Jump to content
PirateClub.hu

Manchester United


Marcus Bent
 Share

Recommended Posts

ANGLIA. A legendás volt Newcastle-játékos Malcolm Macdonald attól tart, hogy Michael Owen elhagyhatja a csapatot a MU kedvéért

 

Korábbi aranylabdás pótolhatja Cristiano Ronaldo góljait a Unitednél

A Newcastle United és az Arsenal egykori legendás játékosa, Malcolm Macdonald szerint nagy az esély arra, hogy a 2001-es esztendő aranylabdása távozik a St. James? Parkból, ha a Manchester United elveszíti a portugál szélsőt. A Supermac becenévre hallgató legenda úgy véli, Owen legalább 20 gólt tudna

 

Másodvirágzás előtt? Malcolm Macdonald szerint Michael Owennel nagyon jól járna a MU

 

Malcolm MacDonald bevallotta, hogy figyelemmel kíséri a Cristiano Ronaldo jövőjével kapcsolatos pletykákat és nyilatkozatokat, de csak azért, mert nem akarja, hogy volt klubja elveszítse Michael Owent.

 

?Ha Sir Alex Ferguson valóban elveszíti Ronaldót, nem lennék meglepve, ha Owent akarná megszerezni? ? nyilatkozta a korábbi 14-szeres angol válogatott csatár.

 

z esetleges klubváltásra valós esély mutatkozik, ugyanis Owen szerződése jövőre lejár a fekete-fehéreknél, így a Newcastle vezetőségének idén kellene túladnia az angol válogatott játékoson, ha pénzt akarnak kapni érte. Owen piaci értékét jelenleg 12 millió euróra becsülik, és a ?szarkák? nagy valószínűség szerint nem szeretnék ezt az összeget ?veszni hagyni?.

 

?Ferguson tisztában van Owen statisztikáival és eredményeivel, és tudja, hogy kiváló igazolás lenne a Manchesternek. Sir Alexnek azt is tudnia kell, hogy azzal a támogatással és kiszolgálással, ami az Old Traffordon a rendelkezésére állna, Owen képes 20 gólt szerezni egy idényben? ? folytatta okfejtését Macdonald.? ? Michael átigazolásával tudnák valamelyest ellensúlyozni a Ronaldo esetleges távozásával kieső gólokat.?

 

Ha végignézünk Owen statisztikáin, megállapíthatjuk, hogy MacDonald nem a levegőbe beszélt, amikor a játékos kvalitásait dicsérte. A jelenlegi Newcastle-csatár ugyanis karrierje első állomásán, a Liverpoolnál eltöltött idő alatt öt szezonban is 20 gól felett termelt, ebből kétszer 28-nál hagyta abba a gólgyártást.

 

A Real Madridnál eltöltött egy éve alatt is eljutott 16-ig, és bár jelenlegi klubjában meg sem közelíti ezt ? az elmúlt idényben 31 meccsen 13-szor volt eredményes ?, könnyen lehet, hogy a ?vörös ördögök? mezében valóban másodvirágzását élhetné.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hm...

ennyi pletykát te jó ég :D

amúgy Owen középcsatár nem ? :huh:

mert erre a posztre ott van Rooney , Tevez , szóval szerintem csereként állhatna be alapesetben.

viszont ha sérülés/válogatott meccs van , akkor jól jöhet :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Emberek! Elég a mellébeszélésekből, ha elmenne C.Ronaldo szerintem Fergi is belátná, hogy igazából csak David Bentley tudná helyettesíteni a sztárt!! Nem sokat hallani még róla, mert egyelőre csak a Blackburn-ben játszik, de a capello-féle angol válogatottban, már egy elég fontos szerepet tölt be, és méghozzá milyen fiatalon!!!

Most elég esélyes hogy elmegy a Rovers-től, mivel a múltkor azt nyilatkozta, hogy a BL-ebn is szeretne játszani, szóval ne felejtsétek el a nevét, szerintem ő is simán szóba jöhet!!!

 

 

Mellesleg Fergi azt nyilatkozta a guardian.co.uk c. angol lapnak, hogy ne várjunk nagy igazolásokat erre az idényre, elmondása szerint csak egy új játékost szeretne a klubbhoz hozni!!

 

;)

Link to comment
Share on other sites

ja am bentley yo. asszem hogy a tottenham 3 játékosát adná érte? valamelyik nagyobb csapat nem biztos h a tottenham de az a lényeg hogy 3 játékost megér. Am Fergi télleg csak egy embert szeretne igazolni, de az szerinte ismert név lesz. ÉN villának örülnék... elég jo kvalitású játékos. ráadásul az angol szurkolók 45%a is őt látná legszívesebben.

Link to comment
Share on other sites

arshavint nem hozták szóba a united-el . A két londoni nagy klub közül kerülhet ki a befutó,bár a kékeknek nem nagyon kell már,az arsenal meg nem hinném hogy többet adna mint a barca(15 milkót).Viszont ennyi nem elég a Zenit-nek Állítólag 30milkót körül már mehetne.

Link to comment
Share on other sites

Pepe se mégis ennyiért vette a Real :)

 

a Zenit nem akkora klub, hogy egy jó ajánlat esetén ne engedje el Arshavint... bár én Huntelaart szívesebben látnám.

 

névileg nem,de pénzügyileg nagyon ott van, egy jó csatár kellene előre és Huntelaar jó csatár és szívesen menne Manchesterbe

Link to comment
Share on other sites

van neki rendes neve is ROONEY :angry: <_< <_<

 

Brazil ikerpárt vett a Manchester United! A jövő héten már költöznek!

 

 

Egy tehetséges brazil ikerpár ír alá napokon belül az angol Manchester United együtteséhez. A 18 éves Fabio és Rafael da Silva a brazil Fluminense játékosai és a szakírók szerint korosztályuk legtehetségesebb játékosai. Fabio bal oldali védő-, míg Rafael jobb oldali hátvéd. A két játékos már 2007. februárjában csatlakozott volna a MU-hoz, ám akkor a FIFA szabály szerint nem tehették meg, mert még nem töltötték be a 18. életévüket. Most azonban elhárult minden akadály, mert 18 évesek lettek és a Fluminense mindenben megállapodott a Manchester Uniteddel. A szerződéseket jövő héten írják alá a srácok, s a szüleikkel együtt költöznek Manchesterbe.

 

Link to comment
Share on other sites

arshavin nem ér 30 millátt

 

Hát kajak nem,jó játékos a kis Arshi de inkább Huntelaart kellene megvenni,abszolut jó üzlet lenne! De akkor ki lenne pados? Rooney? v Tevez? hááát én szemét vagyok és Rooneyt tenném ki a csapatból :D Huntelaar-Tevez a 2 szélen Ronaldo és Nani :P nem rossz.. GLORY MU! (L)

Link to comment
Share on other sites

Ronaldo és Nani egyszerre a csapatban ? :D

fura lenne szerintem. azok az ikrek remélem jól fognak majd szerepelni :)

 

amúgy én sem Rooney-t , sem Tevezt nem raknám ki a csapatból, maximum meccsenként variálnám a csatársort :)

esetleg félidőben , ha sérülés lenne vagy nagyon nem menne a játék ott elöl :)

Link to comment
Share on other sites

inkább mint hogy vagy ő vagy Rooney/Tevez páros közül valaki melegítse a padot 1-2 meccsen :D nekik sem esne jól hogy egy újonc miatt kiszorulnak a kezdőből nemtudom hány meccsre :)

 

amúgy a két da Silva sem lessz egyből stabil kezdő ;)

legalábbis szerintem :)

Link to comment
Share on other sites

azt mondják Rooney-ról hogy még túl forrófejű , és ha ( idővel persze ) kinövi ezt , ennél is nagyobb játékos lehetne :)

én azt mondom hogy Angolok közül egyértelműen az egyik , ha nem a legjobb csatár :)

 

amúgy Rooneyt tényleg a sérülései veszélyeztetik igazán, nemtudom eddig hányszor volt eltörve a lába :huh:

 

egy kis érdekesség :

 

Schweinsteiger vigasza: vinné a Manchester és a Chelsea

 

Meggyőző teljesítményével hívta fel magára a figyelmet Bastian Schweinsteiger, aki az Eb-ezüstérmet szerző német egyik legjobbja volt a tornán. A remek és fontos gólokat szerző hirtelenszőke játékos iránt a Manchester United és a Chelsea csapata is élénken érdeklődik, de a Bayern Münchenhez köti szerződés.

 

Bár az Európa-bajnokság elején kiállították, Bastian Schweinsteiger a visszatérte után a német válogatott kulcsfigurája volt. Gólok, gólpasszok kerültek a neve mellé, ráadásul azzal is a sajtófigyelem középpontjába került, hogy napvilágot látott: Angela Merkel kancellárasszony kedvenc játékosa a válogatott csapatból. A politikus mellett azonban az angol sztárklubok is szívesen látnák.

 

A német Bild szerint a Bajnokok Ligája döntősei, a MU és a Chelsea egymástól függetlenül mutatnak érdeklődést a játékos iránt. Apró bökkenő, hogy 2009-ig szerződés köti a Bayern Münchenhez, ez viszont akár jó is lehet számára, mert ha pénzt szeretne látni belőle a bajor csapat, most adhatja el egyedül jó pénzért a Klinsmann-gárda a megnövekedett ázsiójú Schweinsteigert.

 

kiváncsi vagyok hogy ez is csak a szokásos kacsa hírek egyike e az átigazolási szezon miatt :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...