comment
Share on other sites

sztem autós szempontból nem volt annyira gagyi, csak ugyebár már nem lehet újat mondani, és ugyanaz az elcsépelt története volt mint sok más filmnek... fél pillanat alatt új fiúként megverni mindenkit... elég lerágott csont, mellesleg a srác is nagyon gyatra színész volt...

igazából bármit is fognak beletenni, eszméletlen nagy "reklám" lesz, mert az első két rész miatt ugrott meg a japán autók iránti kereslet nagyjából mindenhol, a harmadik részig az emberek nagy része egyáltalán nem tudta, hogy mi a drift, és mostmár Magyarországon is milyen fejlett lett! szóval tuti hogy itt is lesz vmi ilyesmi

 

Link to comment
Share on other sites

A harmadik rész nagyon gyenge volt szerintem. Az első a legjobb, a második is elég fílinges, de hiányzik belőle az az igazi "otthon a műhelyben tuningoltam" feeling. Az elsőben jól passzolt a történetbe a versenyzés, a többi részben ez kicsit eröltetett volt. Főleg a harmadik részben, amikor a végén egy versennyel döntik el a csávó és a csaj sorsát...

Link to comment
Share on other sites

Hát a harmadik rész nekem nem tetszett. Nem volt azért rossz, de fel sem ért az első kettőhöz. Jó, hogy újra Brian van a főszerepben. Bírom Paul Walkert, meg aztán Vin Diesel is az általam kedvelt színészek sorát gazdagítja. Remélem nem rontják el, én várom. Személyes kívánság: Legyen benne Volkswagen! Légyszi! :D

DriftKing: Ez nem igaz, hogy nem lehet újat mutatni. Nehéz ugyan, de pont attól lesz nagy egy film, hogy újat mutat. Ez a harmadik résznek nem sikerült, de szurkoljunk most a negyediknek! A másik, azt állítani, hogy a japán autók és a drift elterjedése ennek a szériának köszönhető badarság. Hozzájárult, elősegítette, de nem az ő érdeme. Inkább csak dobott egyet ezen a kibontakozóban lévő stíluson. Na csalán! ;)

Link to comment
Share on other sites

sztem autós szempontból nem volt annyira gagyi...

 

Teljesen eggyet értek nagyon jól megvolt csinálva (elisvárom amennyipénzt ráköltöttek) de nem volt olyan valósághű ami még annyira nem is gond de a történetet elég szarul vitték vászonra.

A harmadik résznél még a név licens megvásárlás nálam alapból rossz. Ha egy filmet elkezdenek akkor pár részel utána semmi értelme nincs ha egy teljesen új szálon csinálnak egy teljesen más filmet. Lásd pl amerikai pite első három rész írtó jó volt nálam TOP 10 hasonló kaliberű filmben simán benne van de azzal hohy amerikai pite néven kiadtak egy teljesen más filmet abból is hármat ..az olyan lehangoló. A filmekkel semmi bajom nem volt de hát nem amerikai pite inkább adtak volna más címet neki és nemkellet volna szarakodni a liceszel és anyaigiakban sztem teljesen ugyan annyit tudtak volna lehúzni..

Visszatérve a HI 3-hoz ott ugyan így a címnél nem kellet volna a halálos iramban elég lettt volna a tokió drift és szevasz teljesen jó lett volna egy új verdás filmnek, így nem lett volna annyira az emberek szemében viszonyítási alap az első két rész.

 

Na de mindegy egy filmet nem a címéért nézek meg. De ezt azért figyelembe vehetnék a készítők..

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Alka: én ezt Magyarországra értem, azért itt elég erősen elősegítette... mármint mindenki farolgatott már jó ideje, de minden szabály, technika nélkül... elég kevesek ismerték az igazi driftet, és azért az FF3 miatt iszonyat sokan megismerték, ha nem is teljesen, de legalább érdeklődést felkethette.

 

m3jo: nagyon igazad van, eddig nem is gondoltam erre! habár vannak kapcsolatok a 3 és az előtte lévő részek között, de tényleg eléggé más. (A magyar szinkron nagyon gyatra, és elvesz egy csomó visszautalást, de az eredetiben pl Vin Diesel a végén mondja, hogy ezt nem rendezzük le 10 másodperc alatt (visszautalva az első részre), meg egy csomó ilyesmi van benne)

 

azért remélem hogy a 4-et megcsinálják az eddigi legütősebb autós filmnek. (és nem olyan lesz mint a három jó rész után a T4xi)

Link to comment
Share on other sites

Jaja reméljük jó lesz hát de addig még várhatunk egy évet.

 

Hogy mondjunk egy kis jót is a negyedik részre az az hogy ha összedobják az elsőrész színészeit és a harmadik rész autós jeleneteit(kivéve 3 vége) akkor teljesen pozitív csalódásra számíthatunk ha beleveszük hogy a 3 év telt el a harmadik rész készítésétől a teknika pedig fejlődik és Paul W. és Vin D. se hiszem hogy beválalna egy olyan filmet ami rosznak igérkezik. valamivel meggyőzték őket és szerintem nem a pénz mert nem olyan színészekről beszélünk már akik csak a pénzre hajtanak.

(A taxi 4 tényleg nagyon gáz let a kocsi nem emlékszem már hogy 10 percnél többet volt-e a filmben. Ettől még a taxi 1 koppintású amerikai taxi is jobb volt.....)

Link to comment
Share on other sites

találtam még egy csipet infót a filmről:

"A forgatókönyv egyelőre még sehol sem tart, de Justin Lin és Chris Morgan alig várják hogy nekiessenek.

Azt nem tudni, hogy a "nagy visszatérők" között lesz-e Tyrese Gibson és Lucas Black, de az elég valószínű, hogy a forgatás helyszínei között lesz Los Angeles, Mexikó és a Dominikai köztársaság."

 

és nézelődtem az imdb.com-on, ahol a szereplők között van Han!!!

(Én ebből arra következtettem, hogy az első és a harmadik rész között lesz időrendileg ez a negyedik rész, mivel mondja is a Tokyo Drift végén Vin Diesel, hogy Han-nal versenyzett régebben, vagyis ezt az időszakot fogja felölelni, és sztem ez így összerakva elég egyértelmű)

 

még találtam infót: Toretto-é lesz a Mustang, és Brian egy új Subaru Impreza-val fog menni

 

nahh, most találtam egy angol oldalon egy sztorit (sztem nem 100% hogy ez lesz, de elég konkrét, és egybevág a képekkel, meg azt eddigi infókkal)

 

A halálos iramban 4 a halálos iramban első része után 5 évvel játszódik.

Dom a Dominikai Köztársaságba menekül miután Brian elengedte az első rész végén. Itt találkozik Han-nal.

Időközben Brian Arizona-ban van egy börtönben. De itt egy csavar: Brian szövetségi titkosügynök, és miután befejezte megbízását, szabadlábra kerül.

Dom barátnőjét Letty-t megöleti egy Dél Amerikai drogbáró, Antonio Braga, akit még senki nem látott. Dom ezt egy telefonhívás alkalmval tudja meg húgától Mia-tól, visszatér Amerikába Letty temetése miatt. Brian is ott van, és elmondja neki hogy mi történt, valamint azt is, hogy Braga után kutat. Ezek után ketten veszik üldözőbe a drogbárót.

Link to comment
Share on other sites

nem tudom, az a biztos, hogy az első rész után és a harmadik előtt van...

én úgy képzelem, hogy a második és a negyedik rész eleje egyidőben van csak más helyszínen... de ez csak tipp, én se tudtam kivenni...

 

Link to comment
Share on other sites

nálam csak annyi nem stimmelt, hogy ha Brian börtönben ült, akkor ezt hogy oldották meg hogy a filmekhez stimmeljen? mármint van egy átvezető filmecske, ami arról szól, ahogy az első rész után elmenekül, mindenki üldözi, de nem kapják el, megveszi az R34 Skyline-ját, és utána már Ludacris-szal van... és utána segít a rendőröknek, és nem tesz semmi rosszat, ami miatt börtönbe kéne zárniuk, mellesleg meg a második részben is csak kényszerítés miatt segít a rendőröknek, és nem vágom hogy akkor hogy lesz FBI ügynök, ha addig annyira utált minden ilyesmit... kíváncsi vagyok ezt hogy oldották meg...

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...