Turi01 Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Teszt Törted már a fejed, hogy a te agyad normálisan muködik-e, vagy pedig te más vagy, mint a többi ember? OK, végezd el ezt a tesztet (csak egy percet tart) és megtudod a választ. Kövesd az utasításokat, számolj fejben, ne menj tovább, amíg meg nem kaptad az eredményt. A végén megkapod a választ a kérdésre, amelyik érdekel! Elkezdheted, menj lefelé, de csak lassan! Kezdjük! Mennyivel egyenlo... 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Igen, csak néhány egyszeru összeadás, de tulajdonképpen ez a feladat. Még egy kis türelem... 123+5 93+28 GONDOLJ GYORSAN EGY MINDENNAPI SZERSZÁMRA ÉS EGY SZÍNRE! Folytasd! még egy kicsit! és még egy kicsit... Egy piros kalapácsra gondoltál, igaz? Ha nem erre godoltál, akkor az emberek azon 2%- ához tartozol, akiknek az agya egészen másképpen muködik... Mindazok 98%-a, akik elvégezték (oszíntén) a tesztet "egy piros kalapácsra" gondoltak... Számold össze, hogy az alábbi szövegben hány "F" található : FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS Megvan? Csak azután olvasd tovább, ha összeszámoltad. OK? Nos hány? Három? Hibás. A helyes válasz: hat. Nem vicc. Menj vissza fel és olvasd el még egyszer. A megoldás alább olvasható..... Az agy az "OF" szócskát nem dolgozza fel. Elképeszto, nem? Aki mind a hat F-et megtalálta, az egy zseni. A három a normális, a négy ritka. KICSIT HOSSZÚ SRY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 az elsőn kívül ismertem őket érdekesek ha vannak még ilyenek akkor kitehetnéd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Nekem kék kapa jött ki Viszont tényleg 3 F betűt találtam :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi01 Posted Január 28, 2008 Author Share Posted Január 28, 2008 ez van de ez már volt azért nem raktam Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 az uccsó az nagyon ott van, meg a számos is az tényleg 3 lett nekem is. Zöld kapa, jessz nem vok átlagos, bár látszik hogy falun nőttem fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 én kék kalapácsra gondoltam de a 6 kijött... és ezt a mondtatot ismertem , és teljesen igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haceface Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 a kék kalapács még belefér? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZilaxSter Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 Zöld Fogköszörű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 a piros kalapácsot ismerem..és 4 fet találtam meg....ez mit jelent?Én vagyok az új Neo? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirtwarez Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 lila motorosmankó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everest19 Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 Én mind a 6-ot megtaláltam, nemnehéz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
priszka Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 hm...a 13éves hugommal megcsináltattam a tesztet:9 piros kalapács és 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Nekem is piros kalapács lett, meg 5 F-betű xD De 5 F-betűsökről nem ír semmit, mi ennyire ritkák vagyunk ?xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 A Piros kalapácsot elrontottam, mert én véletlenül számot olvvastam. Viszont az F Betűből elsőnek 3-at találtam, aztán még mielőtt lejjebb mentem volna, újraszámoltam még1x és megvolt a 6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Piros guminő Meg 5 F betűt találtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Zseni vagyok, piros kalapáccsal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nekem 4 jött ki,és egy fekete villáskulcs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zplleo Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 öcsém! mennyi hülyeség!!!! bakter nekem jó lett mind a kettő!!!! ilyen nincs!!! áááá köszioi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Dani] Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 hát nekem sárga sarokcsiszoló jött ki jött ki , és 5 F betűt találtam : D de ez az F betűs izé csak azoknak válik be akik tudnak angolul nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLOL Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 nekem 4 F és piros kalapács akkor ritkaságnak számit XD hát igen angltudás elöny THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 zöld kalapács, és 3 F volt meg... második végigszámolásra 4. mikor elolvastam az OFos részt, utána már megvolt mind a 6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 XD tök jó :D :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Én hat F-et találtam, és csavarhúzóra gondoltam... Lehet, hogy nem is vagyok ember? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 piros kapa meg az összes F betű... Akkor most melyik százalékban vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts