Jump to content
PirateClub.hu

NTibi82

Felhasználó
  • Pontszám

    11
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About NTibi82

  • Születésnap 07/25/1982

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Kapuvár
  • Érdeklődés
    könyv-novella írás

NTibi82's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Látom, nagyon szépen gyűlik. Köszönöm mindenkinek. Megemlítenék párat, ha már én dobtam fel a témát: Agyatlan Ágyasok 1-2 Szextúra Buliszervíz 1-3 Cool Túra 1-2 South Park- Nagyobb, Hosszabb, Vágatlan Euro-Túra
  2. NTibi82

    Fimek, amiket meg kellene csinálni...

    Ami most jutott eszembe, Dean R. Koontz könyveiből lehetne filmet csinálni.szinte az összesből. Nagyobb horror-misztikus-thriller írónak tartom, mint Kinget. És persze Clive Barker könyveiből,ahogy azt előttem említették.
  3. NTibi82

    Fimek, amiket meg kellene csinálni...

    gondolom, lesz Fűrész 6, Max Payne filmről én is hallottam, hamarosan jön a Rocksuli 2 (AWESOME) hogy mi kellene: Men In Black 3-4, Bad Boys 3, rengeteg Simpson film, Jégkorszak 3, Madagaszkár 2, szerintem lesz Shrek 4-6 is (bízzunk benne), Csillagkapu filmek, Jóbarátok 11.évad, Joey 3-4, X-Akták filmek, Scrubs 9-10.évad, South Park 2, Végső Állomás 4, Alien Vs Predator 3, Tucatjával olcsóbb 3, Agymenők 2, Step Up 3 (húgomnak), új Rémálmok meg Péntek 13, Freddy Vs Jason 2-3, FELVÉVE 2-3....., Bérgyilkos a szomszédom 3, Cool Túra 2, Tökalsó 3, Bourne 4-5, Aki bújt Aki nem 3, Hullajó 2 , Happy Tree Friends 5-6...., Roswell 4.évad, viszont ami elég: Taxi-ról minden létező bőrt lehúztak (hójáró, repülő), bár, még tengeralattjáró nem volt Die Hard-ot is meguntam, Csillagok háborúját még ezer év múlva is csinálni fognak, és PITÉT meg Karib-tengert sem akarok többet látni de alighanem, nem rajtam múlik, hogy megvalósítsák ezeket. :(:( Hú, nem is akartam ennyit írni már nem tudom, ki vetette fel az Amnézia játékot, de érdekes film lehetne belőle. Ja, és teljesen egyetértek Haboo-val, hogy Wass Albert műveiből forgassanak filmeket. Talán akkor az emberek megismernék a munkásságát. Bár szerencsére egyre többen olvassuk a könyveit.
  4. Elsősorban vígjátékokat írjatok, de jöhet bármi, ami szakít! Kezdem Agymenők (Brain Donors) Felvéve (Accepted) Rocksuli 1 (The School Of Rock 1) (ma olvastam, hogy jön a 2!!! AWESOME) Ha valakinek meglenne a Botcsinálta tanerő (Summer School) szinkronosan, örömmel venném, ha feltolná.Thx Akkor hajrá!
  5. NTibi82

    Barchobagép

    Q30. Becslésem szerint pisztoly? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint szamurájkard? Hibás. 28. Éjjel használatos? Nem. 27. Sporteszköz? Nem. 26. Lehet egynél többször használni? Igen. 25. Fel lehet fújni? Nem. 24. Kint tartják? Nem. 23. Fogod használat közben? Igen. 22. Becslésem szerint íjpuska? Hibás. 21. Használja a rendőrség? Nem. 20. Becslésem szerint rakétavető? Hibás. 19. Becslésem szerint páncélököl? Hibás. 18. Újratölthető? Igen. 17. Életet menthet? Igen. 16. Fényes? Nem. 15. Használod otthon? Nem. 14. Tudsz rajta sétálni? Nem. 13. Befolyásolhat téged? Igen. 12. Sokba kerül? Igen. 11. Megmozgat valamit? Igen. 10. Gyakran kell tisztítani? Nem. 9. Megvéd az esőtől? Nem. 8. Munka közben használod? Nem. 7. Fémből van? Igen. 6. Lehetnek karjai? Nem. 5. Van fogója? Igen. 4. Élvezetes? Nem. 3. Irodában megtalálható? Nem. 2. Nehezebb, mint egy kocka vaj? Igen. 1. Egyéb-ban besorolva ? Defibrillátorra gondoltam. Életet menthet? igen... páncélököl? Rakétavető? stb
  6. NTibi82

    Barchobagép

    Arra gondoltál a narancssárga szín. Salátába lehet rakni? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Kisebb, mint egy szelet kenyér? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Színes? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Kemény? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Fogod használat közben? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Mosható? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Szerves? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Lehet használni a nap 24 órájában? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Megin a narancssárga.....
  7. NTibi82

    Barchobagép

    Arra gondoltál a narancssárga szín. Azt mondtad, hogy a következõ csoportba sorolható Egyéb, Azt mondom, hogy Növény. Nedves lesz? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Gurul? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Sok fajtája van? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Fogod használat közben? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Élvezetes? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Hasznos? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Valószínűleg. Van szaga? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Örömet szerez az embereknek? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Kicsi? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Született róla dal? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Valamilyen célt szolgál? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. ????????????????????????
  8. NTibi82

    Barchobagép

    Q30. Becslésem szerint Graham-keksz? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint petárda? Hibás. 28. Jó az íze? Igen. 27. Becslésem szerint tükör? Hibás. 26. Használták 100 éve? Igen. 25. Információt tárol? Nem. 24. Becslésem szerint számítógép billentyűzet? Hibás. 23. Egyenes? Igen. 22. Becslésem szerint aprósütemény? Hibás. 21. Törékeny? Igen. 20. Becslésem szerint tábla csoki? Hibás. 19. Kemény? Igen. 18. Tud hangot kibocsátani? Nem. 17. Játszható? Nem. 16. Fényes? Nem. 15. Fémből van? Nem. 14. Nehezebb, mint egy kacsa? Nem. 13. Ha leejtik, eltörik? Igen. 12. Van fogója? Nem. 11. Adnád ajándékba? Igen. 10. Általában látható? Igen. 9. Vannak rajta gombok? Nem. 8. Általában színes? Nem. 7. Kapcsolatban van más emberekkel? Nem. 6. Megmondja az időt? Nem. 5. Mosható? Nem. 4. Be lehet festeni? Nem. 3. Nehezebb, mint egy kocka vaj? Igen. 2. Lapos? Igen. 1. Egyéb-ban besorolva 20-nál rá akartam vezetni, hogy mogyorós csoki. 28-nál jó az íze? igen. Erre: szerintem petárda!!!
  9. NTibi82

    Barchobagép

    Tettem még egy kísérletet. Természetesen női nemi szerv Q30. Becslésem szerint béke? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint mennyország? Hibás. 28. Számokat használ? Nem. 27. Becslésem szerint igazság? Hibás. 26. Használják a kosárlabdában? Nem. 25. Spontán? Nem. 24. Becslésem szerint csend? Hibás. 23. Értékes? Igen. 22. Általában látható? Nem. 21. Éjjel használatos? Lényegtelen. 20. Becslésem szerint napsutés? Hibás. 19. Szeretnivaló? Igen. 18. Könnyen mozdítható? Nem. 17. Sok fajtája van? Nem. 16. Emberi működtetésű? Nem. 15. Kommunikálni lehet vele? Nem. 14. Egyenes? Nem. 13. Kemény? Nem. 12. Lapos? Nem. 11. Fémből van? Nem. 10. Evés közben használják? Nem. 9. Sötétben használatos? Lényegtelen. 8. Sok víz van benne? Nem. 7. Olyasvalami, amit magaddal viszel? Nem. 6. Lehetnek karjai? Nem. 5. Osztályteremben megtalálható? Igen. 4. Legtöbben naponta használják? Igen. 3. Adnád ajándékba? Nem. 2. Van rajta írás? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva ?
  10. NTibi82

    Barchobagép

    Nekem a Rubik-kockát beszopta. Mielőtt feladta, megkérdezte, hogy selyemvirág-e.
  11. NTibi82

    Jó horror filmek!!!

    Hali. nagyjából végigolvastam a kommenteket.csodálkozom, hogy senki nem említette meg a Sötétség leplét (Darkness Falls). Mikor először láttam, hátraestem az ágyon ijedtemben!!! Pedig 16 éve vagyok horror-thriller függő.Ennek a kistestvére a Boogeyman, egyszer nézhető. Ami még nagyot ütött, az valóban az 1408, a Fehér zaj, meg az Aki bújt,aki nem (Jeepers Creepers)mindkét része. Meg persze Péntek 13 és a Romero filmek.. Ja,meg persze 6 éves koromban megnéztem a Terminator egyet, na, akkor még nem bírtam megnézni, hogy vágja ki a szemét. De azóta...VICC! Ha borzongást akarsz, ott van a Borzongás, Kabinláz, Hellraiserek és nagyon tetszik a Pillangóhatás 1. része, bár ez köszönőviszonyban sincs a horrorral/thrillerrel. így hirtelen ennyi. egyébként a Hellraiser 5-t keresem, ha valakinek meglenne szinkronosan, és feltenné,azt nagyon megköszönném.
×
×
  • Create New...