Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nesta visszavonul?
xinsrc_45206030514597031905100.jpg
Elképzelhető, hogy Alessandro Nesta visszavonul a válogatottságtól, mert a jövőben csak a Milan sikereire akar koncentrálni.

A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan olasz labdarúgója 2011-ig meghosszabbította szerződését a piros-feketékkel, és mint elmondta, elsősorban klubjára szeretne koncentrálni.

- Úgy érzem, még van bennem három-négy év. Ahhoz viszont, hogy a legmagasabb szinten tudjak teljesíteni, néhány dologról le kell mondanom, elképzelhető, hogy a válogatott lesz az egyik – nyilatkozta a 31 esztendős Nesta.
Link to comment
Share on other sites

Adriano Galliani hivatalosan is elismerte, hogy a Milan megpróbálja visszaigazolni Andriy Shevchenkot. Erről a 'Lunedi di Rigore' nevű olasz televíziós műsorban beszélt.

 

"Készen állunk arra hogy visszahozzuk őt." - mondta az alelnök

"De csak ésszerű pénzügyi kereteken belül. A csapat hasonló lesz az ideihez, valószínűleg egy csatár és egy középpályás érkezik majd. Egy új támadó a klubnál, aki klasszis lesz, nem fogja veszélyeztetni Gilardino pozicióját."

 

 

Forrás: goal.com

 

én amondó, vagyok, h jöjjön csak!

Link to comment
Share on other sites

A Milanba igazol a Barca brazilja?

 

A Barcelona középpályása kis híján azt üzente a Bajnokok Ligája győztes Milannak, hogy gyertek értem, és vigyetek!

 

Edmilson, aki évek óta mindig bajnokcsapat tagja volt, előbb a Lyonnál, majd a Barcánál, nehezen viseli az idei év mellőzését. A védekező középpályás sokszor csak a kispadról nézte csapattársai vergődését, a napokban egyértelműen kijelentette, hogy nem ragaszkodik a maradáshoz.

 

„Ha a Milan valóban szeretne engem, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni! Mindig is kedveltem a Milant és a Serie A-t, még ha ez a bajnokság nem is kifejezetten az én stílusomhoz illő. Én szívesen igazolnék a BL-győzteshez, de még egy évig köt szerződésem Barcelonába, így a klubom mondja ki a végső szót.”

 

Az AC Milan csapatánál egy valóságos kis brazil kolónia van már, akik szintén a váltásra motiválják a világbajnok Edmilsont.

 

„Honfitársaim elmondása alapján, Milánó fantasztikus hely, és az AC Milan a világ egyik legnagyszerűbb futballklubja. Ha lehetőség adódna rá, mindenképpen kipróbálnám magam az olasz ligában, de ehhez előbb az FC Barcelonával kell megegyezzenek.”

Link to comment
Share on other sites

Alberto Gilardino 24 millió euróért távozhat az AC Milantól

 

Az AC Milan együttese meghatározta Alberto Gilardino árát, aki nem érzi jól magát a klubjánál. A milánói klub úgy döntött, ha valakinek kell a csatár, akkor 24 millió euróért viheti.

 

i0003113F2a46907df050.jpg

„Továbbra is bízunk benne” – mondta Adriano Galliani alelnök a Milan hivatalos weboldalán – „Az elmúlt napokban adott nyilatkozataiból viszont azt szűrtük le, hogy nem érzi jól magát nálunk, így ha menni akar, elengedjük egy olyan csapathoz, amely ki tud fizetni érte 24 millió eurót.”

 

A sportvezető elmondta, hogy ezt az összeget a Barcelonán, a Real Madridon, a Bayern Münchenen és az Internazionalén kívül mindössze néhány angol klub képes megadni a támadóért, aki 12 gólt szerzett ebben a szezonban.

 

A nemrég térdműtéten átesett Gilardino tart attól, hogy a következő szezonban kevés lehetőséget kap majd, hiszen Filippo Inzaghi remek formában van, Ronaldo már a nemzetközi kupában is bevethető lesz, a klub pedig egy klasszis csatárt is szeretne még igazolni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...