Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

miért kérne bocsánatot? azzal csak belátná, hogy tévedett és neki madridba a helye, de ha nem kér bocsánatot, akkor a szurkolok nem fogják elfogadni és ha marad akkor nagy szívás lenne így neki.. hát kíváncsi leszek..

de gyanítom, hogy bejelenti, hogy marad, mert ha újra azt mondaná, hogy menni akar annak semmi értelme, hisz egyszer már elmondta

Link to comment
Share on other sites

Erre gondolsz creoque ?

 

13:16 - Robinho: "Mondtam az elnöknek, Mijatovicnak és az edzőnek is, hogy szeretnék távozni. Egyedül Schuster hibája, hogy nem mehettem még el. Az elnök a szavát adta, hogy elenged, ha jó ajánlat érkezik, márpedig az ajánlat jó. Schuster nem az apám, hanem az edzőm, nem kényszeríthet arra, hogy maradjak. Ha az edző azt hiszi, hogy visszanyerhet egy olyan klubban, ahol nem akarom folytatni, az az ő felelőssége."

.

.

.

.

13:19 - Robinho: "Május óta az apám és a képviselőm ezerszer volt a Bernabeúban, hogy hosszabbítsanak, de azt mondták, hogy várjunk szeptemberig. Nem mutattak érdeklődést a hosszabbítás felől, hiszen biztosak voltak Ronaldo leigazolásában. Nincs vele semmi gondom, de nekem is van büszkeségem. Mióta kiderült, hogy sem Ronaldo, sem más nem érkezik, azóta persze meg akarják hosszabbítani a kontraktust."

Link to comment
Share on other sites

Az egész nyilatkozatára.

Kibuktam ettől a hálátlan disznótól.

 

Nagyon jól tudja, mit köszönhet a Madridnak, fordítva viszont mit is? Fél évet?

 

Ez az ember nem való a Real Madridba, már csak azért sem, mert nem tiszteli a klubot, az elnököt, az edzőt, a szurkolókat!

 

Amennyiben januárban vagy a bajnokság befejeztével lenyilatkozta volna valahogy így...:

 

"Köszönök mindent a Realnak, a szurkolóknak a szeretetét. de szeretnék tovább lépni. Úgy érzem hogy nem tudok tovább fejlődni blablabla... "

meg lett volna értve és még talán meg is egyeztek volna a felek időben. Lett volna egy remek kis felkészülése a Chelsea-vel, a Real pedig Ronaldo után kereshetett volna másik szélsőt a helyére. Nem az utolsó napon kell az ilyet bejelenteni kisbarátom, főleg nem fröcsögve!

 

Majd elgondolkozik, mikor Ferdinand véletlenül komolyabban lép be elé hogy hova igazolt. De hát ha ez az álmod, nem a Real Madrid akkor ott az ajtó.

 

Csak mondom... ha az előző verzió lett volna tálalva a Madridisták elé akkor nem köpködve és undorral gondolnánk vissza rá, hanem szeretettel, ahogyan vártuk az érkezését.

 

Rem. összefutunk a BL-ben. Nem lesz könnyű a Bernabeuban játszanod. Pajti.

 

Viszlát.

Link to comment
Share on other sites

Mit tett a real robinhoért? Amikor láttam játszani csak csere volt! Játszott egyáltalán tét meccsen?

 

Ez az ember nem való a Real Madridba, már csak azért sem, mert nem tiszteli a klubot, az elnököt, az edzőt, a szurkolókat!

Ez fordítva is igaz! valamilyen formában a klubnak, az elnöknek, a szurkolóknak és az edzőnek is tisztelnie kellene a játékosokat!

Ez tisztelet?

Undorító, takarodj!

 

Link to comment
Share on other sites

A Real Robinhoért?

 

Játéklehetőséget kapott. Talán ez a legfontosabb nem? Ha élt volna vele, akkor egy futógép nem szorította volna ki a cspatból.

Ha olyan jó lenne nem szorult volna ki a csapatból.

HA HA HA...

De nem élt vele. Visszautasított egy nettó 5 milliós fizetési ajánlatot. Hát legyen!

 

Robson de Souzánál sokkalta nagyobb futballisták, akinek ő a sarkát nem reszelhetné nem tettek volna ilyet a klubbal, mint amit ő megengedett magának. Ez tűrhetetlen. Ha könyörögne se engeném vissza a KERETBE SE!!!

 

 

Azért van egy határ a kipakolás és a tiszteletlenség között. Robinho mindent átlépett.

 

 

Link to comment
Share on other sites

A világ legnagyobb klubjában ilyet nem szabad megtenni! Ha mondjuk a Xerez csapatkapitánya köszönne így le senki se fújjolna, de így nem csodálom, hogyha még meg is dobálják! Céé legalább normálisan kijelentette, hogy menni akar és kész, nem az utolsó nap nyavalygott.... Céé már biztosan kb 1 hónapja nem jön, azalatt az idő alatt simán elhúzhatott volna, de ő még maradt, hogy egy kis pénzt húzzon le a kasszából :angry:

Link to comment
Share on other sites

én meg csak annyit mondanék hogy robinho nem azon a poszton jáccott ahol neki tulajdonképpen kellene, megértem hogy távozni akar.ha távozni akar mért nem engedik?

azt hiszem sokan így viselkednének ha kapnának egy jó ajánlatot egy másik cégtől de nem engedne el a főnök

Link to comment
Share on other sites

Robinhonak van egy nem is olyan kicsi szája, mondta volna Schusternek, hogy neki nem az a poszt ízlik. De 3 éve mondta volna ezt!!!!!!!!

 

 

Ha a főnök nem engedne el, pedig van egy sokkal jobb ajánlat máshonnan akkor annak meg van az oka. A Real pedig elmondta: fel lehet bontani kedves Robinho egyoldalúan a szerződést! De azt nem te mondod meg, hogy mi az az ajánlat amit el illik fogadnia a Madridnak!

Ennyi... meg egy masni.

Link to comment
Share on other sites

Engedelmetekkel bemásolok egy hozzászólást,amivel maradéktalanul egyetértek magam is.

 

"A Robinho ügyről annyi a kerek véleményem hogy függetlenül a vezetőségünk idiótaságaitól,amivel én sem vagyok elégedett nem csak ti , lásd aláirásom, de ezt egy játékos,aki munkavállaló,mert az, nem teheti meg,van egy kétoldalu szerződése a Real Madriddal, amit Ő irt alá és ami még két évig tart.Ha ezt megakarja változtani ő maga akkor vagy várja meg amig erre lehetősége lesz, vagy teljesitsen ugy hogy a vezetők vörös szőnyegen járuljanak elé az aláirásakor,mint pl egy Ronaldo esetében a MU aki majdnem a klubot is feloszlatta csakhogy maradjon.

Ha meg csere akkor teljesitsen ugy hogy beférjen a csapatba.Ez foci,ott pedig nem lehet ülni a babérokon.

Neki van egy kötelezettsége, ami az hogy minden körülmény között szolgálja a klubját.A klubjának meg az hogy a szerződésében foglaltakat teljesitse.Azt pedig valószinű meg is kapta.

Tiszteletlen volt az edzővel,akit az apjával próbált meg hasonlitgatni,holott egyszerűen ragaszkodott hozzá.

Én megértem ha valaki sértődött, én is voltam már sőt leszek is.De nem mindig fenékig tejfel az élet,még keményebben kellene dolgoznia hogy még jobb legyen.A csapatot a társait a drukkereket akik miatt lett a tehetségével keröltve közösen világsztár nem lehet becsapni és cserben hagyni,mi számitottunk rá,az edző is.Ronaldora tény tul sok időt vártak,valljuk be talán Figo eseténk kivűl ez lett volna a legnehezebb igazolása a Madridnak,s nem mulott sokon szerintem.

Robinho is megtehette volna hogy szélsőként megváltja a világot és egymaga bevisz minket a kánaánba.Nem tette,most meg mindenki hibás csak ő nem.

 

Ronaldo,bocs hogy idehozom ujra, de nem tudok elmenni a nyiltakozata mellett csak kizárólag magát okolta,nem próbált másban hibát keresni a kiakult helyzetért,védte a Realt mint anya a gyermekét amikor bejelentette ahogy marad a MUban ,mert hogy a Real nem tehet róla,ő maga szeretne itt focizni és ezt nyiltan vállalja,ilyent ritkán hall ember egy olyan helyzetbe lévő játékostól mint amilyen Ronaldo.

 

Robinho is hibás ,a klub is az.De Robinho az aki nem akar megoldás,sehogy sem "

Link to comment
Share on other sites

Robinhot eladták 42 millió euróért.

 

A Manchester CITY-nek!!!

 

Hát.... khm :D Nem tudom Robinhonak mi a célja a Cityvel, ez után jöhet a száuszempton vagy a háll sziti. Hülyegyerek.

 

Ahhoz képest szép summát kaszíroztunk érte. De ez egy korrekt rá. Nem úgy mint a Chelseanek, a kisebbik Manchesternek igazán kellett Robinho.

Link to comment
Share on other sites

Robinho után 1 kicsit más hír,de ugyan úgy érdekli a a Madrid szurkolóit!

Spanyolország: Sergio Ramos is „életfogytiglant” kapott

 

Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol játékosa Raúl, Guti és Iker Casillas után pályafutása végéig a „királyi gárda” játékosa lesz.

A madridi klub az AS spanyol lap szerint tíz évre szóló megállapodást kötött az Európa-bajnok védővel.

 

Link to comment
Share on other sites

Hűséget minek várni egy "csóró" brazil fiútól?! A fociban mindig lesznek zsoldosok. Ez ugyanolyan helyzet, mikor Ferguson próbálta CR klubváltását azzal magyarázni, hogy megbolondította szegény fiút a pénz.

igazad van, hisz ő is szinte az utcán nőt fel, így érthető, hogy minél több pénzt akar.. CR-nél már azért nem biztos, hogy a pénz volt csak a dolog, hanem szerintem tényleg a madrid-hoz akart menni, de fergie erre fogta a dolgot.. hisz a mu-ba is 130ezer fontot keres hetente asszem.. ami azért nem hasonlítható robinho volt fizetéséhez... és a mostanihoz képest is van közel 30-40 ezer font legalább vagy még több

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...