Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Szép volt bizony, Heinze nagyot játszik ma ...is... akkorát löktek rajta mintha ló rúgta volna seggbe de befejelte. Örülök első Madridos góljának nagyon :)

Irányítjuk a meccset, Sevilla mintha nem is lenne a pályán. Higuaín is jól teszi a dolgát... Sneijder, Canna tanári. Ramosnak azért még befigyelhetne egy fejesgól így a 22.-en..... :)

Link to comment
Share on other sites

Ez csodaszép meccs volt. Schuster a védelmet nagyon megszervezte. Heinze volt hátul a legjobb Marceloval, de az egész védelem jól teljesített. Elől Raúl hozta a formáját. Higuaín pedig meccs hiánnyal küszködik. Gago is hozta azt, amit szokott, passzok és labdaszerzés. Sneijder végre irányítóként játszott. Az a passz mesteri volt. :)

Link to comment
Share on other sites

EZ bazzeg....

 

Ramos akármekkora védő ......és még milyen lesz(!).... nagyon el tud szállni agyilag. Egyértelmű számomra, h ne egyenlítettek volna... nem kellett volna átszervezni a csapatot.

Mindegy. Mallorcán ez a Madridnak jó eredménynek számít, 1 pontot elhoztunk, remélem Sevilla megveri odahaza a Villarrealt, a Getafe meg azt nyújtja, amit Münchenben. Az már jó.

Link to comment
Share on other sites

Egészen elképesztő, hogy ezzel az 1-1-gyel is tartottuk 7-re a Barcelonát és növeltük az előnyt a Villarreallal szemben. Incredible :)

 

Szerencsénk van, azt kell mondjam. Jövő héten Murcia ellen kötelező 3 pont.

 

 

Madrid-Valencia 2000 BL-döntő:

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5899645

B)

Link to comment
Share on other sites

Szívesen! :)

 

A héten még várható a Madrid - Juve is 98-ból :)

 

 

 

Alvesért 30 millát ajánl a Barca, sőt még Giovannit is bevennék a transzferbe. Természetesen mindezt a katalán újságok máris úgy tálalják, hogy szinte sugallva van, hogy Del Nido már rá is bólintott.

Na erre ma megjelentetett egy hivatalos közleményt a Sevilla elnöke, hogy semelyik játékosukért nem érkezett ajánlat és ha vki meg akarja venni Alvest, akkor annak előszőr is bele kell túrnia jó mélyen a bukszájába, másodszor pedig nem kell neki szélső. Mindkét oldal meg van oldva Capellel és Navas-szal.

 

Na ennyi...

 

Mondjuk az tuti, hogy idén nyáron elmegy Alves, csak szerintem Madridba... többet fizetünk, ő meg ide akar jönni. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

 

Jövőre meg már nem kapna érte pénzt a Sevilla.... mivel lejár a szerződése.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

"Según La Sexta el Real Madrid está dispuesto a poner sobre la mesa de los dirigentes del Manchester United una oferta de 125 millones de euros por Cristiano Ronaldo.

 

Esta propuesta superaría la que ya presentó hace unas temporadas el club blanco, que fue de 120 millones.

 

Si se confirma que el club blanco realiza dicha oferta, sería la mayor de la historia por un futbolista. No obstante, los dirigentes del conjunto inglés han tasado a su estrella en una cifra muy superior a esa, así que por dicha cantidad, en principio, Cristiano Ronaldo no será blanco."

 

 

Nagyvonalakban: A Madrid a Manchester vezetőségének egy 125 millió €-s ajánlatot fog küldeni Cristiano Ronaldo játékjogáért cserébe. Ezzel mondani sem kell, hogy magasan a világ legdrágább játékosává válna Ronaldo, aki az eddigi rekordösszeget (Zidane- Juventus/Real Madrid 74,5 millió €) 50 millió €-val toldaná meg. Ezzel együtt a legjobban kereső labdarúgó is válna belőle.

 

 

 

Nos!

Véleményem szerint:

 

1.) senki nem ér ennyi pénzt.

2.) nagy a rizikó...

3.) MU valszeg nem engedi el. (Bár egy ilyen ajánlatot szerintem azért átböngésznek majd és nem tolnak félre.........)

 

 

Érvek amellett h jöjjön....:

 

1.) a világ legjobb játékosa.

2.) szemtelenül fiatal.

3.) az ára kb. 1 hét alatt bejönne a kasszába.

4.) 3-as ponthoz kapcsolódik, hogy a marketing-értéke a mennyekben van

5.) a spanyol foci jönne be neki a legjobban. Elképzelni is nehéz ha az angol bajnokságban ezt a formát mutatja, mit mutatna a Primerában.........

 

 

Hirtelen ennyi jutott eszembe :)

Link to comment
Share on other sites

Még ilyet! A bulgár ligából igazol a Real Madrid!?

 

Ügynökének állítása szerint a bulgár élvonal góllövőlistájának vezetője szenzációs átigazolásra készül.

 

Semmiképp nem szokványos, hogy a világ leggazdagabb klubjai között számon tartott Real Madrid egy olyan nem igazán jegyzett bajnokságból igazoljon, mint Bulgária élvonala. Georgi Gradev szerint azonban most nagyon könnyen megeshet a szenzáció, és a 22 éves csatár, Georgi Hristov a nyáron a Botev Plovdiv szerelését a Real Madridéra cserélheti. A tizenhat csapatos bulgár pontvadászatban mindössze a tizedik helyen szerénykedő plovidiviak csatára idén 17 meccsen 14 gólt termelt, amivel vezeti a góllövőlistát és természetesen felhívta magára a figyelmet. Hristov egyelőre még Bulgária válogatottjában sem mutatkozott be, így hatalmas szenzáció lenne ha a spanyol bajnokhoz kerülne, de ügynöke szerint teljesen kézzelfogható közelségbe került az átigazolás:

 

„Nagy jövő előtt álló játékos Georgi! A télen a Kaiserslautern szerette volna elvinni, ám az az üzlet végül meghiúsult. Egy ideig bánkódott rajta, de mivel most nem más, mint a híres Real Madrid megfigyelői követik figyelemmel a meccseit, már eszébe sincs a német csapat.”

 

Azért nagy tételben aligha érdemes arra fogadni, hogy Hristovot valóban elviszik a királyiak, legalább az ügynöke annak örülhet, hogy hangzatos nyilatkozatának köszönhetően európaszerte számtalan futball-hírportálra felkerült az ő és játékosának neve...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...