Jump to content
PirateClub.hu

priszka

Veterán
  • Pontszám

    24
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About priszka

  • Születésnap 01/10/1988

Contact Methods

  • MSN
    picike1988@hotmail.com

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    Cyberworld

priszka's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. priszka

    Szerelmes versek topic!

    2007.07.24. Reszket a testem, ha rád gondolok, Nyelved érintése, mikor szád csókot lopott. Suttogó szavaidtól kirázott a hideg, Én nem voltam másé csakis a Tied.
  2. priszka

    Szerelmes versek topic!

    Bűnös lélek. (saját vers) Telefon csörren...szívem dobban Testem a vízbe ekkor csobban. A víz a lelkemrôl a vért nem mossa le, Szobámat a bûn járja tele.. Levegô szorul, szív lassul, agy tompul, A lelkem üldöz, nem alaptalanul! Rózsaszín felhô már rég nincsen, Sajnos elvesztettem minden kincsem. A lelkem bûnös de szívem tiszta, Egyre csak várom, hogy gyere vissza. Megbocsátást rég nem kérek, Csak vesd rám az utolsó követ.
  3. priszka

    Szerelmes versek topic!

    Várlak...(saját vers) ...mécsesek a szobában, illatos a gyertya, várom a szerdát gyere értem vissza! Selyembe öltözött az éj tiszteletünkre, az ég is rózsaszirmot szór bôrünkre. Lágyan simítod meg vállam, érzéki vagy, Megérzésed Téged soha el nem hagy! Fagy van kinn, már november eleje, De az este vágyaink kezdete... Lángoló testünk, kiolvasztja a jeget, Lelkedbôl árad a tiszta szeretet! Puha ajkaid csókra hívnak, Ennek érzéseim ellenállni nem bírnak! Kitisztult az ég, a telihold játszik, A szerelmünk tiszta ez már látszik! S ekkor felriadok, pedig gyönyörû szép álom... Tudatosul bennem még csak kedd, hajnali három. De ha eljön a szerda , két óra vagy három... Az állmáson érkezésed már alig várom! Zakatol a vonat a szívem hevesebben ver, Gyomromba mintha millió lepke repkedne el. S ha leszállsz a vonatról, nyakadba ugrok! Levegôt szinte Neked alig hagyok. Örömkönnyeim ekkor befelé folynak, Amíg csak élek Én szeretni foglak!! priszka
  4. priszka

    Szerelmes versek topic!

    köszike, igyekszem felrakni a többit is:)
  5. priszka

    Előadók

    Yves Larock
  6. priszka

    Sebestyén Balázs a Tahó

    valamit csak jól csinálnak még ha balf***ok is, mert nem én (vagy "bárki") keresek annyit hanem a ők
  7. priszka

    Sebestyén Balázs a Tahó

    jó az tényleg nem volt szép dolog....de ki az az ember aki soha nem szivatott meg senkit???
  8. priszka

    Találós kérdés!(metek)

    Na jó! de mi a megoldás a börtönösre?
  9. priszka

    Sebestyén Balázs a Tahó

    Sztem akkor is nagyon állat! Igen ez a 21. század!!Ki akarsz szállni? Állítsd meg a Földet:) Sok sikert
  10. priszka

    Sebestyén Balázs a Tahó

    sztem nagyon állat a kiscsávó
  11. priszka

    Teszt

    hm...a 13éves hugommal megcsináltattam a tesztet:9 piros kalapács és 3
  12. priszka

    Hülye kérdések

    húúú állat:) Ha Pistinek 2, Jósinak 3 almája van, miért nem maradtak kusba, és eszik meg az almájukat? ezt tetszett:) de összes faintos
  13. Harminc mondat, amitől egy férfi a plafonra mászik : 1.Na, majd én férfit faragok belőled! 2.Ígérem, ez már tényleg az utolsó cipőbolt, ahová bemegyünk. 3.Ihatsz még egy sört, de azután hazamegyünk. 4.Már megint idetelefonált az a drágalátos kis titkárnőd. 5.Őrületes, milyen izmos ez a Stallone. 6.Választhatsz: mosogatni szeretnél jobban, vagy porszívózni. 7.Szerinted a kockás vagy a hajszálcsíkos kosztümöt vegyem fel? 8.Nem értem, miért kell a focimeccset nézni, amikor a másik csatornán meg kezdődik a Pampák királya! 9.A fiam már megint ötöst kapott matekból. 10.Légy szíves, adj zsebpénzt a fiadnak! 11.Szóval megint hosszúra nyúlt az értekezlet? Lehelj csak rám! 12.Mókuskám, véletlenül nem a szemceruzámmal fejted a keresztrejtvényt? 13.Fékezz már, nem látod, hogy mindjárt pirosra vált a lámpa? 14.Hja, könnyű nektek, férfiaknak! 15.Ugye nem baj, hogy vacsorára áthívtam a mamát? 16.Te sokkal többet foglalkozol a francos Trabantoddal, mint velem! 17.Miért jársz horgászni, ha úgysem fogsz soha semmit? 18.Mikor tanulsz már meg végre rendesen nyakkendőt kötni? 19.Legalább tedd le az újságot, ha hozzád beszélek! 20.Ugye, idén spanyolba megyünk nyaralni? 21.Bezzeg a Kovácsnénak aranyláncot vett a férje a házassági évfordulóra. 22.Most inkább ne, nagyon fáj a fejem. 23.Ugye, ha nem vagyok veled, akkor sem nézel meg már nőket az utcán? 24.Ki volt az? Már megint a drágalátos haverod? 25.Nem gondolod, hogy ideje lenne kicsit átrendezni a lakást? 26.Ezerszer elmondtam már, hogy hajtsd le a vécé ülőkét, és ne dobáld széjjel a koszos zoknidat! 27.Nem értem, mit kajálnak a pasik Cindy Crawfordon. 28.Mackókám, ugye nem baj, hogy vettem harmincezerért egy cuki kis rucit? 29.Szeretsz még egy icipicikét? 30.Miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül?!
×
×
  • Create New...