Jump to content
PirateClub.hu

mustor

Veterán
  • Pontszám

    19
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: mustor

  1. Mik élnek a szekrényben? A szeklények.
  2. Hogy hívják a matematikus rókát? Recipróka
  3. mustor

    Válaszolj kérdésre kérdéssel!

    Most mit is kell elhinni?
  4. mustor

    Csajozós Dumák

    Nekem egyszer egyik haverom sütötte el ezt pár sör után Jön egy jó csaj egy kutyával haverom: Szia. De aranyos kutyus megsimogathatom?? Csaj: persze nyugodtan haverom: De én nem akarom!!!!
  5. mustor

    Mi lenne ha nem lenne lány?

    globális felmelegedés
  6. mustor

    Mondj véleményt!

    Okos ötlet hogy lecserélik a papírt hiszen az sokkal gyorsabban használódik és így talán kevesebb lesz a veszteség. Igaz hogy ezt amit ezzel nyernek valakinek a nyaralását támogatja de én nem bánom, csak kicsit nehéz lesz majd tőle a pénztárcánk, viszont legalább azt hihetjük majd, hogy sok pénzünk van. Mi a véleményetek az augusztus hónapról?
  7. mustor

    Írd be ha tudod. :P

    szaélmonellásdcvsiortker
  8. mustor

    Fél liter vodka húzóra...

    Minek iszik ha nem bírja. Nekem egyik haverom ivott meg húzóra 2 deci vodkát ő is hasonlóan járt, csak ő az emeletről hányt ki az ablakon.
  9. mustor

    Barchobagép

    Q20. Becslésem szerint minden? Helyes, Hibás, Lezár 19. Hajlítható? Igen. 18. Munka közben használod? Igen. 17. Ha leejtik, eltörik? Igen. 16. Mérete változik? Igen. 15. Asztalon megtalálható? Igen. 14. Belefér egy borítékba? Igen. 13. Fel tud vidítani? Igen. 12. Nyilvánosan használják? Igen. 11. Be lehet festeni? Igen. 10. Összefügg a kikapcsolódással? Igen. 9. Van szaga? Igen. 8. Dorombol? Igen. 7. Növényevő? Igen. 6. Rovar? Igen. 5. Morog? Igen. 4. Háziállat? Igen. 3. Fel tud mászni valahova? Igen. 2. Kicsi? Igen. 1. Mozog? Igen. ez tetszik nem gondoltam semmire csak igent nyomtam mindenre de hogy a 6-osból hogy következik a 8-as azt nem tudom kösz a linket okoztál pár vidám percet Ismeretlen-ban besorolva
  10. mustor

    Barchobagép

    Q30. Becslésem szerint szörfdeszka? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint golfütő? Hibás. 28. Páros? Nem. 27. Lehet belepakolni? Nem. 26. Általában színes? Talán. 25. Vannak rajta fények? Nem. 24. Kemény héja van? Talán. 23. Fogod használat közben? Talán. 22. Becslésem szerint mountain bike? Hibás. 21. Lehet irányítani? Igen. 20. Becslésem szerint horgászbot? Hibás. 19. Értékes? Igen. 18. Becslésem szerint tricikli? Hibás. 17. Fel tud vidítani? Igen. 16. Van benne folyadék? Nem. 15. Fényes? Igen. 14. Fából van? Nem. 13. Legtöbben naponta használják? Talán. 12. Lapos? Nem. 11. Ütésre használják? Nem. 10. Fel tudod emelni? Igen. 9. Mechanikus? Nem. 8. Lehet hallani? Nem. 7. Lehet benne lakni? Nem. 6. Háziállat? Nem. 5. Van rajta írás? Igen. 4. Be lehet festeni? Igen. 3. Használták 100 éve? Igen. 2. Szórakoztatásra használják? Talán. 1. Egyéb-ban besorolva csillagásztávcsőre gondoltam
  11. Én is nagyon bírom az ilyen vicceket. nekem is van egy kettő remélem még nem voltak. Miért fél a nyúl? ?? Mert ketté vágták. Miért tesz a rendőr zsíros kenyeret a párnája alá? ??? Mert hülye. Mi a különbség és krokodil? ??? Hát hosszabb mint zöld. Mi a különbség és madár? ??? A két szárnya. De leginkább a bal. egyenlőre ennyi ha még eszembe jut írok még
  12. mustor

    Morbid Viccek

    Nekem is van egy. Két kisfiú beszélget: -Képzeld mondja az egyik az én nagypapám 3 méteres volt mikor meghalt. -Az hogy lehet?-kérdi a másik. -Hát egy hetven volt nagyapám és egy harminc volt a kötél.
  13. mustor

    idióta köszönés

    egyik haverom mondja:csákó Fekete Pákó A másik meg inkább poénos szituáció volt: mentünk nyárvégén könyvosztásra és egyik oszt társam így köszönt nekünk: Csá, ne vegyétek sértésnek de rohadtul nem örülök hogy látlak.
  14. mustor

    Svéd megasztár

    istenem tarkólövés
  15. mustor

    Morbid Viccek

    Igen jók. De nekem is van egy kettő -Miért megy az öreg néni hátrafelé? -Mert rákos. -Mit kap a féllábú, félkezű fogyatékos, tolószékes ember karácsonyra? -Rákot.
  16. mustor

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    Mert az halál meg életet okoz Vágod?
  17. mustor

    A mindent tudó T(ré)-Gomb

    pont ott ahol nyitottak egyet. Ha a macska mindig talpra esik és a vajas kenyér mindig a megkent oldalára , akkor mi van ha a macska hátára vajas kenyeret kötünk?
×
×
  • Create New...