tibiole Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 VI. Link- és Fórumellenörzés :bye: Sziasztok moderátorok! Itt az újabb link és fórumellenörzés ahogy már megszokhattátok, néhányotoknak ez még új, de nem fog annyira nehezekre esni. Linkellenörzésről: Szokásos linkellenörzési naplót vezetni Fórumellenörésről: Topicok átnézése, oda nem illő hozzászólások (illetve témák) eltávolítása, felhasználók figyelmeztetése! Erről nemkell linkellenörzési naplót vezetni, mivel ezt az adminból könnyen ellenőrzöm! FELOSZTÁS: Tibiole: MusicZ, Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers, Honlapkészítés, Mobiltelefonok, Power, ViP Guru: RequestZ, Humor, Segítség, Szavazó Központ Ica: ApplicationZ, Honlapkészítés, Webdesign, Grafika, Photoshop -=NicK=-: Weboldalak, Hírek, Szex uvbull: Sport, Gumiszoba,Hardver szaszanagy: MovieZ, Filmek vikking56: Csevegés, Recept Klub, Totalcar majlimate: E-bookZ & Tutorials, Zene, Zeneszerkeztés Loky: GameZ, Játékok, netocsi: Programozás, Filmszerkeztés, Operációs Rendszerek blox: XxX, Mobiltelefonok Megjegyzés: Aki fél évente nem képes ennyit megcsinálni, az nem moderátornak való. Határidő: 2006.10.22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 ez igen! jó móka lesz de előbb még utána kell néznem a korábbi Link- és Fórumellenőrzések topikjaiban, h hogy is kell készíteni a naplót gyorsan átnézem, és utána mehet a menet Guru: RequestZ, Humor, Segítség, Szavazó Központ értettem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 értettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 tudomásul vettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Október 8, 2006 Share Posted Október 8, 2006 nah szóval fingom nicns milen linkelést kell átnéznem de sebaj hardware - kész sport - kész gumiszoba - félig kész Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 Indulhat a buli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 Megsasolom . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 Kérem jelentkezzenek azok, akik eddig a GameZ-t moderálták és ellenőrizték. Engem már három oldalnyi topic kikészített ma estére, és még hátravan 20 De tényleg... segítségre van szükségem. Hogyan gyorsíthatnám fel az ellenőrzést? Képes vagyok megcsinálni, de nem határidőre, sajnos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 az eddigi Link- és Fórumellenőrzések topikjaiban sztem megtalálod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Bizonyos okok miatt volt időm jóval korábban átnézni, így most csatolnám is az ellenőrzési naplómat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Sikerült átnéznem három témát, a Szavazó Központot, a Segítséget, és a Humort. A felhasználók megpróbáltak figyelni a témanyitás helyére, bár néhányszor ez nem sikerült, de orvosoltam a problémát. Most még előttem van a RequestZ hétvégén belemerülök, bár ezt a röpke 7600 témát nem lesz kis idő átnézni de a giga (vagyis a pirateclub) mindent megér Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 Én is kész lettem Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 14, 2006 Author Share Posted Október 14, 2006 Köszi az eddig elkészített munkákat, többek kérésére a linkellenőrzési határidőt 4 nappal meghosszabítottuk, így a határidő 2006.10.22! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 én is végeztem. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 végeztem én is: =Hírek ===Topic-ok száma: 690 ===Törölt Topic-ok száma: 2 ===Megmaradt Topic-ok száma: 688 ===Szabálysértések száma: 21 Megjegyzés: a topic-on belül szinte mindig kultúráltan folyik a társalgás, "könnyebb" szabálysértések előfordulnak, de semmi komoly. =Szex ===Topic-ok száma: 66 ===Törölt Topic-ok száma: 0 ===Megmaradt Topic-ok száma: 68 ===Szabálysértések száma: 26 Megjegyzés: a topic kényes mivolta ellenére itt is normális határokon beül folyik a beszélgetés, csak kisebb kihágások fordultak elő. =Weboldalak ===Topic-ok száma: 631 ===Törölt Topic-ok száma: 15 ===Megmaradt Topic-ok száma: 616 ===Szabálysértések száma: 112 Megjegyzés: a User-ek többsége még mindig nincs tisztában a linkelési és egyéb szabályokkal. Véleményem szerint - bár feltűnő az a pirosas keretbe szedett Szabályzat link - a legtöbben észre sem veszik. Talán hatásosabb volt a régebbi módszer, amikor külön, kiemelt topic-ja volt a szabályzatnak minden témán belül. -Továbbá 2-3 aláírást töröltem/szerkesztettem ugyancsak szabálysértés miatt. (piros szín használata, a megengedettnél nagyobb méret) -kiszedtem pár elévült topic-ot a Háttérinformációk\Mit töltsek fel? részből is. (a 3 hétnél régebbi és/vagy 0 hsz-eseket) 2006.10.20, -=NicK=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 Végeztem a RequestZ topikkal is Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 Kész! [attachmentid=1710] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 24, 2006 Author Share Posted Október 24, 2006 Köszönöm azoknak akik elkészítették, én az alábbi ok miatt nem készítettem még el! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 addig is, akkor én megcsinálom a Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers fórumot, ha nem haragszol meg ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Tibiole, akkor én megcsinálnám a Honlapkészítést, meg a ViP-et, ha beleegyezel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 26, 2006 Author Share Posted Október 26, 2006 Köszi ica, nagy szivességet tennél vele. Visszatértem, és hamarosan elkészül és fórumellenörzésem, valamint rendbe teszem az oldalt. Köszi guru, de azokat én szeretném megcsinálni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Október 26, 2006 Author Share Posted Október 26, 2006 De van két fórum, ami nem készült még el; XxX, Mobiltelefonok Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 sziasztok! nos, én megbeszéltem tibioléval, és hát majdhogynem ki lettem rúgva csak ide már elfelejtettem naplót betenni! najól van, bocsi mindenkitől, akit kellemetlenül érintett!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 De van két fórum, ami nem készült még el; XxX, Mobiltelefonok Akkor a mobiltelefonokat még elvállalom egyedül (megpróbálom minél hamarabb megcsinálni), és ha az XxX ellenőrzésébe segít vki, akkor ilyen megoldásban benne vok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Végeztem. Scripts, Templates, Fonts, Icons & Wallpapers VI. Link- és Fórumellenörzés kész! [attachmentid=1776] Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 Mobiltelefonok ellenőrzése is kész Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Nagy nehezen, sok késéssel, de végeztem a linkellenörzési naplóval, több ezer topic, nagyon sok órás munkával. [attachmentid=1874] Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 nah grat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts