Rewals Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Becslésem szerint cigány? Helyes, Hibás, Lezár -------------------------------------------------------------------------------- 19. Két lábon áll? Igen. 18. Becslésem szerint oroszlán? Hibás. 17. Különböző színű? Nem. 16. Mosható? Nem. 15. Sok fajtája van? Igen. 14. Állatkertben megtalálható? Igen. 13. Hatalmas? Attól függ... 12. Erdőben él? Nem. 11. Éjszaka ébren van? Igen. 10. Barna? Általában. 9. Ugrik? Igen. 8. Megölik a bundájáért? Igen. 7. Lehetnek karjai? Igen. 6. Pityeg? Nem. 5. Vízből kikerülve is elél? Igen. 4. Úszik? Néha. 3. Lehet vele játszani? Nem. 2. Nehéz? Igen. 1. Állat-ban besorolva tigrisre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Q20. Becslésem szerint cigány? Helyes, Hibás, Lezár 19. Tud embereket vinni? Igen. 18. Becslésem szerint alaszkai malamut (kutya)? Hibás. 17. Fel tud vidítani? Igen. 16. Ha leejtik, eltörik? Kétséges. 15. Hordanád az esküvődön? Nem. 14. Egy macskafajta? Nem. 13. Lehet egynél többször használni? Talán. 12. El lehet postán küldeni? Igen. 11. Gurul? Lényegtelen. 10. Okos? Néha. 9. Intelligensnek mondható? Valószínűleg. 8. Tud beszélni? Igen. 7. Van bajusza? Igen. 6. Érzelem? Lényegtelen. Jó a látása? Ismeretlen. 5. Vadállat? Igen. 4. Húsevő? Igen. 3. 4 lába van? Nem. 2. Fel tud mászni valahova? Igen. 1. Állat-ban besorolva RASSZISTA GÉP! :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 kitalálta milyen papagájom van Q17. Becslésem szerint nimfapapagály? Helyes, Hibás, Lezár 16. Hosszú farka van? Igen. 15. Zöld? Nem. 14. Tud beszélni? Igen. 13. Van tolla? Igen. 12. Értékes? Nem. 11. Sokba kerül? Nem. 10. Kisebb, mint egy szelet kenyér? Talán. 9. Fehér? Igen. 8. Vannak fogai? Nem. 7. Hüllő? Nem. 6. Arról híres, hogy tud ásni? Nem. 5. Fákon él? Igen. 4. Fekete? Nem. 3. Tud úszni? Nem. 2. Fel tud mászni valahova? Igen. 1. Állat-ban besorolva Nimfapapgáj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Nekem 22 kérdésből kitalálta a mobiltelefont. De csak ezért 22: "Hordanád az esküvődön? Te azt mondtad Nem, én azt mondom Igen." wtf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 én a f**al fogtam ki vele XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Ti ilyen kis perverzek vagytok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Lool:D:D:D N aén is perverzke leszek:D Q17. Becslésem szerint farok? Helyes, Hibás, Lezár 16. Függőséget okoz? Lényegtelen. 15. Hulladékot bocsát ki? Nem. 14. Iskolában lehet használni? Attól függ... 13. Valamit előad? Nem. 12. Van szőre? Igen. 11. Meg lehet venni? Nem. 10. Szőrös? Igen. 9. Olyasvalami, amit magaddal viszel? Igen. 8. Színes? Nem. 7. Hasznos? Igen. 6. Van tudata? Nem. 5. Használod otthon? Igen. 4. Négyzet alakú? Nem. 3. Munka közben használod? Nem. 2. Egyenes? Igen. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 30-ra kitalálta a cipőfűzőt:D egyszer már csináltam ezt, de akkor nem találta ki, csak nem emlékszem mit:S pedig rendesen válaszoltam akkor is.. na mind1, azé vicces:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_zsolt Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 Én is perverz voltam. A vibrátor kifogott rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Hát ez jó xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
partybaszo Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Első nekifutásra találtam 1 olyat, amit nem talál ki Q30. Becslésem szerint ruha? Helyes, Hibás, Lezár -------------------------------------------------------------------------------- 29. Becslésem szerint harisnyanadrág? Hibás. 28. Belefér egy borítékba? Valószínűleg. 27. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Néha. 26. Irodában megtalálható? Igen. 25. Becslésem szerint melltartó? Hibás. 24. Sötétben használatos? Részben. 23. Tudsz rajta sétálni? Attól függ... 22. Használják a kosárlabdában? Nem. 21. Van rajta lyuk? Néha. 20. Becslésem szerint nyakkendő? Hibás. 19. Becslésem szerint bugyi? Hibás. 18. Általában 4 sarka van? Nem. 17. Becslésem szerint haj? Hibás. 16. Kerek? Nem. 15. Asztalon megtalálható? Nem. 14. Ég? Igen. 13. Általában színes? Igen. 12. Osztályteremben megtalálható? Igen. 11. Általában meleg? Nem. 10. Értékes? Nem. 9. Rá tudod tenni a fejedre? Igen. 8. Templomban megtalálható? Talán. 7. Gurul? Nem. 6. Kaszinóban használják? Részben. 5. Legtöbben naponta használják? Igen. 4. Szintetikus anyagból van? Kétséges. 3. Egyenes? Attól függ... 2. Kicsi? Néha. 1. Egyéb-ban besorolva Pedig csak a szemetes zsákra gondoltam... Amúgy nagyon ügyes kis gépezet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriminale666 Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Q29. Becslésem szerint minden? Helyes, Hibás, Lezár 28. Barna? Igen. 27. Van benne folyadék? Néha. 26. Zajforrás? Részben. 25. Fényes? Részben. 24. Belefér még valamibe? Ritkán. 23. Gurul? Attól függ... 22. Nyilvánosan használják? Lényegtelen. 21. Becslésem szerint csípős paprika (banán paprika)? Hibás. 20. Becslésem szerint valami? Hibás. 19. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Talán. 18. Ég? Igen. 17. El lehet postán küldeni? Általában. 16. Kicsi? Nem. 15. Rá tudod tenni a fejedre? Részben. 14. Belefér egy borítékba? Igen. 13. Fémből van? Ritkán. 12. Kommunikálni lehet vele? Kétséges. 11. Ha leejtik, eltörik? Néha. 10. Egy macskafajta? Igen. 9. Kisbaba használja? Igen. 8. Nagyobb mint egy ország? Igen. 7. Két lábon áll? Igen. 6. Rágcsáló? Igen. 5. Vadászatkor használják? Igen. 4. Szüksége van szeretetre? Igen. 3. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Igen. 2. Van bajusza? Igen. 1. Állat-ban besorolva ×D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 most játszottam egyet és a szarvasra gondoltam... nézzétek meg mit ír a hasonló tárgyaknál!! :D "Te nyertél, de a 20Q végül kitalálta Arra gondoltál szarvas. Szeret futni? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen. Tud úszni? Azt mondtad, hogy Talán, Azt mondom, hogy Nem. Állatkertben megtalálható? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Sima? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Valószínűleg. Ellentmondás észlelése A játék véleményei annak sajátjai és a játékkal játszó emberek által megadott adatokon alapulnak. Nem számít, ha a válaszaink ellentmondóak, mivel idõvel a játék meg fogja változtatni válaszait, hogy tükrözzék az általános tudást. Ha úgy érzed, hogy a játék hibás, akkor a hiba kijavításának egyetlen módja egy új játék indítása. Hasonló tárgyak antilop, gazella, birka, csirke, kullancs, varjú, mamut, hegyikecske, cigány, gyümölcslégy, szúnyog, csimpánz." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Buta, nem talállta ki 20 kérdésből hogy 1 szál cigi gép tippjei 1.atlasz 2.citromos habcsok 3.smink 4. üveg vodka 5.gyümölcstorta 6.száfény Feladta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Imádom szivatni Nem talállta ki a Lecsot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1ngw1n Posted Január 1, 2009 Share Posted Január 1, 2009 Hát ez nagyon komoly Jól el lehet vele szórakozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayen14 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Nálam kitalálta a dezoxiri-bonukleinsav-at próbáljátok ki a többit is filmek,zenék stb nagyon komolyak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitraktor Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 én ilyet még nem láttam rohadt jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 (edited) XXD Asszem találtam valamit, amit soha nem fog kitalálni: Vér! először egy korallzátonyra tippelt, aztán 'honlap'-ra most meg elkezdi 'igazság' XXXD Hát én behalok:D ............. Hihi megvertem: Arra gondoltál vér. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő(kenyértartó)? Azt mondom, hogy Nem. Lehet barátokkal együtt használni? Azt mondom, hogy Nem. Örömet szerez az embereknek? Azt mondom, hogy Nem. Fémből van? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Nem. Fel tudod emelni? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Könnyen összehajtható? Azt mondom, hogy Nem. Hajlítható? Azt mondom, hogy Nem. Legtöbben naponta használják? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen. Kisebb, mint egy golflabda? Azt mondom, hogy Nem. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Valószínűleg. Segít feladatokat végrehajtani? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Valószínűleg. Fém? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Nem. Ellentmondás észlelése A játék véleményei annak sajátjai és a játékkal játszó emberek által megadott adatokon alapulnak. Nem számít, ha a válaszaink ellentmondóak, mivel idõvel a játék meg fogja változtatni válaszait, hogy tükrözzék az általános tudást. Ha úgy érzed, hogy a játék hibás, akkor a hiba kijavításának egyetlen módja egy új játék indítása. Módosította Január 2, 2009 gery11111 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 én nyertem elefántot nem találta ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovetta Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 kicsit eljátszogattam az " mesterséges inteligenciával " és ezt a megoldást kaptam, az igazi megoldás helyett: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farsipapa Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Ez nagyon állat! Kitalálta, pedig azt hittem ezzel beszopatom: Q17. Becslésem szerint stoptábla? Helyes -------------------------------------------------------------------------------- 16. Színes? Igen. 15. Meg lehet venni? Nem. 14. Nagyobb, mint egy kanapé? Nem. 13. Könnyen mozdítható? Nem. 12. Örömet szerez az embereknek? Nem. 11. Gyakori háztartási eszköz? Nem. 10. Utazáskor használatos? Igen. 9. Irodában megtalálható? Nem. 8. Kemény? Igen. 7. Ég? Nem. 6. Madárfajta? Nem. 5. Hasznos? Igen. 4. Emberi testen hordják? Nem. 3. Eszköz? Attól függ... 2. Általában 4 sarka van? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farsipapa Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Másodjára kitalálta: Q24. Becslésem szerint szemgolyó? Helyes -------------------------------------------------------------------------------- 23. Belefér egy borítékba? Igen. 22. Örömet szerez az embereknek? Igen. 21. Általában színes? Igen. 20. Becslésem szerint cipőfűző? Hibás. 19. Adnád ajándékba? Nem. 18. Hokiban használatos? Igen. 17. Nagyobb, mint egy kocka margarin? Nem. 16. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Nem. 15. Van pénzbeli értéke? Igen. 14. Megmozgat valamit? Nem. 13. Tud hangot kiadni? Nem. 12. Használják a kosárlabdában? Igen. 11. Van fogója? Nem. 10. Vizes lesz? Talán. 9. Meg lehet fogni? Igen. 8. Veszélyes? Nem. 7. Éjjel használatos? Részben. 6. Az űrben található? Igen. 5. Ráülnek? Nem. 4. Asztalon megtalálható? Nem. 3. Osztályteremben megtalálható? Igen. 2. Élvezetes? Lényegtelen. 1. Egyéb-ban besorolva Ezt meg elsőre: Q19. Becslésem szerint gumikacsa? Helyes, -------------------------------------------------------------------------------- 18. Fürdőszobában található? Igen. 17. Hajlítható? Igen. 16. Használták 100 éve? Nem. 15. Fekete? Nem. 14. Egy készlet darabja? Nem. 13. Lehet vele játékokat játszani? Igen. 12. Mozog? Nem. 11. Műanyagból van? Igen. 10. Kint tartják? Nem. 9. Többszínű? Igen. 8. Összefügg a kikapcsolódással? Igen. 7. Van farka? Igen. 6. Az űrben van? Nem. 5. Lehet vele játszani? Igen. 4. Fogod használat közben? Igen. 3. Lehet barátokkal együtt használni? Igen. 2. Van rajta írás? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva Nem találta ki az óvszert, de jót röhögtem: Q30. Becslésem szerint hajháló? Hibás -------------------------------------------------------------------------------- 29. Becslésem szerint anyaméh? Hibás. 28. Nyilvánosan használják? Néha. 27. Lehet belepakolni? Igen. 26. Becslésem szerint fánk? Hibás. 25. Van szaga? Néha. 24. Kemény? Nem. 23. Puha? Igen. 22. Becslésem szerint gumiszalag? Hibás. 21. Van rajta írás? Nem. 20. Becslésem szerint pipa? Hibás. 19. Gurul? Nem. 18. El lehet lopni? Igen. 17. Becslésem szerint húgycső? Hibás. 16. Egy készlet darabja? Nem. 15. Egyenes? Attól függ... 14. Osztályteremben megtalálható? Néha. 13. Kisebb, mint egy szelet kenyér? Igen. 12. Irodában megtalálható? Néha. 11. Szájunkba vesszük? Néha. 10. Nagyon drága? Nem. 9. Fémből van? Nem. 8. Nehéz? Nem. 7. Használatával információhoz jutunk? Nem. 6. Olyan, mint a cukor? Néha. 5. Fogod használat közben? Néha. 4. Általában színes? Nem. 3. Értékes? Igen. 2. Van rajta lyuk? Igen. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acrab Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Q17. Becslésem szerint sárkány? Helyes, Hibás, Lezár 16. A hegyekben él? Attól függ... 15. Szeretnél az lenni? Igen. 14. Fel tud mászni valahova? Talán. 13. Repül? Igen. 12. Víz mellett él? Talán. 11. 4 lába van? Igen. 10. Van karja? Igen. 9. Élő? Nem. 8. Élő? Nem. 7. Zöld vagy fekete? Attól függ... 6. Dorombol? Nem. 5. Üvölt? Igen. 4. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Igen. 3. Vadállat? Igen. 2. Tud karmolni? Igen. 1. Állat-ban besorolva Sárkányra gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustor Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Q30. Becslésem szerint szörfdeszka? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint golfütő? Hibás. 28. Páros? Nem. 27. Lehet belepakolni? Nem. 26. Általában színes? Talán. 25. Vannak rajta fények? Nem. 24. Kemény héja van? Talán. 23. Fogod használat közben? Talán. 22. Becslésem szerint mountain bike? Hibás. 21. Lehet irányítani? Igen. 20. Becslésem szerint horgászbot? Hibás. 19. Értékes? Igen. 18. Becslésem szerint tricikli? Hibás. 17. Fel tud vidítani? Igen. 16. Van benne folyadék? Nem. 15. Fényes? Igen. 14. Fából van? Nem. 13. Legtöbben naponta használják? Talán. 12. Lapos? Nem. 11. Ütésre használják? Nem. 10. Fel tudod emelni? Igen. 9. Mechanikus? Nem. 8. Lehet hallani? Nem. 7. Lehet benne lakni? Nem. 6. Háziállat? Nem. 5. Van rajta írás? Igen. 4. Be lehet festeni? Igen. 3. Használták 100 éve? Igen. 2. Szórakoztatásra használják? Talán. 1. Egyéb-ban besorolva csillagásztávcsőre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustor Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Q20. Becslésem szerint minden? Helyes, Hibás, Lezár 19. Hajlítható? Igen. 18. Munka közben használod? Igen. 17. Ha leejtik, eltörik? Igen. 16. Mérete változik? Igen. 15. Asztalon megtalálható? Igen. 14. Belefér egy borítékba? Igen. 13. Fel tud vidítani? Igen. 12. Nyilvánosan használják? Igen. 11. Be lehet festeni? Igen. 10. Összefügg a kikapcsolódással? Igen. 9. Van szaga? Igen. 8. Dorombol? Igen. 7. Növényevő? Igen. 6. Rovar? Igen. 5. Morog? Igen. 4. Háziállat? Igen. 3. Fel tud mászni valahova? Igen. 2. Kicsi? Igen. 1. Mozog? Igen. ez tetszik nem gondoltam semmire csak igent nyomtam mindenre de hogy a 6-osból hogy következik a 8-as azt nem tudom kösz a linket okoztál pár vidám percet Ismeretlen-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 30 kérdésnél adta fel, 2x rákérdezett h rágógumi, egyszer meg arra, hogy kiszívás(nyakon) :D pedig az LSD-re gondoltam..... szerk.: ez bolond cannabisra gondoltam. rákattintok, NÖVÉNY. adom sorba a válaszokat, zöld? igen... stb... kérdezett mindenre, zörgő lóhere, árvácska, mák, kaktusz..... a28. kérdésnél megkérdezi : NÖVÉNY? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 ez nagyon nagy de azé az "óvszer" kifog rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasper Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Q20. Becslésem szerint ruháskosár? Helyes, Hibás, Lezár 19. Munka közben használod? Nem. 18. Ki lehet nyitni? Igen. 17. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Igen. 16. Segít feladatokat végrehajtani? Igen. 15. Lehet belepakolni? Igen. 14. Meg lehet fogni? Igen. 13. Nehéz? Attól függ... 12. Evés közben használják? Nem. 11. Egyenes? Nem. 10. Rá lehet ülni? Nem. 9. Hulladékot bocsát ki? Nem. 8. Elektromechanikai eszköz? Nem. 7. Magas? Nem. 6. Ausztráliából származik? Nem. 5. Könnyen mozdítható? Attól függ... 4. El lehet postán küldeni? Nem. 3. Könnyen összehajtható? Nem. 2. Gyakori háztartási eszköz? Igen. sütőre gondoltamXDXDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts