vassadi Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Az Ibrahimovic-Rooney páros kapcsán most kifejtenék valamit , még mielőtt valaki jönne azzal, hogy a svéd mögött Rooney megint arra a sorsra jutna, hogy a meccsek nagy részén visszaszorulna szélsőnek. Szóval csak azt akarom mondani, hogy az előző (és talán még az azelőtti) szezonban Rooney úgy volt kénytelen szélsőt játszani a -legtöbbször alkalmazott- kétcsatáros taktikában, hogy rajta és Ronaldo-n kívül még volt fent egy klasszikus csatár (Berbatov vagy Tévez ugyebár), aki úgymond érintetlen maradt, csak a "két Ronnie" cserélt helyet egymással. Namármost az előttünk álló szezonban ilyenre szerintem nem nagyon lehet majd számítani Ibrahimovic érkezése esetén (most kizárólag a kétcsatáros felállásról van szó!), mivel ugyebár ő lenne az a bizonyos 'érintetlen' csatár, a Ronaldo pótlására igazolt Valencia viszont úgymond 'sima szélső', ő nem szokott csatárt játszani, így aztán Rooney is maradna támadóposzton, Ibra ékpárjaként. És akkor ez az Ibrahimovic-Rooney kettős egy klasszikus csatárpárosnak nevezhető, és minden valószínűség szerint Wayne barátunk sem kényszerülne a szélre. És azért ez a csatárkettős nem akárhogy hangzik... Az Ibrahimovic-ért tett állítólagos ajánlatról annyit, hogy szerintem valamivel jobban a zsebükbe kell majd nyúlniuk, ha valóban meg akarják szerezni a svéd támadót, az pedig szerintem kizárt, hogy Ferguson bevonjon egy (vagy több) játékost az üzletbe. Moratti, az Inter elnöke korábban határozottan kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén hajlandó elengedni Ibrát, szóval ez úgy tűnik, nem lehet akadály, én személy szerint remélem, hogy komolyan ráhajtanak, nagyon örülnék Ibrahimovic érkezésének! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 Üdv Hát nálam boldogabb ember nem is lenne ha sikerülne Ibrát leigazolnunk de ennyiért kizárt h eljöjjön de viszont abból a 100 millióból még nem sokat költöttünk így sztem érdemes lenne 1 nagy összeget rááldozni Ibrára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 mint már mondtam az idei offseason a legtipikusabb példája a manchesteri gazdasági taktikájának aminek szerves része hogy egy játékosért nem adunk többet mint 30-35 millió font. Ha ennél többet kér az Inter akkor maradjon. Két tavalyi sikeres szezon + ronaldo eladása után szerintetek gond lett volna többet adni Benzamaért mint a Real? nem nagyon hiszem... (Benzama ugye 35+5 millió euró volt ami durván 32-33 mill.font) Rooney szélső posztjával kapcsolatban: Nani, Giggs, Macheda, Obertag, Valencia, Tosics, Park. Ez hét darab szélső akik mind az első csapatban lesznek jövőre, nem hiszem hogy bárki komolyan gondolja a csapatnál hogy Rooney a szezon során bármikor is szélső posztra kényszerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Macheda inkább csatár, mint szélső és Obertan nem Obertag, a pontosság kedvéért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 mint már mondtam az idei offseason a legtipikusabb példája a manchesteri gazdasági taktikájának aminek szerves része hogy egy játékosért nem adunk többet mint 30-35 millió font. Ha ennél többet kér az Inter akkor maradjon. Két tavalyi sikeres szezon + ronaldo eladása után szerintetek gond lett volna többet adni Benzamaért mint a Real? nem nagyon hiszem... (Benzama ugye 35+5 millió euró volt ami durván 32-33 mill.font) Lehet, hogy eddig ez volt a játékospolitikánk egyik alapja, de szerintem ha Ibrahimovic megszerezhető, megéri mélyebben a zsebünkbe nyúlni, márcsak azért is, mert még az ő leigazolásával is megmaradna az átigazolásokra 'félretett' pénz (talán több is, mint) fele. Egyébként is, az Inter ennél sokkal többet egy csapattól sem tud(na) kihúzni Ibráért; nekünk sem kellene 'akkora' összeggel kibővítenünk ezt a "határdíjat". Szóval összességében, Ibrahimovic kell nekünk, fizessetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 a mai hírek már meg sem említik Ibrat "állítólag" Agüero van újra célkeresztben (20 mil. euro + Dimi vagy Nani); vassadi ne felejtsd hogy az Inter szerintem nem akar kihúzni semmit se, mert nem szeretnék elengedni, ezért nehéz jó ajánlatot tenni:S Bármelyiket is hozzuk a kettő közül (vagy bármilyen nagyobb nevet) a csomagba be kell pakolni Berbatovot vagy Nanit mert túl sok befejező csatár és szélső van a csapatban baad newz: valóban, mindig összekeverem a Utah jazz volt centerével a nevét:D Macheda eredetileg tényleg csatár de a szezon vége felé a nagy csaaptnál kitolták szélre, csak akkor játszott elől mikor Welbackkel együtt volt bent; de szerintem azért mert Welback meg ő is elég csontika, de gondolom idén megy föl rájuk izom mert a magasságuk megvan a csatárkodáshoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Az igaz, hogy az Inter-nél úgy vannak vele, hogy alapvetően szeretnék megtartani Ibrahimovic-ot, de egy megfelelő ajánlat esetén elengednék. Meg az egésznek csak olyan 'egyszeri pletyka-szaga' van, korántsem biztos, hogy Ferguson is komolyabban elgondolkozott volna a svéd leigazolásán... Mindenesetre én továbbra is remélem, hogy megszerezzük őt, Agüero-nak szerintem nem való a Premier League (most inkább nem kezdem el részletezni, hogy miért), ha valaki, akkor Ibra az, aki kell ide! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Macheda, Obertan nem szélső, és ha jól tudom Giggs már öreg ahoz hogy szélsőt játszon, ezért beljebb kap szerepet. Legalábbis ezt olvastam/hallottam. Nanit pedig semmiképp sem kéne eladni. Parknál jobban megy neki a játék a szélen szerintem, Tosics pedig még nem szokta meg szerintem a PL légkörét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 baad newz: valóban, mindig összekeverem a Utah jazz volt centerével a nevét:D :D Tosicsnak idő kell, még elég keveset játszott. Obertan pedig tud szélsőt és támadót is játszani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Obertan állítólag mindenféle támadóposzton bevethető, kíváncsi leszek, hogy Ferguson elsősorban milyen poszton számít majd rá. Bár gyanítható, hogy kezdetben ő is csak Ligakupa-meccseken kap lehetőséget a bizonyításra, bár ha a felkészülési szezonban úgy teljesít, akkor az sincs kizárva, hogy stabil tartalék lesz az első csapatnál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 11, 2009 Share Posted Július 11, 2009 Campbell-t mégsem a Hull City-nek, hanem a Sunderland-nek adjuk el, 3,5 millió fontért (az összeg a későbbiekben 6 millióra nőhet). Érdekes, én egyelőre nem értem hogy jött ez a fordulat; a csapat hivatalos oldalán még nem közöltek semmit, a hír a Premier League honlapján jelent meg, illetve a Transfermarkt-on is olvasható (utóbbi oldalon furcsamód Darron Gibson neve is szerepel az el- illetve kölcsönadott játékosok között, ingyenes transzfert írnak, csapat viszont még nincs kiírva ) Szerk.: Már a csapat hivatalos oldalán is megerősített Campbell Sunderland-be igazolását. És még valami: Korábban úgy tűnt, az Inter megválhat legnagyobb értékétől, Zlatan Ibrahimovictól. A sztárcsapatok természetesen sorban állnak a jelenkor egyik legjobb támadójáért, ám sem a Barcelona, sem a Real Madrid, sem a Manchester United nem tudta, illetve nem akarta megadni a milánóiak által óhajtott, 70 millió euró körüli összeget. Massimo Moratti, az Inter elnöke ki is jelentette: Zlatan nem eladó. „Zlatan Ibrahimovic már nincs a piacon” – nyilatkozta Moratti a Sky televíziónak. Hát nem tudom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 ma minden lap arról írt, hogy tárgyalunk Douglas Costaról csak a csapat 21m fontot kér, mi meg 7-et ajánlunk későbbi bónuszokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Remélem sikerült őt leigazolni, viszont Zlatanért állítólag harcba száll a Chelsea is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 "13.21 Sir Alex Ferguson has said he will not spend any more money this summer. The Manchester United boss has just been in a press conference to introduce his new signings. Stay logged on for more news from Old Trafford as soon as we get it." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Lehet hogy Costa még beleesett az időbe Bár kétlem, úgyhogy "csak" ennyi igazolásunk volt a nyárra Egyébként ezt hol olvastad? A United oldalán? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 (edited) http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5431184,00.html itt olvastam:) azért a skysports az nem sűrűn ír hülyeséget.... Módosította Július 15, 2009 Gabi89 Direkt link tilos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 nincs kint a honlapon, de valós hír előtte tíz perccel meg Zlatan Ibrahimovic menedzsere közölte, hogy a Unitedtől semmiféle ajánlatot nem kapott az Inter ügyfeléért szerintem tényleg nem indokolt több igazolás, a keret erős; lesz pár hónapjuk összeszokni, a sorsolásaink nem nehezek, a ligakupába és az FA kupába nyilvánvalóan alsóbb osztálybeli ellenfeleket kapunk, a BL csoportkör abszolút nem jelenthet gondot, és mégha játszunk is a három nagy ellen ez a csapat erős ahhoz hogy verje őket vagy hogy simán meccsben legyünk. Ennyi fog történni télig, és ha Ferguson úgy látja hogy tavaszra kell játékos akko rmeg bőven igazolhat, pénz van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Így is erősek vagyunk, az igaz, és nem mondtam hogy hülyeség lett volna a hír Kíváncsian várom az első tétmeccset, hogy hogy működik a csapat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Owené a 7-es számú mez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 véleményem szerint, nem is kell többet igazolnunk. soha ne felejtsétek el, hogy mi nem a real madrid vagyunk, hogy ész nélkül igazolunk. kész van a csapat, hova igazoljunk többet? van kapusunk, van védelmünk, van középpályánk, van csatársorunk, és mindegyik posztra van olyan ember aki ha kell tud helyetesíteni. ha SAF úgy érzi, hogy nem kell több, akkor nem kell több kész! és én örülök, hogy az ázsiai túra és az audi kupa elött megvan a csapat, igy lesz ideje összeszokni a srácoknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Az Audi-kupa jó lehetőség a fiataloknak, megmutathatják mit is tudnak Szerintem a következő szezonban nem sokban változni a kezdőcsapat, az újak közül Valencia és Owen lehet az, aki sokat fog játszani, Obertan szerintem még egy ideig a reserve bajnokságban fog játszani, de remélem olyan jól fog teljesíteni hogy a nagy csapatnál is szerepet kap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 ezt i smegéltük Ronaldo úgy távozik, mint egy kitűnő angol úriember, a közönség kedvence, az aranyifjú; Tevez meg úgy mint egy kiutált nagyképű tinédzser + eladtuk Richard Eckersleyt a Burnleynak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Sir Alex Ferguson mégis tovább igazol Szerződtettük a 21 éves Mame Biram Dioufot, aki jövőhéten érkezik Manchesterbe hogy túlessen az orvosi vizsgálatokon. A szenegál válogatott futballista csak januárban fog csatlakozni hozzánk, addig is tovább játszik Norvégiában kölcsönben eddigi csapatánál, a Molde F.K.-nál ahol idén 21 meccsen 17 gólt szerzett. A dolog érdekessége, hogy a Molde az a csapat, ahonnan érkezett a United egykori kiválló játékosa Ole Gunnar Solskjaer 1996-ban. welcome! szerk.: Manuchot közbe eladtuk a Real Valladolidnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Ennyit arról hogy megállt a nyárra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Owen góljával nyert a MU a maláj XI ellen! Ma európai idő szerint az angol Manchester United Kuala Lumpurban a Malájzia XI ellen lépett pályára. A meccset 3-2-re nyerte a MU, úgy, hogy a vörösök győztes gólját Michael Owen jegyezte a 85. percben. A gólokat Rooney (8.), Nani (28.), Owen (85.) illetve Yahyah (45., 52.) jegyezték. A MU az alábbi csapattal játszott a meccsen: United: Van der Sar (Foster 46) - O'Shea, Ferdinand (Brown 61), Evans, Evra (Fabio 61) - Gibson, Scholes (Tosics 61), Anderson (Giggs 76), Nani - Rooney (Owen 61), Berbatov (Macheda 76). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 21 nap múlva, augusztus 9-én játszunk a jövő évi szezon első kupájáért a Chelsea ellen (angol szuperkupa, community shield) rá egy hétre meg kezdődik a bajnokság, szóval hajrá uniteD! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Owen megrúgta második gólját, 20 perc után 2-0-ra megyünk (elsőt MAcheda rúgta) lehet hogy az év húzása volt a leigazolása? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Lehet ez lesz Owen igazi másodvirágzása, egy igazi, minden tekintetben Nagy klubban, nálunk Csak aztán a bajnokságban is hozza ezt a formát Mennyi az átlaga? 2 meccs/ 2 gól? Mindenesetre örülök hogy ilyen felszabadultan játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 Üdv Ma néztem én is a meccset és meg kell h mondjam h a csapategység az nagyon ott van Lehet h elvesztette a csapat a legjobbját, de ez a morál és motiváció ami meg van/lesz a fiatalokban öregekben egyaránt felbecsülhetetlen és igen bejött Nanitól is amit vártam ő tőle várom azt cselekben irányítson a szélen és tőle sokat várok mellette még persze Rooneytól várok sok gólt Owen pedig eddig pozitív csalódás talán a végén kiszorítja Berbát a kezdőből nagyon elszántan játszott Berba meg próbálkozott próbálkozott, de beleszürkült a mezőnybe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Nasri eltörte a lábát, kihagyja az augusztus 29-i MU-Arsenal bajnokit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts