Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pff system ezt feltétlenül be kelett írnod ... <_<:D Egyébként nagyon örülök hogy végre minden rendben megy ,,nagyszerű csapat az ARSENAL és ezt most ismét bizonyítják :P

 

Touré nem örül Hleb sérülésének
McShane azonnal piros lapot kapott Rob Stylestól a Hleb elleni szabálytalanság elkövetése miatt a vasárnapi Premier Leauge találkozón.

 

Alex aki a múlt héten is megsérült a West Ham ellen, McShane rúgásától is a földre került de úgy néz ki nincs nagyobb baj.

 

Touré aki a csapatkapitányi karszallagot viseli Gallas helyett nem volt túl boldog az esetet követően.

 

"Miután megnéztem az ismétlést azthittem sokkal nagyobb a baj"-mondta az elefántcsontparti védő.

 

"Nem ment oda Hlebhez bocsánatot kérni de azt gondolom ez néha így jobb(amikor egy játékos ideges lesz)"

 

"Sokkal rosszabbul is történhetett volna.A bíró jól tette, hogy leküldte."

 

"Mondtam is Alexnek utánna:"Te figyelj ezek ki akartak nyírni"-de csak vicceltem"

 

"Alex egy nagyon jó játékos.Mostmár minden rendben van vele."

 

Tovább koncentrálni

 

Arsenal az első a Premier Leaugéban méghozzá veretlenül, de Touré még korainak érzi, hogy bármilyen címről is beszéljen.

 

"Egy percért nem beszélünk"-mondta

 

"Mi csak arra koncentrálunk, hogy mit csináljunk jobban, élvezzük ezt, és a közönséget boldoggá tesszük.Majd a végén meglátjuk mi lesz."

 

"Ez nagyon fontos egy csapatnak, hogy folyamatosan nyerjen hiszen az elvárások egyre feljebb és feljebb kúsznak."

 

Wenger véleménye a válogatott szünetről

 

Arsenal nem játszik majd 2héten keresztül, de ArséneWenger nem számíthat rá, hogy játékosai sokat pihennének, mivelhogy hazájukért kell játszani.

 

Az Arsenal főnöke ezt mondta:"Én jobbnak tartanék egy hét teljes szüntete, mint egy válogatott szünetet."

 

"Úgy fognak visszajönni, hogy játszottak 2 nehéz meccset, hiszen most mindegyik válogatott döntő mérkőzések előtt áll."

 

"És mikor visszajönnek még játszanak is jól a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában!Ez túl sok."-mondta a Főnök

 

Forrás: Sky Sports

Link to comment
Share on other sites

A csapat reményei szerint a honlappal akár négymillió kínai drukker is csatlakozhat rövid időn belül a jelenleg 50 milliós szurkolótáborhoz - mondta Keith Edelman ügyvezető igazgató a hivatalos ceremónián.

 

"Az Arsenal ebben az évben szeptemberig a klubok között az egyik legnagyobb forgalmat produkálta 200,8 millió fonttal, s ezt szeretnénk kínai szurkolóink segítségével tovább növelni."

 

"A weboldal elindítása csak egy része az ázsiai terjeszkedésünknek - tette hozzá Edelman -, emellett tervezzük még más, szélesebb tömegeket megmozgató tevékenységek bevezetését is, melyekkel fejleszthetjük a labdarúgást és támogathatjuk a helyi csapatokat a világ másik oldalán."

 

Az Arsenal kínai weboldala az alábbi linkre kattintva érhető el:

http://arsenal.tom.com

 

Forrás: hirado.hu

Link to comment
Share on other sites

van benne valami ... de azért nem rossz ötlet a távol-keleti piac :D

 

Wenger Gallas ügye miatt nyugtalan
William Gallas úgy tűnik, hogy készen áll arra, hogy tesztelje Arsene Wenger türelmét miután kijelentette, hogy ezen a hétvégén játszani akar a franciaválogatottban.

 

Gallas az ágyéksérülése miatt augusztus óta nem játszott, de visszatért múlt héten és már a többi Ágyússal edzett. A játékos most azt mondja, hogy reméli, hogy készen áll arra, hogy október 20-án játsszon a Bolton ellen az Emirates Stadionban és szombaton a franciaválogatottban. Természetesen még különböző teszteken fog átmenni, hogy játszhatson.

 

Wenger arról akar meggyőződni, hogy a kapitánya visszatérését nem sietek el, nehogy visszaessen a sérülésébe.

 

Az Ágyúsoknál nem siették el a visszatérést az első csapatba. A bajnokságban nem játszott a Sunderland ellen a hétvégén, mert Wenger nem szeretne semilyen visszaesést.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Wenger: Nem bírok várni a játékosaimra

 

 

Arséne Wenger azt nyilatkozta alig bírja kivárni, hogy játékosai visszatérjenek a válogatott meccsekről, és klubjukkal mindent ott folytassanak ahol abba hagyták.

 

Az Arsenal csapata remekül kezdte a szezont, sorozatban tíz mérkőzést nyertek meg és már két forduló után nagyon valószínű, hogy bejutnak a kieséses fázisába a Bajnokok Ligájának.

 

"Azt kell, hogy mondjam nagyszerű érzés ezzel a csapattal dolgozni, egyszerűen élvezem. Fantasztikus amit együtt elérhetünk."

 

"Nagyszerű játékot produkáltunk eddig a szezonban, remélem mikor a játékosaim visszatérnek mindezt folytatni tudjuk."

 

(fc-arsenal.hu)

Link to comment
Share on other sites

Robin van Persie, az Arsenal csatára, tegnap este a Holland válogatottban gyüjtötte be a sérülését Szlovénia ellen.

 

Az Ágyúsok csatárát a 60 percben helyettesíteni kellet, miután szerencsétlenül esett.

 

Van Persienek a térde sérült meg, valószínű nem fog játszani a Premier Leagueban a Bolton, Liverpool és a Manchester United ellen.

 

uhh hát a man utd és a pool ellen 100 hogy hiányozni fog ... :(

Link to comment
Share on other sites

Gyöngyörű győzelem ! B)

 

A 38 éves kapusnak már nincs sok hátra pályafutásából, tulajdonképpen egy rossz szava sem lehet, hogy hetek óta nem szerepel az Arsenalban. Nem a jövő embere, tavaly is csak a gond volt vele, miután nem volt hajlandó felfogni, hogy a klub ilyen idős játékosokkal már nem köt egyéves szerződést. Végül hosszú szópárbajt követően, némi fenyegetőzés után aláírt (hülye lett volna nem aláírni), majd miután az első két fordulóban beszedett két méretes potyát, kikerült a kezdőből.

 

Két fordulónyi mellőzés után máris értetlenségének adott hangot, majd miután néha már a cserepadra sem fér oda, majdhogynem naponta kritizálja Arsene Wenger menedzsert, a klubot, kapustársait, mikor mi jut eszébe, aztán meg csodálkozik, ha nem kerül vissza a kapuba. A németek még védik, de ha így folytatja, már nem sokáig. Az igazság az, hogy nem is nagyon érthető, eddig miért álltak ki mellette.

 

Lehmann sosem volt klasszis kapus, "öreg fejjel", 30 évesen került a válogatottba, addig a következő tételek szerepeltek a dicsőséglistáján: a Milannál öt meccs után köszönték meg a játékát, miután meccsenkénti hibaátlagát az ifikapus is simán alulmúlta. A Dortmundban megszerezte a megtisztelő "mindenidők legtöbbször kiállított kapusa" címet, valamint sikerült összerúgnia a port majd' minden csapattársával és a vezetőség néhány tagjával is. Voltak persze jó meccsei, '97-ben a Schalke színeiben büntetőt védett az UEFA-kupa döntőben, majd az Arsenal kapusaként Európa legjobb védelme mögött góltalansági rekordot állított fel. Hajmeresztő hibái azonban nem szűntek, ha hozott is meccseket csapatának, legalább ugyanannyiszor ment el pont a lepkéi miatt.

 

Mindent számbavéve Lehmann 38 évesen már nem nagyon ugrálhat, nem nagyon szólhatja le csapattársait, és nem fenyegetheti meg menedzserét. Örüljön, ha - két sokkal fiatalabb, megkockáztatjuk, tehetségesebb kapussal a keretben - még valaha számít rá a szakmai stáb, és nyári távozása előtt (mert onnantól nem fog kelleni, ez nem vitás) egyszer-egyszer még bizonyíthat Anglia egyik legerősebb csapatában, amely mellesleg Thierry Henry távozása után Lehmann nélkül is remekel!

 

Forrás: samsungsport.hu

Link to comment
Share on other sites

...majd az Arsenal kapusaként Európa legjobb védelme mögött góltalansági rekordot állított fel.

 

ennyit a cikkíró hozzáértéséről... egy flamini-senderos-touré-eboué védelmet én messze nem neveznék európa legjobb védelmének (leginkább a bal oldala miatt), akkor volt egy jó sorozatuk, de azért lehmann is kellett hozzá..

Link to comment
Share on other sites

Döntetlen szaga van,de azért most jelenleg az Arsenal jobb formában van mint a Pool,szal Persie hiányzása nem biztos h annyira hátráltatja a csapatot hogy megverje a vörösöket!Szerintem.. Adebayor jó formában Eduardo is kezd beleszokni a PL-be!

Link to comment
Share on other sites

1-1 lett ! <_<:D 7.percben Gerrard szerzett vezetést de második félidőben sikerült egyenlíteni :D

 

Henry újra angliában?
Felmerült egy olyan hír hogy Henry visszatérne angliába mert nem érzi magát jól Barcelonában. Két csapat a Chelsea és a Tottenham érdeklődik is iránta. Henry kivásárlási ára 16 millió font.

 

Ez minden bizonyal csak pletyka de azért érdemesnek tartottam hogy megemlítsem.

 

Szintén Henry-hoz kapcsolódó hír hogy állítólag tett egy olyan nyilatkozatot amiben azt mondja ha a Barcelona összekerülne az Arsenalal ő nem lépne pályára...

 

kétlem hogy újra angliába menne pláne nem a cselzihet vagy a th-hoz :D A fogadalom egy szép gesztus ! :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...