Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A 22. forduló előtt az Arsenal csak kevésbé jó gólkülönbsége miatt szorult a második helyre, így jó esélye volt arra, hogy visszakerüljön a tabella élére. Arsene Wenger vezetőedző együttese azonban nem mehetett biztosra a Fulham vendégeként, hiszen a legutóbbi szezonban, 2006. november 29-én 2-1-es vereséget szenvedett.

 

A találkozó első helyzetét a 9. percben az Arsenal ásza, Cesc Fabregas hibázta el, majd tíz perccel később már semmi sem mentette meg a Fulhamet: Clichy beadására menetrendszerűen érkezett a gólzsák Adebayor és bevette Niemi kapuját.

 

A találat „megfogta” a hazaiakat, el sem jutottak Almunia kapujáig. Az Arsenal biztosan őrizte előnyét, majd a 38. percben meg is duplázta. Hleb jobb oldali beadását Adebayor középről bólintotta a hálóba. A szünetig maradt a 0-2, vagyis az Arsenal jó úton haladt az első hely visszaszerzésének irányába.

 

A fordulás után is meggyőző volt az Arsenal, de ekkor már pontatlan volt a kapu előtt. A Fulham derekasan igyekezett, de a 81. percben jött a harmadik találat. Eduardo tökéletes beadását Rosicky értékesítette.

Link to comment
Share on other sites

tottenham-arsenal 5-1

 

ez még tartalékosabb csapattal is csúnya... :angry:

 

első gólt nem láttam, aztán jött egy öngól, majd a következő két gólban fabianski sztem rendesen benne volt, majd 4-0nál wengrt méltóztatott normális csatárt cserélni a pályára (adebayor és eduardo), ezután adebayor lőtt is egy szép gólt, majd a végén amikor már mindegy mindegy alapon támadtak egy kontra után sakk matt helyzetből jött az ötödik... gáz.

Link to comment
Share on other sites

hát ez nagyon gáz....tehát akkor kiestünk a kupából :( ? ! és hallottam hogy az FA valami vizsgálatot indított Bendtner és Adebayor ügyében ..(valami összetűzés volt a pályán vagy ilyesmi.)

 

Az Arsenal 1999 óta először szenvedett vereséget a Spurstől, amely a Chelsea-Everton összecsapás továbbjutójával mérkőzhet meg majd a Ligakupa döntőjében. Az „ágyúsokat” csak az vigasztalhatja, hogy kilenc évente még a Tottenhamtől is ki lehet kapni.

Link to comment
Share on other sites

nagy gólt lőtt az biztos :D

 

Theo Walcott, az Arsenal tizennyolc éves támadója kijelentette: nem kíván más klubhoz igazolni gyorsabb fejlődése miatt, maradni kíván az Arsenalnál. A fiatal játékost 2006-ban, tizenhat évesen rekordáron (12 millió font) igazolta le a londoni klub, és azóta is folyamatosan küzd az első csapatba kerülésért – mérsékelt sikerrel.

 

Arséne Wenger, az „ágyúsok” francia edzője ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a játékos nem fejlődik olyan gyorsan, mint ahogy annak idején gondolta, amikor beleegyezett, hogy 12 millió fontért a klub leigazolja Walcottot a Southamptontól.

 

Az illetékesek a fent említett okok miatt kezdtek el keresgélni, azaz hogy a rendszeres játéklehetőség és az ezzel járó gyorsabb fejlődés érdekében hova tudnák csatárt kölcsönadni. Az érintett azonban ezt másképp gondolja.

 

„Minden nap a világ legjobb játékosaival edzhetek együtt - nyilatkozta az egyszeres válogatott futballista. – Az én feladatom az, hogy a hasznomra tudjam fordítani azt, hogy ilyen emberek vesznek körül. Nem akarok más klubokat megbántani, de nem hiszem, hogy erre más szóba jöhető csapatnál lehetőségem lenne.”

 

„Azért akarok továbbra is itt maradni, harcolni az első csapatba kerülésért, hogy minél többet pályára léphessek.”

 

Wenger abban látja a viszonylag kevés játéklehetőség okát, hogy eredeti szándéka szerint több helyen is szerette volna használni a játékost, nem csak fő posztján, középső támadóként. Maga a játékos is mindent elkövetett, hogy középen elöl játszhasson.

 

„Bevallom frusztrált, hogy nem játszhattam mindig a meccseken középső csatárként, amit eredetileg is szerettem volna – kesergett a játékos. – Korábban azt gondoltam, ezt az edző is hozzám hasonlóan így gondolja.”

 

Theo Walcott 2006 óta eddig harminc alkalommal lépett pályára tétmérkőzésen a jelenlegi csapatában a Premier League-ben, gólt nem szerzett, valamint Sven-Göran Eriksson irányítása alatt rekordnak számító tizenhét évesen és hetvenöt naposan játszott először az angol válogatottban Magyarország ellen az Old Traffordon.

 

szerintem azért egy erős klub-hoz mehetne kölcsönbe hogy jobb legyen ha visszajön:D

Link to comment
Share on other sites

Az arsenal megfoszotta a city-t a hazai veretlenségtől !

 

Emmanuel Adebayor duplájára és Eduardo góljára csak Fernandes válaszolt, így az Arsenal 3-1-re győzött a Manchester City vendégeként az angol labdarúgó Premier League 25. fordulójában. Így a londoni együttes ismét a tabella élére ugrott, igaz a címvédő Manchester United visszaveheti az első helyet, ha nyer a Tottenham Hotspur arénájában. A Manchester City ezzel elveszítette hazai veretlenségét a Premier League-ben.

 

hát reménykedjünk hogy a hotspur megszorongatja a utd-t :D

Link to comment
Share on other sites

Én sajnos nem láttam az Arsenal meccset, de az összefoglalót holnap megnézem neten, addigra remélem fentlesz :)

De sztem inkább megnézem kedden a teljes meccset a Sport2-n :D

 

A Tottenham döntetlent játszott a Manchester United-el, majdnem meglett a győezelem a sonkáknak, most kivételesen szurkoltam nekik :lol: Szal most 2 ponttal megint az Arsenal vezeti a tabellát B) Remélem tudjuk hozni ezt a formát a következő meccseken is, mert messze van még a szezon vége, de én bízom bennük :)

 

0__12306_3551929_00_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

0__12306_3551933_00_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Hogy lehet ien képet csinálni ??? <_<:lol: )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...