Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

a 3 pont megvan, de a játék még most se volt a legjobb..

 

ancelottival meg kész vagyok már.. mi a fenének kell hazai pályán 1 csatárral játszani?? aztán meg a 80 akárhanyadik percben 2-0-nál, emberelőnyben képes becserélni a harmadik vkp-t is.. :angry:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sevcsenko véleménye Patoról:

 

Nagyon jó véleménnyel van a brazil támadóról Andrij Sevcsenko, a Milan korábbi és a Chelsea jelenlegi támadója is, aki úgy véli, Pato az ő méltó örököse.

„Pato nagyon hasonlít rám, hiszen ő is mélységből szeret támadni – nyilatkozta a Gazzetta dello Sport megkeresésére az ukrán. – „Ő nem előretolt csatár, de remekül olvassa a játékot, jól tudja bejátszani az üres területet.”

 

Sevcsenko hozzátette, hogy abban is nagyon egyeznek a dél-amerikaival, hogy ilyen fiatalon ő is rengetegszer került helyzetbe, bár rengeteg lehetőséget elpuskázott. Az ukrán az évek folyamán sokat fejlődött a helyzetkihasználásban, azonban Pato szerencsés, hiszen nagyon korán bekerült a Serie A egyik sztárcsapatába.

„Olyan játékosok mellett futballozni, mint Kaká, Andrea Pirlo vagy Clarence Seedorf, segíti egy fiatal fejlődését. Pato remekül illeszkedik a Milan stílusába, és a klubnak is szüksége van egy olyan játékosra, mint ő.”

 

A Chelsea támadója ugyan elmondta, hogy kevés esély van arra, hogy visszatérjen volt csapatához, de szép emlékeket őriz egykori munkaadójáról.

„Nagyszerűek voltak a Milannál töltött évek, karrierem legszebb hét esztendeje volt. Szeretem a Milant és Olaszországot, rengeteg kellemes emlékem van.”

 

Abban tényleg igaza van, Milan jól járt vele, de ő is a Milannal! Télleg nagy nevekkel focizhat, tanulhat tőlük! Remélem, hogy sok és sikeres éveket fog eltölteni az AC Milan-ban!

Link to comment
Share on other sites

A Corriere dello Sport szerint Lippi válthatja Ancelottit nyáron

A Corriere dello Sport olasz sportnapilap szerint Marcello Lippi veheti át Carlo Ancelotti vezetőedző helyét a legutóbbi BL győztesénél, az olasz AC Milan egyesületénél. A világbajnok mester már korábban kijelentette, újra munkába áll a nyáron. Carlo Ancelotti pedig új kihívásra vágyik, a Barcelonánál, vagy az olasz válogatottnál is szívesen dolgozna a hírek szerint.

d0004F7D9a11d368c7dc6.jpg

Marcello Lippi lehet, hogy már döntött is...

 

A viareggiói születésű tréner a 2006-os németországi világbajnokság óta nem edzősködött, olyan klubok ajánlatait utasította vissza, mint a Tottenham Hotspur, a Valencia vagy a Juventus.

 

Az 59 éves, edzőként ötszörös olasz bajnok szakember neve a zebráknál, mint technikai igazgató is felmerült, valószínűbb azonban, hogy pár hónap múlva már egy európai élklub kispadján láthatjuk.

 

Carlo Ancelotti ugyanis új kihívásra vágyik, a Barcelonánál, vagy az olasz válogatottnál is szívesen dolgozna a hírek szerint.

 

A piros-feketék mestere 2001 óta mindent megnyert, amit lehetett a milánóiakkal (többek között két BL-serleget), és valószínűleg új kihívás után néz, ez lesz tehát az utolsó szezonja a piros-feketéknél.

 

Lippi azonban vitán felül méltó utódja lenne Carlettónak, hiszen a Juventusszal ő is sikert sikerre halmozott, és ezt másfél évvel ezelőtt a világbajnoki címmel is megfejelte a squadra azzurra élén.

 

A két mester legemlékezetesebb egymás elleni mérkőzése egyébként a 2003-as Bajnokok Ligája-döntő volt, ahol a 0-0-s rendes játékidőt követően végül a rossonerik diadalmaskodtak a tizenegyespárbaj után.

 

lehet nem lenne rossz a váltás..

Link to comment
Share on other sites

háát..

 

"Patonak egy elég komoly bokaficama van." -mondta Ancelotti a meccs után."

 

h mennyit kell kihagynia még kérdéses. viszont a meccsen gila sikeresen kipontozta magát egy reklamálással, és ronaldo valamint inzaghi is sérült, szal érdekes lesz a csatársor vasárnap :S

Link to comment
Share on other sites

"Az AC Milan a jelek szerint komoly árat fizetett a Fiorentina 1-0-ás legyőzéséért, ugyanis a holland klasszis (Seedorf) mellett a két brazil kiválóság, Kaká és Pato is megsérült."

 

hát ez fantasztikus... :S remélem a sérültek legalább fele felépül hétvégére, különben nézhetjük a Brocchi, Ambrosini, Emerson, Pirlo, Gourcuff, Aubameyang védekező/támadó szekciót :S

Link to comment
Share on other sites

Jean Pierre Meersseman, a csapat orvosa nyilatkozott a acmilan.com-nak. Köszönet a fordításért szurker nevű fórumozónknak:

 

Pato ma már sokkal jobban van. Tegnapig mankóval közlekedett, de ma már anélkül jár és nem panaszkodott fájdalomra sem. Ma már a 2 hét tűnik valószínűnek a felépülésre, ami azt jelenti hogy az Arsenal elleni meccsre rendbe jön.

 

Ricky Kaká egészen biztosan játszani fog az Arsenal ellen, viszont a Siena elleni meccset kihagyja. Az ő térdproblémája régi dolog. Két éve szinte minden meccset követő napon fájdalmai vannak, így most úgy döntöttek hogy speciális kezelést kap hogy azután 100%-os állapotban legyen.

 

Ronaldo és Pippo biztosan játszhatnak a Siena ellen és egész jó formában is vannak a doki szerint, aki látta a mai edzésen.

 

Rinot ma újabb vizsgálatoknak vetették alá az állapota rohamosan javul. Az ő játéka sem kétséges az Arsenal ellen.

 

Jankulovski közben nyilatkozott a hivatalos oldalon, ahol elmondta, teljesen felépült, a vasárnapi bajnokin ismét pályára léphet.

 

Forrás: acmilan.com

 

na így már egy kicsit jobb a helyzet.. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Parádésan sikerült Alberto Paloschi bemutatkozása a Milanban

Alighogy Pato berobbant a Milan csapatába, újabb tehetség mutatkozott be a „rossoneriknél”. A 18 éves Alberto Paloschi vasárnap debütált az első csapatban, és 18 másodperccel pályára lépése után be is talált, ami a győzelmet jelentette a milánóiaknak a Siena ellen. Ezzel a góllal pedig nagyban hozzájárult az ifjú támadó ahhoz, hogy a piros-feketék továbbra is harcban álljanak a dobogóért, amelytől immáron belátható távolságban vannak.

 

A meccset azt nem láttam, de amikor ezt a hírt elolvastam majdnem örömkönnyeket hullajtottam:D 2 fiatal tehetséges csatára is van a Milannak mostmár!!

Márcsak a védelemben kell egy "kis" fiatalítás és ismét irány a csúcs!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...