Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

A Chelsea vagy a Real viszi a brazilt Milánóból?

Az Internazionale brazil válogatott csatára, Adriano a nyáron minden bizonnyal klubot vált.

 

Adriano iránt egyrészt a Real Madrid érdeklődik, akik a spanyol gólkirály-jelölt Ruud Van Nistelrooy mellé (/mögé) egy minőségi csatárt szeretnének igazolni a nyáron, annak ellenére, hogy visszatér az Osasunánál kölcsönben remek szezont produkáló, sajátnevelésű Roberto Soldado is a spanyol fővárosba.

 

A Chelsea is képbe került, bár ők kissé más módon, nekik az Inter ajánlotta fel a brazilját. Hernan Crespo átigazolásán fáradozó milánói vezető, Marco Branca kínálta megvételre Adrianot a Chelseanek. Mivel a szezon közepén az Afrikai Nemzetek Kupája miatt a londoniak két csatárukról (Drogba, Kalou) is le kell mondjanak, és már az is kiderült, hogy Crespo sem tér vissza, így mindenképp szükségük van egy újabb támadóra. Az Inter egyúttal jelezte azt is, hogy Lampardot szívesen látnák a Kékek játékoskeretéből náluk.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hát remélem nem a Chelsea viszi el Adrianot mert ő a kedvenc játékosom de a Chelseat nem nagyon szeretem. :o

 

Hát remélem nem a Chelsea viszi el Adrianot mert ő a kedvenc játékosom de a Chelseat nem nagyon szeretem. :o

Link to comment
Share on other sites

Azért nem rakta be mert meg volt egyszer tiltva a hétvégi buli a srácoknak Adri meg rendesen odavágott és edzésen nem bírt mozogni! És felső utasításra (azt mondják) büntette Mancs! Aztán meg azért mert nem ment neki a játék de szerintem ami gólokat lőtt simán a legszebbek voltak nállunk! Nem?

 

Vennénk Tevezt Riquelmét azt mondják folynak a tárgyalások de én már megint nem tudom követni a híreket! Suazot leigazoltuk de atöbbi hír igaz? Ha Tevezzel tárgyaéások vannak akkor Adriano távozása egyre biztosabbnak tünik! De Tevez is azt mondta hogy vagy marad a West Hambe vagy olaszba szerződne és mi vinnénk de jó lenne ha igaz lenne!

Link to comment
Share on other sites

Oscar-díjas csatárt igazolt az Inter

 

Az olasz bajnok Internazionale együttese szerződtette David Suazót a Cagliari csapatától.

 

A hondurasi válogatott támadó 1999-ben szerződött a szárd gárdához, amely egy évvel később már a másodosztályban szerepelt. A kiesést követően csak a 2003-2004-es idényben került fel ismét a Cagliari az élvonalba, azóta a 27 esztendős Suazo esetleges eligazolása szinte minden átigazolási időszakban felmerült. 2005-2006-ban klubrekordnak számító 22 találatot jegyzett az első osztályban, ezzel pedig átadta a múltnak Gigi Riva korábbi huszonegy gólos klubcsúcsát.

 

Suazo januárban megkapta az olasz futball Oscar-díjját, megosztva a milános Kakával.

Link to comment
Share on other sites

Újabb elképesztő fordulat a Suazo-sztoriban

20051030ACagliariSuazo.jpg

Kiderült, hogy a hondurasi játékos jogosan írt alá az Interhez, így nem kell félni sem a milánóiaknak, sem Suazónak a büntetéstől. Persze a helyzet még változhat.

 

Péntek este újabb fordulatot vett David Suazo átigazolásának szövevényes története. Az száz százalék, hogy a kiváló támadó a nyáron elhagyja a Cagliarit, és az is valószínű, hogy Milánóban köt ki. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy a Milan vagy az Inter játékosa lesz. A dél-olasz klub elnöke korábban kijelentette, hogy szóban már mindenben megegyezett Massimo Morattival, az Inter elnökével, így Suazo az Interé. Néhány napra rá Adriano Galliani, a Milan alelnöke örömmel tudatta a közvéleménnyel, hogy a hondurasi kétséget kizáróan piros-feketében folytatja pályafutását.

 

Újabb néhány óra elteltével kiderült, hogy az Inter nemcsak a klubbal, hanem a játékossal is megegyezett, sőt, Suazónak aláírt szerződése van. Moratti kijelentése felelőtlennek tűnt, ugyanis szerződéssel rendelkező játékos Olaszországban nem kötelezheti el magát írásban másik klubbal. Péntekre azonban már az is kiderült, hogy Suazo Cagliarival kötött szerződésében van egy kitétel, amely szerint a játékos bármelyik klubbal megegyezhet, ha a kérő 8 millió fontot ajánl érte. Bár még korai konklúziót vonni, jelenleg úgy tűnik, hogy Suazo mégis az Interé lesz.

 

- Abból, amit láttam, az derül ki, hogy Suazo játékjoga csakis egy klubé lehet, azé, amely már hónapok óta tárgyal, és már meg is egyezett vele, vagyis az Interé – jelentette ki Moratti, miután Suazo ügynöke, Giovanni Branchini nyilvánosságra hozta ügyfele szerződésének részleteit.

Link to comment
Share on other sites

Ki tudta követni? Hivatalos: Suazo a Interé!
DavidSuazo.jpg
Délelőtt a Cagliari elnöke biztosra vette, hogy a hondurasi csatár az Interé lesz, és ezt a Milan kora délután egy hivatalos közleményben elismerte.

A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.

- Tudjuk, hogy a csatárnak szerződése van az Interrel, ezért nem erőlködünk tovább. A klub szeretné leszögezni, hogy az eset kapcsán mindvégig igyekezett korrekt lenni, és betartani a nemzetközi sportéletben bevett normákat – szól a Milan hivatalos közleménye.



Hát itt a válasz mindenki kérdésére!Suazo a miénk!
Link to comment
Share on other sites

Minden bizonnyal Carlos Tévez a következő szezont már az olasz bajnok Inter csapatában kezdi el.

 

Az argentin játékos az olasz La Gazzetta dello Sportnak elárulta, hogy igazak azok a híresztelések miszerint a Real Madrid is érdeklődik iránta, azonban saját elmondása szerint ő inkább Olaszországba szerződne.

 

"Az Inter egy nagy klub, s jó esély van arra, hogy jövőre itt fogok szerepelni" - fogalmazott a játékos, majd elismerte, hogy a Real Madrid is érdeklődött iránta: "Igazak ezek a hírek, habár én inkább az Intert részesítem előnyben a Reallal szemben" - szögezte le az argentin támadó, aki jelenleg még a West Ham United játékosának számít.

 

Amennyiben Tévez valóban az Interhez szerződik, akkor több honfitársával is együtt futballozna, hiszen a kék-fekete alakulatban szerepel például Hernan Crespo, Javier Zanetti, Julio Cruz és Esteban Cambiasso is, így számára feltehetően előnyösebb lenne, egy olaszországi szerződés.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nekem sisncs semmi bajom Adrianoval csak ha kifelé áll a rúdja magának köszönheti mert nem bulizni kellett volna hanem edzésre járni! Nem hiszem hogy eladják max kölcsön menne valahova de ha Tevez jön akkor Recoba tutira megy vagy Adriano! Amúgy Adriano nem sok mindent csinált idén de amikor igen akkor nagyon messze a legszebb gólokat lőtte!

Link to comment
Share on other sites

Nekem sisncs semmi bajom Adrianoval csak ha kifelé áll a rúdja magának köszönheti mert nem bulizni kellett volna hanem edzésre járni! Nem hiszem hogy eladják max kölcsön menne valahova de ha Tevez jön akkor Recoba tutira megy vagy Adriano! Amúgy Adriano nem sok mindent csinált idén de amikor igen akkor nagyon messze a legszebb gólokat lőtte!

 

Adriano 6 gólt rúgott!5 bajnokságban 1 az Olasz Kupában..tavaly pedig 19et 13 a bajnokságban 5 gól a BL-ben és 1 az egyéb meccseken!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...