Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én néztem a meccset, internet segítségével, mivel máshol nem tudom nézni. Aránylag jól játszottunk, jó kis meccs volt, Adebayornak volt egy pár eladott labdája, néhány labdalevételi hibája, de a végén jóvá tette B):D A Blackburn alig jutott át a középpályákon, ha átjutott, akkor viszont a védők szépen megoldották a helyzetet. Természetesen lehet h valaki másként látta a meccset, mivel internetes TV-n néztem, 2-3x megakadt a kép 1-2 percre és így volt ami kimaradt, de élvezhető volt a meccs :D A bíró a végén már elég érdekesen viselkedett, meccs közben nem volt zavaró, de a végén már elég sokszor tévesen ítélt... De nem lényeg, itt a 3 pont, meg kéne tartani az előnyt, esetleg növelni :):D

 

Hlebet majdnem kifelejtettem, nagyon jól játszott, lőtt egy kapufát is, meg volt egy iszonyatosan nagy lövése, amit hárítottak, szal ő is megérdemelt volna egy gólt. Sagna pedig rendesen harcolt a szélen :)

Link to comment
Share on other sites

Már öt ponttal vezet az Arsenal

 

A listavezető Arsenal hazai pályán két góllal nyert a Blackburn Rovers ellen az angol labdarúgó Premier League 26. fordulójában. A londoni együttes sikerének köszönhetően öt pontra növelte előnyét a tabellán az üldöző Manchester Uniteddel szemben.

 

Eredmény, Premier League, 26. forduló:

Arsenal - Blackburn Rovers 2-0 (1-0)

gól: Senderos (4.), Adebayor (90.)

 

Az állás:

 

1. FC Arsenal 26 54-18 63

2. Manchester United 26 50-14 58

3. FC Chelsea 26 38-17 55

4. FC Everton 26 41-23 47

5. FC Liverpool 25 40-17 44

6. Aston Villa 26 48-34 44

7. Manchester City 26 34-29 44

8. FC Portsmouth 26 36-26 41

9. Blackburn Rovers 26 32-33 39

10. West Ham United 25 30-23 37

11. Tottenham Hotspur 26 48-41 32

12. FC Middlesbrough 26 23-38 29

13. Newcastle United 26 29-47 28

14. FC Sunderland 26 26-45 26

15. Bolton Wanderers 26 26-35 25

16. Wigan Athletic 26 24-42 23

17. Birmingham City 26 25-38 22

18. FC Reading 26 30-53 22

19. FC Fulham 26 25-44 19

20. Derby County 26 13-55 9

 

forrás:origo.hu
Link to comment
Share on other sites

Ma 18:00-tól a SPORT1-en

Manchester United - Arsenal

FA-Kupa mérkőzés!!! :):D

 

Kolo Toure és Emmanuel Eboue bevethetők lesznek, miután visszatértek az Afrika kupáról. Walcott, Gael Clichy, Bacary Sagna, és Philippe Senderos viszont nem állhat majd Wenger rendelkezésére.

 

Várható keret:

 

Man Utd: Van der Sar, Kuszczak, Brown, O'Shea, Simpson, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Nani, Park, Scholes, Ronaldo, Anderson, Carrick, Hargreaves, Giggs, Tevez, Rooney, Saha, Welbeck.

 

Arsenal: Lehmann, Fabianski, Senderos, Hleb, Fabregas, Flamini, Adebayor, Eduardo, Bendtner, Traore, Song, J Hoyte, Gilberto, Gilbert, Randall, G Hoyte, Lansbury.

Link to comment
Share on other sites

<h1 class="title">A Manchester esélyt sem adott az Arsenalnak a továbbjutásra</h1>

 

Az FA-kupa 5. fordulójában kiütéses győzelmet aratott a Manchester United az Arsenal ellen. Darren Fletcher duplázott, míg Rooney és Nani egy-egy alkalommal talált be Jens Lehmann kapujába. A különbség nagyobb is lehetett volna, rendkívül ingatagon állt a lábán a londoni hátvédsor.

 

A Manchester már a mérkőzés elején kapujához szögezte az Arsenalt, és szerették volna mindenképpen dűlőre vinni a továbbjutást még az első játékrészben.

 

Az „ágyúsok” falát először az első negyedóra végén tudták feltörni a hazaiak, ekkor Wayne Rooney fejelt közvetlen közelről Jens Lehmann kapujába.

 

A második találat négy perccel később érkezett, és megint fejjel vették be a német kapus hálóját: Darren Fletcher bújt ki William Gallas mellől, és bólintott a jobb sarokba.

 

Lendületben maradt a Manchester, ki akarták végezni a londoniakat még az első félidőben.

 

A 38. percben Luis Nani is beköszönt, a 16-os bal oldaláról lőtte ki az „ágyúsok” kapujának hosszú oldalát a portugál támadó középpályás.

 

A szünetre háromgólos előnnyel vonulhattak a felek, és nehezen volt elképzelhető, hogy gyökeres változás álljon be a játék képében.

 

A második játékrészben ott folytatták a „vörös ördögök”, ahol az elsőben abbahagyták: Rooney szabadrúgásból veszélyeztetett, majd megfogyatkoztak a fővárosiak.

 

Emmanuel Ebouénál szakadt el a cérna, és tarolta le Patrice Evrát, jogosan villant a piros lap.

 

A kegyelemdöfést Fletcher vitte be a 74. percben, és ezzel teljesen padlóra küldte a szezonban eddig remekül álló Arsenal-védelmet.

 

Az „ágyúsok” másodszor kaptak ki négy góllal az idényben, nemrég a Tottenham lépett túl rajtuk 6-2-es összesítetéssel a Ligakupa-elődöntőjében.

 

hát nagyon csalódott vagyok..borzasztó produkció.... <_<:angry:

Link to comment
Share on other sites

Hát a vége 4-0 lett. A vereség nem ért váratlanul, csak az h ennyire kikaptunk, ekkora vereségre nem számítottam... Nagyon sz*rul játszottunk(mondjuk csak első félidőt néztem végig, mert nem akartam felidegesíteni magam <_< ), a Manchester sokkal jobb volt, és sztem megérdemelték a győzelmet, bármennyire is rossz ezt kimondani...

 

De fogjuk fel pozitívan. 1 gonddal kevesebb, már csak a BL-re és a bajnokságra kell koncentrálni :):sleep: A következő ellenfél a Milan lesz, aki nemrég fejezte be mérkőzését a Parma ellen, egy 0-0-ás döntetlen az eredmény... Remélem szerdán jobban játszik az Arsenal és megveri a Milan-t :) (Másnap úgyis szülinapom van, szépkisajándék lenne :P ) GO GUNNERS!

Link to comment
Share on other sites

Hát a pálya minőgése tényleg egy szántófölddel vetekedett vagy legalábbis a mi falusi pályánk színvonalával <_< xD ... De nem tudom h direkt csinálták-e ezt vele, nem akarom meggyanúsítani a Manchester-t ienekkel...

Link to comment
Share on other sites

van benne valami hogy ezzel az arsenal játékát akarták gátolni de attól még nem kellett volna 4 gólt bekapni és szánalmasan játszani... <_< de nem gond mint ahogy már írták, már csak a két legfontosabb kupáért kell harcolni és meg is kell nyerni legalább az egyiket ! :D

Link to comment
Share on other sites

Gilberto arra ösztönzi csapattársait, hogy meg kell mutatniuk a Milan ellen, hogy erősek, és nem engedhetik meg, hogy még egy kupa kicsússzon a kezük közül.

 

Ahogy edzője, így a Brazil középpályás sem keresi a kibúvókat a szombati, Manchester elleni súlyos FA Kupakudarc miatt, elismeri, a csapat nem nyújtott eleget, és sokkal jobb volt az ellenfél.

 

Azonban mindenki tudta a szezon előtt, hogy a legfontosabb a Premier League, és a Bajnokok Ligája lesz az idény során. Tehát minden csalódottságot, és rosszkedvet le kell vetkőzni, mire szerdán a Csapat pályára lép a Milan ellen, a Bajnokok Ligája legjobb nyolc közé jutásért folytatott küzdelem első mérkőzésén.

 

„Természetesen, vissza tudunk vágni.” mondta Gilberto. „A Manchester előző, City elleni csalódást keltő mérkőzése után még erősebb lett, és most ezt kell tennünk nekünk is.”

 

„Mindenki elégedetlen azzal, amit szombaton nyújtottunk. De mindennél erősebben fogunk visszatérni szerdán, nem engedhetjük meg, hogy kiessünk.”

 

„Tovább kell jutnunk ahhoz, hogy elérjünk valami fantasztikust az idén, mindenki ezt akarja. De mindemellett nagyon fájó, hogy kiestünk az FA Kupából.”

 

„Nem tehetünk mást, rendkívül erősen kell összpontosítani a következő mérkőzésre, és elfelejteni a mögöttünk hagyott kudarcot.”

 

Sokan úgy vélik ez a valódi különbség a Manchester United és az Arsenal között, bár a bajnoki versenyfutásban az Arsenal vezet. Azonban a szombati mérkőzés után a szurkolók a következőt skandálták: „visszatérünk még a bajnokságban”, és ezt a nézetet osztja Gilberto is.

 

„Természetesen” hangzott a válasz arra, hogy tényleg erősebb-e az ő keretük. „Azonban a szezon kezdete óta mi is bizonyítottuk, nem érdemtelenül vezetjük öt ponttal a bajnokságot, és mindezt egy ilyen fiatal csapattal.”

 

„Nagyon fontos, hogy meg legyen az összhang a bajnoki mérkőzéseken, és mindezek mellett tanuljunk a hibáinkból, és megakadályozzuk, hogy még egyszer elkövessük azokat a következő mérkőzésen.”

 

Forrás: www.arsenal.com

Link to comment
Share on other sites

ha dida felépül nyer az Arsenal,ha nem akkor talán a Milan

 

A Barcelona veterán védőjét viszi a Liverpool?

 

Az angol Arsenal után a Liverpool is bejelentkezett a spanyol Barcelona 36 éves francia védőjéért, Lilian Thuramért. A veterán játékos nem igazán fér be a katalán gárdába az elmúlt időszakban, hiszen az ősszel is csak kilenc mérkőzésen lépett pályára. A hírek szerint Arséne Wenger, az Ágyusok menedzsere minden pénzt megadna azért, hogy a játékos nyártól hozzájuk igazoljon, s a pályafutásának befejezését követően is számítanának Thuram tapasztalataira!

Link to comment
Share on other sites

Clichy,Adebayor és Flamini is készen áll szembenézni szerda este a Milan csapatával. Mindhármuknak kötelezettsége volt a hétvégén, a MU elleni meccs, de mindhármójuk izomsérülése rendbe jött.

 

Sanga,Walcott és Denilson is a holnapi kerettagja lesz. Azonban Almunia vírusos megbetegedése még mindig nem jött rendbe így Lehmann fog a kapuba állni.

 

 

"Sanga, Clichy, Flamini és Adebayor is készen áll arra, hogy pályára lépjen."- Wenger.

 

"Almunia még nem gyógyult meg teljesen de közel áll hozzá. Jens fog kezdeni."

 

"Denilson és Theo Walcott is a keret tagja lesz, azonban nem számíthatunk Djourou-ra, Van Persie-re,Diaby-ra és Rosicky-re sem."

 

Forrás:Arsenal.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...