Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nulla emberek. Drenthe a 2. félidőben sokkal jobb mint az elsőben, amúgy meg egytől egyig egy szarkupacok vagyunk.

Casillasban csalódtam. Egy ilyen fontosságú meccsen így állítani fel egy sorfalat... Uram atyám. Oda nem rúghat gólt sem delpiero sem Zidane sem pelé. Nonszensz.

Az első gól gutié volt. Egyértelmű. Csúnyán eladta a labdát, utána meg baxott a támadót megtámadni. Sírhatnékja támad a Madridistának ilyenkor...

Link to comment
Share on other sites

Örülhetsz. Bunkerfutball.

 

Legalább tettetek volna a 3 pontért.

 

Egyetlen óriási mákja vana juventusnak, az, hogy impotens a csapat és Ramos mondanója abszolút igaz: nincs egy olyan VILÁGKLASSZIS a csapatban, mint annó Zidane vagy Figo, Gento, Laudrup stb....

A 2000-es Real Madrid 6 gól alatt nem küldte volna haza ezt a Juventust.

 

De ez a valóság, váltani kell:

Perez for PRESIDENT!!!

Link to comment
Share on other sites

Hehe:D Pont ezt kell mondani egy kirakat csapt egyik sztárjának... Raúl , Vannist , Vaart , Robben , Casillas Cannavaro mióta nem világklasszis de ha nem is lennének azok csak megsúgom bhogy a real 4x annyi pénzt dobált el mint a juve... Pedig 2 éve még csak b sek voltunk.... és simán tudtak volna venni egy " világklasszist" Am hiába jössz a 2000 es realal.... azt meg 3 al alázta volna a 2003 as juve.... ha már így állunk ... Azon meg hogy egy csapatnak jó védelme van nem tom mit kell oltani... Ja és nem 11-esekből kell meccset nyerni ha valaki rájuk térne....

Link to comment
Share on other sites

pfh :lol: Nem mondom hogy nem csak arra hogy nem 5.ben :D

 

Ja azért mert a Juventus 2003-ban bl döntőt játszott nem mondanám kirakat csapatnak :);)

Link to comment
Share on other sites

Nagy szerencséje volt a Juvenak 2003-ban. Tegnap pedig 10 emberrel betomorültek és még szép, hogy 1 szélsővel, aki alig tud beadni kikaptunk. Ikernek valami gondja lehet, mert nem első hibája ez idén. Diarra most elég jól passzolt, volt néhány szép ívelése.

 

A győzelemhez 2 szélső kelett volna és Higuaín centernek. Szerintem egy ilyen felállással simán küldünk 3 gólt MANNINGER hálójába. Nem érdemelte meg a Juve a győzelmet, Barcaval vagy angol csapattal, ha osszekerülnek szét lesznek alázva.

Link to comment
Share on other sites

Hát ez van a real nem tudott mit kezdeni a Juvéval.... Casillas meg 1 gólról sem tehetett... ;)

Max amikor az 1. meccsen kinn állt... Nem a szlső(k)el van baj....egy szerűen nincs fntázia a játékukban... A döntőbe még lehet bizonyítani a juve ellen (már ha továbjuttok :D:lol::lol::lol: ) ;) ű

 

2003-ba úgy verték szét a realt mint most...

Link to comment
Share on other sites

Azt ne feledd, hogy akkor ment el Makelele és akkoriban a védelemmel voltak gondok.

 

Akkor Del Piero szabigólja? Ő állítja a sorfalat, de a sorfal nem jó helyen volt. Nem takarták a kapu megfelelő részét. Tehetetlen volt már utána, a semmiből jott a lovés.

Link to comment
Share on other sites

"Casillas meg 1 gólról sem tehetett... ;) "

 

Aha.

 

Látszik hogy közöd nincs a focihoz. Belsővel rövid alsóba, sorfal mellett. Hagyjuk már. Még ha én állítom fel a sorfalat sem rúg oda gólt a piero.

 

Am. a kompetens részéről:

 

Casillas: "A második gól az én hibám volt."

 

Ennyi. Mindenki látta. Nagyon gyenge Casillas, baromira észhez kellene már térnie. Mint mindenkinek a csapatból, csak Ikernél azért szembetűnő mert éveken keresztül alig-alig hibázott.

 

Most pedig pár hét alatt annyi gólt kapott mint mondjuk tavaly 3 hónap alatt.

Link to comment
Share on other sites

Jó rosszul állította be a sorfalat.

Bocs a nyilatkozatait nem olvastam és mivel koleszbe nincs tv neten néztem a meccset és ezt a sorfalas dolgot nem maondták.... Amúgy ő is EMBER!

Link to comment
Share on other sites

Ez az egyik hiba, de morális gondok is vannak. Ennyire tanácstalannak utoljára akkor lehetett látni a csapatot, amikor Capello ősszel rendet kezdett rakni. Tavaszra beért a munka, de mostanra meg mindez elszállt.

Link to comment
Share on other sites

Higuaín.

A világ minden pénzéért nem szabad eladni.

Mesternégyes vazze :)

 

Remélem magukhoz térnek a srácok és nem szakadunk le a hiányzók távolléte (Robben, Nistelrooy) alatt nagyon az első helytől... aztán 2009 elejétől lehet gyúrni megint. Ha akkor látótávolságon belül leszünk akármi lehet. Még ezzel a ratyadék játékkal is.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hát, ha a kiegészítő emberek beindulnak, akkor lazán kihúzzuk az év végéig és igazolhatunk valami fiatal tehetséget, aki olyan szintű lehet, mint Marcelo, Gago, Higuaín. Mondjuk őket Capello kérte :huh:

Link to comment
Share on other sites

Nem fiatal tehetséget kéne igazolni, hanem sztárt.

 

Télen szerintem egyáltalán nem kell senki. Nincs értelme pl. Mario Gomezt elhozni, AMENNYIBEN nyáron jönne Benzema vagy Ronaldo vagy is-is....

januárban már úgyis lesz Nistelrooy. Olyan gólátlagot meg nem várhatunk egy friss akárkitől.

 

Itt nyáron kellett volna és majd nyáron KELL nagyot durrantani.

Ha nagyon kevés lesz Higu oda előre, majd jön Szalai :D

Link to comment
Share on other sites

most igazából nem is csatárt kéne igazolni, hanem egy szélsőt, egy jó szűrőt meg 2 védőt... legalább... szélsőnek pl jó lenne megszerezni akár rinyáldót, akár valaki mást... szűrőnek kéne egy senna típusú játékos, de szerintem ő nem jönne el a villarealból... védők... nem tom... egy belső védő mindenképp kell, meg kéne egy ilyen univerzális szélső védő is, akár ramos akár marcelo vagy heinze nem jászik, kell a védelembe ember...

 

amit Higany tegnap játszott... óriási... nincs rá más szó...

Link to comment
Share on other sites

Gago még tényleg lehet valami, de Diarra... nekem abszolút unszimpatikus... főleg mostanában... nagyon beképzelt lett... hogy ő lesz majd itt a Guti 2... meg cselezget meg mittomén... ha tenné rendesen a dolgát, akkor azt mondom maradhat... de úgy, hogy teljesen nem azt játssza amit tud, így nem...

 

Heinzével meg egyetértek... bár szerintem Roby Carlos óta nincs normális balvédője a csapatnak...

Link to comment
Share on other sites

Hát Marcelot ne írd le, sokat fejlődhet még. Példaképe Roberto és hasonló stílusú játékos. Simán lehet olyan szinten - megközelítőleg - mint Roberto Carlos. Diarranak gondolom sok újságíró mondhatta, hogy a stílusa nem a Realba való stb. Volt is erről egy nyilatkozata a nyáron, amiben kifejtette, hogy ő nem tud olyan látványosan játszani, mint Robinho vagy C.Ronaldo, de attól fontos egy csapat számára. Amit a posztja megkövetel, abban nagyon jó. Nálam simán benne van a jelenlegi top 5 VKP közt.

 

Leigazoltunk valami 16 éves brazil srácot, aki "az új Cristiano Ronaldo" :huh: Remélem az arca nem olyan nagy, mint annak.

 

Eszembe jutott David Moreno: elég mérges vagyok, mert elment az Almeriaba :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...