Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

Ronaldo most soványabb, mint valaha

 

Nem volt véletlen Ronaldo rohamos hízása. Az orvosok megállapították, hogy pajzsmirigy-túltengés okozta a brazil labdarúgó gyors súlygyarapodását, de speciális diétájával már közel áll ahhoz, hogy újra a régi legyen. Érdekes fotót közölt pénteki számában az olasz La Gazzetta dello Sport című lap. A képen ülő Ronaldo szemmel láthatóan jóval soványabb, mint az utóbbi években, és ez nem véletlen. A Milan orvosai speciális diétát írtak elő a nemrég még 96 kilós brazil klasszisnak, aki ennek köszönhetően az elmúlt időszakban jelentősen lefogyott. Ronaldo most jó formában van, de a versenysúlyát 87 kilóban határozták meg, és ehhez még dolgoznia kell egy kicsit. A szakértők szerint közben arra is fény derült, hogy korábban mi okozta a sztár rohamos hízását. A vizsgálatok megállapították, hogy pajzsmirigy-túltengés húzódott meg a látványos súlygyarapodás hátterében, így most már megakadályozhatják, hogy hasonló eset ne forduljon elő. Ronaldo mindenesetre elszántan diétázik, hogy újra régi önmagát lássuk a pályán.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Monacóban - a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása mellett - a sorozat tavalyi legjobb játékosait is jutalmazták. A posztonkénti rangsor az elmúlt szezonban a BL főtáblájára jutott edzők szavazatai alapján állt össze, és a trénerek voksai a Cech, Maldini, Seedorf, Kaká-négyest repítették az élre.

A szakemberek - a posztonkénti rangsoron kívül - a sorozatban szerintük legjobban teljesítő legjobb futballistát is megnevezhették. A döntés végül Kakának kedvezett, aki - akárcsak az elmúlt sorozatban a milánói gárda - gyakorlatilag tarolt a szavazáson: a BL-góllövőlistán 10 találatának köszönhetően az élen végzett futballista döntő fölénnyel végzett az első helyen.

 

A legjobb kapus: Petr Cech (Chelsea, 9 szavazat) Pepe Reina (Liverpool, 4), Dida (Milan, 3)

A legjobb hátvéd: Paolo Maldini (Milan, 5), Alessandro Nesta (Milan, 4), John Terry (Chelsea, 3)

A legjobb középpályás: Seedorf (Milan, 7) Gerrard 4 Gattuso 2

A legjobb csatár: Kaká (15), Wayne Rooney (Manchester United, 1)

 

Az év játékosa: Kaká (14), Steven Gerrard (Liverpool, 2)

 

Taroltak a Milan-játékosok B)

Link to comment
Share on other sites

Mondjuk azt nem értem, hogy erre a Real orvosai miért nem jöttek rá...

 

meg kellett magyarázni, de elég gáz így utólag amikor már a fél világ tudta, hogy imád hamburgerezni :lol: ez még ok, de be is vallotta, 1 nap vagy 8-szor zabál állat módjára :lol:

ettől függetlenül akkor is jónak tartottam, lehet nem volt erőnléte, de ha eljutott a kapuig, és helyzetbe került akkor veszély az volt rendesen, bár ez is a Milanban derült ki, mert a dagiság alatt a Capello nem bízott benne...

mindenki csatárigazolásokért könyörgött, de sztem bebizonyítja, h nála jobbat keveset találnak, illetve akit érdemes volt +szerezni, + is van; ezzel a Pato gyerekkel majd ráhozhatják a frászt egy pár védőre..."Ronaldo a becenevéhez híven egy igazi fenomén. Fantasztikus futballista, sokat tanulhatok tőle. Régebben csodálattal figyeltem a játékát, és az volt az álmom, hogy egyszer vele játszhassak egy csapatban" - mondta a Milan hivatalos honlapjának a 17 éves szupertehetség.

Pato be akarja majd bizonyítani, h van helye Ronaldo mellett, ő + azt bizonyítja majd, h nem hiába lett példakép :lol:

sztem durvák lesznek ;)

Link to comment
Share on other sites

A Szuperkupa-győztes pontokat vesztett a firenzeiek ellen

 

Csak döntetlenre futotta az európai Szuperkupa-győztes AC Milan erejéből az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójának záró találkozóján. Carlo Ancelotti csapata ugyan Kaká büntetőjével még vezetett, de Adrian Mutu a második félidőben fejesből egyenlített.

 

Hétfőre maradt az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójának záró mérkőzése. A pénteken európai Szuperkupát nyerő Milan a Fiorentinát fogadta.

 

Carlo Ancelotti ezúttal Alberto Gilardinónak szavazott bizalmat, Filippo Inzaghi a kispadon kezdte a mérkőzést.

 

Az első negyedórában éppen Gilardino előtt adódott az első lehetőség: egy beívelés után Kaká csúnyán eltörte a labdát, a játékszer keresztbe elment volna, de Gilardino még kapura küldte. A közeli, erős lövést Frey bravúrral tudta kiütni, majd a védők felszabadítottak.

 

A 22. percben már a firenzeiek előtt is adódott veszélyes lehetőség, egy jobb oldali beadás után a rövid sarok felé mozgó Pazzini fejelt, a labda alig kerülte el a bal felső sarkot.

 

Négy perc múlva Ambrosini tört be a tizenhatoson belülre, majd Dainelli mellett a földre került. Farina játékvezető megítélte a büntetőt. Kaká állt a labda mögé, és nagyon magabiztos volt, Freyt balra küldte, ő pedig a jobb alsó sarokba lőtt.

 

A félidő hátralévő részében még Pazzini okozott izgalmat, az üresen álló támadó kétszer sem tudta elrúgni a labdát Dida mellett, igaz, ha a hálóba talál, Farina akkor is kifelé ítélt volna szabadrúgást les miatt.

 

Bő tíz perc telt el a második félidőből, amikor a Fiorentina egyenlített: Santana egy szép cselt követően adott be, középen Mutu emelkedett, és Dida hálójába fejelt.

 

Cesare Prandelli mester kockáztatott, a 62. percig mindhárom cserelehetőségét kihasználta, pályára lépett az egykori Milan-támadó, Christian Vieri is. Carlo Ancelotti is harcba dobta nem is annyira titkos fegyverét, Filippo Inzaghit.

 

A 68. percben Mutu akár a vezetést is megszerezhette volna, de szorongatott helyzetből leadott pördítése elment a bal kapufa mellett. A másik oldalon Inzaghi hibázott ajtó-ablak helyzetben, az ötösön egyedül állva nem találta el a labdát?

 

Nyolc perccel a rendes játékidő vége előtt meccslabdát hibázott a Fiorentina, a csereként beállt Kuzmanovics lőtt, és Dida csak nézte, amint a bal kapufáról kipattan a labda. A hosszabbítás legvégén még Jankulovski lőhetett szabadrúgást 17 méterről, de miután a labda elszállt a kapu fölött, a firenzeiek pontot raboltak a San Siróból.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A brazil labdarúgó-válogatott orvosa szerint az olasz AC Milan csatára, Ronaldo három héten belül teljesen felgyógyul combsérüléséből, így készen áll majd arra, hogy visszatérjen a milánói együttesbe. Ronaldo az olasz sajót szerint megérkezett a milanellói edzőközpontba, de messze elkerülte az újságírókat.

img-050507-040.onlineBild.jpg

Link to comment
Share on other sites

:o SIENA-MILAN 1-1 :o

 

Alessandro Nesta ritkán lő gólt, de ez most nagyon fontos volt

 

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Milan labdarúgócsapata a Siena otthonában. Maccarone góljával még a toszkán csapat vezetett, de az előrehúzódó középhátvéd, Alessandro Nesta a hosszabbításban bevette a hazaiak kapuját.

 

Szerencsére sikerült egy pontot menteni! ( Bár ezt nem gondoltam volna h csak egy pontot fog szerezni a Milan :angry: )

Link to comment
Share on other sites

A Milan legendája Paolo Maldini bírálta a csapat szurkolóit a keddi Benfica elleni mérkőzést követően. A kapitánynál akkor telt be a pohár, mikor a kedd esti mérkőzésen az ultrák kifütyülték Didát és Gilardinot. A találkozó többi részében pedig csendben figyelték az eseményeket.

 

“A csapattársaimmal együtt én is mérges vagyok, mert mindaz amit elértünk és nyertünk, több elismerést érdemel” -nyilatkozta Maldini a La Gazzetta dello Sport-nak.

 

“Ez a visszafogott támogatás a múlt évi derbyn kezdődött, pedig egy kis szurkolói segítséggel megnyerhettük volna a meccset. A nézők a lelátó egyetlen pontjáról sem szurkolnak, pedig úgy gondolom meg kéne mutatniuk, hogy a Milan a szívükben van. Úgy tűnik mintha a San Siroban is idegenben játszanánk és ebből mi játékosok nem kérünk többet.”

 

Szombaton játszik legközelebb otthon a Milan, így már itt kiderülhet, hatottak-e a kapitány szavai.

Link to comment
Share on other sites

"Paolónak igaza van, a San Siróban jelenleg nem túl jó a helyzet. A támogatás, amit mi mindig is fontosnak tartottunk, jelenleg nincs meg a csapat mögött, és emiatt csalódottak vagyunk. Reméljük a problémák hamarosan megoldódnak, és a stadion megint a csapat mögé áll majd. Végső soron a tavalyi Bajnokok Ligája hajrája a szurkolók lelkesedésének és támogatásának köszönhetően is alakult ilyen jól. Gilardinónak nincsenek fizikális problémái, csak lazítania kell. Edzésen jól szokott teljesíteni és küzdeni szokott a labdáért, ezt kellene tennie a mérkőzéseken is. Meg kell tanulnia, hogy tudja függetleníteni magát a környezetétől a meccsek alatt. Ez kulcsfontosságú. Az első két évében 35 gólt szerzett nálunk, tehát ha továbbra is hozza ezt az átlagot, elégedettek lehetünk. Gilardino nem jelent problémát a csapatnak. Parma? Teljesen más mérkőzés lesz, mint a keddi találkozó volt, ugyanis a Parma le fogja zárni a területeket, azonban mi nem fogjuk megváltoztatni a játékunkat. A Siena ellen gyengék voltunk, de ennek nem a rotáció volt az oka. Szerintem a Milannak nincs első és tartalék csapata. Pirlo? Andrea sokkal kiegyensúlyozottabb és érettebb lett. Az, hogy a csapattársai és az ellenfelei elismerik és tisztelik képességeit, motiváló tényezőként hatott rá, és azt hiszem lassan mindenki kezd rájönni, hogy ő egy igazi világklasszis játékos" - fejezte be Ancelotti.

 

Szerintem sem kéne bántani Gilardinot... inkább bíztatni kéne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...