etooo Posted Március 22, 2008 Author Share Posted Március 22, 2008 Torino–AC Milan 0–1 (Pato 66.) 3 pont, kész csoda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 De ilyenkor persze nyer a Fio is... Amúgy a gól érdekes volt, nem tudom, hogy bement volna-e Gila lövése... sajnáltam kicsit, mert mintha Pato elvette volna tőle a gólt. De lehet, hogy kellett oda Pato, és amúgy is a győzelem a lényeg elsősorban, nem pedig a gólszerző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effelar Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 lehet h kapufa lett volna gilardino lövése szóval jobb h pato biztosra ment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 26, 2008 Author Share Posted Március 26, 2008 Patónak mindössze 13 perc kellett a válogatottban az első gólhoz Brazília válogatottja barátságos labdarúgó-mérkőzésen 1-0-ra legyőzte Svédországot Londonban, az Emirates Stadionban. A világbajnok gólját az újonv Pato szerezte. A 18 éves Milan-tehetség a 60. percben lépett pályára Luis Fabiano, és 13 perccel később a hálóba talált - ezzel eldöntve a találkozót. A több mint 60 000 néző előtt lejátszott találkozón a második félidőben több fiatal játékosnak bizalmat szavazott, akik éltek a lehetőséggel. szép volt Pato! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 A Milanban is jól sikerült a bemutatkozása Remélem oszlopos tagjává válik majd a válogatottnak is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Nagyon tetszett Pato svédek elleni gólja, remélem okoz ilyen jellegű meglepetéseket a Milan ellenfeleinek is a jövőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Félidőben Milan 0-2 Atalanta... Elképesztően gyengén játszunk, jóformán kapura sem lőttünk, és egy középcsapat oktatja a tavalyi BL-győztest a San Siroban. Mondjuk eleve érthetetlen számomra, hogy egy Atalanta ellen, hogy mondhat olyat Ancelotti hazai pályán, hogy ne essen nekik a csapat... akkor ki ellen lehet? Mindegy mert amúgy is ütemtelenül, ötlettelenül, pontatlanul és szarul játszunk. Egy félidőt bírtam, asszem már csak a végeredményt fogom megnézni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 30, 2008 Author Share Posted Március 30, 2008 az pedig 1-2.. csak azért van esély még mindig a bl-re, mert a fio is ugyan oylan gyenge.. bár lehet a végén még az udine fog befutni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Már meg sem lepődök azok, hogy a Fiorentina is kikap amikor mi... az összefoglalót megnéztem a meccs végén, és Ambrosini gólját meg kellett volna adni Azzal 2-2 lett volna... na meg ha Pirlo belövi a büntetőt... de ezen sajnos már kár rágódni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 30, 2008 Author Share Posted Március 30, 2008 edzőcsere kell itt is, mint barcelonában.. és a 9.ker-ben.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Egyetértek. Nagyon tisztelem Ancelottit, mert nagyszerű eredményeket ért el a csapattal, de mostanra egyszerűen kiégett minden. Igaz, hogy megöregedett a csapat, de nem látom, hogy bármi újat tudna húzni Carlo, nem talál megoldást a problémákra, és a csapat belefásult már ebbe a helyzetbe. Vérfrissítés kell mind a játékosok, mind az edző terén... sajnos ez a helyzet, és nem szabad a múltból élni, tovább kell lépni és új edzőt kell szerződtetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Remélem Mourinhot megszerzitek, vele jól is járnátok bár nem lenne valami szép foci de eredményes lenne az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Josénak én is örülnék, de nagyon az inter felé kacsintgat a hírek szerint... de majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 José Zsoldosinho Amennyi lóvét kér nem csodálom, hogy az Internél köt ki. Milannál meg jobb lenne picit lebeszélni Maldinit a folytatásról, mert amíg ő marad azzal marad az összes nyugdíjas. Inkább végezzen ott vmi irodai melot. Nagyon messzinek tűnik a 4. hely ezzel a formával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 31, 2008 Author Share Posted Március 31, 2008 a barcánál valahogy nem látnám szívesen josét, de a milanhoz tényleg jöhetne.. maldini meg most is gólt rugott igaz nem ért semmit.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Hát elég vszínű, hogy megy hozzátok Mourinho, mert kevesli az Inter fizetés ajánlatát ami 30 milka € 4 évre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Ancelotti szerintem sem tud újat mutatni, pár éve a rombusz alakzattal nagyon sikeres volt,de mára az ellenfelek kiismerték. José jó választás lenne,de ha jövőre is ez a garnitúra lesz Berlusconi is távozhat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 nem ez a garnitúra lesz max a fele, mert ha jön José akkor Deco is tuti jön mert a barca most elég rossz, és Drogba is lehet bár remélem nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Drogba ha tényleg olyan rosszul érzi magát Londonban, akkor biztos szívesen jönne ha Mourinho lenne a Milan edzője Deco viszont nem kéne szerintem, nem tartom olyan jó játékosnak, hogy bárki is kimaradjon a középpályáról a kedvéért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 deco neee.... akkor már Krikic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 31, 2008 Author Share Posted Március 31, 2008 deco nekem se hiányozna a csapatból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 kéne nektek a fiatalítás a csapatba bár Deco nem éppen tini be kell vásárolni a fiatalokat mert lassan a milan nyugdíjba megy rátok férne pl: Krajncar meg Iniesta szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Maldini ajánlatot kapott a Newcastle-től Maldini egyelőre nem mondott nemet a Newcastle-nek. Az AC Milan legendája, Paolo Maldini elismerte, hogy hivatalos ajánlatot kapott az angol Newcastle-től. A 39 éves olasz védő a teljes karrierjét a Milannál töltötte és korábban úgy nyilatkozott, hogy a nyáron befejezi karrierjét. A Bajnokok Ligája kiesést követően azonban elbizonytalanodott és akkor úgy tűnt, még egy évet vállal. Nos, a Goal.com írása szerint tényleg elképzelhető a folytatás, de nem a Milannál. A Newcastle United hivatalos ajánlatot tett a veterán védőnek, a csapat edzője, Kevin Keegan szerint Maldini rutinja hasznára lenne a csapat számára. "A hír igaz, megkeresett a Newcsatle - ismerte el Maldini. - Érdekes ajánlatot kaptam, de egyelőre nem válaszoltam. A karrierem egyetlen hiányzó pontja, hogy soha nem játszhattam külföldön. Óriási lenne egy erős csapatnál szerepelni a Premier League-ben." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 1, 2008 Author Share Posted Április 1, 2008 ez még április egynek is gyenge Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 be kell vásárolni a fiatalokat mert lassan a milan nyugdíjba megy hát jah. addig vásároljanak fiatalokat míg megtehetik, mert ha az lesz amit Platini akar...akkor pff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 A Milan utóljára 2003-ban volt az, aminek kell lennie. Már nagyon "nyugdíjasok gyülekezete" van kialakulóban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 2, 2008 Author Share Posted Április 2, 2008 hát nem tudom, nekem a 2007-es bl győztes csapattal sem volt bajom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 5, 2008 Author Share Posted Április 5, 2008 Milan–Cagliari 3–1 (Kaká 8., F. Inzaghi 31. és 69. ill. Conti 49.) most várhatjuk mit játszik a fio.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Ez szép volt, de Kalac megint milyen gólt kapott...Mind1, a lényeg a győzelem, csak egy jó kapus kellene. Akik panaszkodnak az átlagéletkorra, most láthatták Inzaghi dupláján, tud azért egy 35 éves csatár, ha nagyon akar Nekik egyébként ugye újabb rossz hír, hogy a 40éves legenda, Maldini jövőre is lesz Nekem viszont öjöm é bódottá, mint sztem megyannyi Milanosnak :) (Kíváncsi leszek mi lesz az eredménye a Ronaldinhoval való tárgyalásoknak ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 6, 2008 Author Share Posted Április 6, 2008 hát ha már olaszba veszi az irányt inkább ide jöjjön, mnit a juvába, vagy az interbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts