blox Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 A nagy matuskás rejtély :powaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 menny már te is tod hogy tiesto powaaaa volt aki ellopta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Július 31, 2006 Author Share Posted Július 31, 2006 ő nehezen, val alibije Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 dehogy van alibije amúgy thx a rank-ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Na szókásos matuskás téma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Július 31, 2006 Author Share Posted Július 31, 2006 aminek nem kicsi múltja van több mint 100 oldalas múltja :ice: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Mivel elolvad a hó és a sok fagyott víz miatt volt fehér felszívódik a földbe.Na megoldottam a rejtélyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Hát ezt jól leoffoltad TL8ez!!!! Igy nem lesz 100 oldal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 nah lol ez nem nyert sose ez volt a titka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Bocs de muszály volt Amúgy most jön az a rész hogy á TL8ez ez nem úgy van és rá kell cáfolni.Szóval lesz ebből 100 nyugi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 nah lol ez nem nyert sose ez volt a titka Hanem mi?!? Meg fog ölni a kíváncsiság.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Amúgy a hó átlátszó, de nem is akárhogyan!!! Mivel a természetes fényben, megtöri a fényt és szétszórja a szemedben a fehér színt! Próbáljátok csak ki sötétben! Na mit láttok? Feketét, mivel hogy nincs természetes fény és így átlátsz rajta és így csak a sötétséget látod! Egyszerű... :crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 De az is lehet hogy a télapó felszivta a fehéret mert:Hull a pelyhes fehér hó Jól beszívott a télapó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Vagy az is lehet h ott marad a fehér csak piszkos lesz a végén :crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 nem tűnik sehová csak átalakul másik színné, rejtőzködés miatt, hogy ne találják meg következő télig (hogy bírok ennyi hülyeséget kitalálni? ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 hát én ugy tom, hogy olan a dolog hogyy én félreeraktam anno 1 kiló havat szép fehéret , sajna valaki ellopta pedig oylan jól eldugtam hog én se tudtam hogy hova raktam az a baj hogy most kerestem ezen a helyen amit én se tok de nem találom de sejtem ki volt aki ellopta tiesto volt biztos ő az a gonosz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Jujj mennyi hülyeség lessz majd itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Én úgy tudom tejnek álcázza magát a fehér. De mint tudjuk nem ez a legjobb álcázási technika mivel így évről évre egyre keveseb a fehér! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 De lehet hogy azért tünik el hogy gyüjtse az erejét.Eccer pedig minden fehér lessz majd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xelag Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Én szerintem a madarak felcsipegetik :mml: :mml: na jó nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max16 Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Újrahasznosítják WC papírnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Mindet begyűjtik Clorox-nak vagy Hypo-nak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Egyszerűen elmegy nyaralni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsa20 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Hi! Ha jól emlékszem legutoljára úgy volt hogy az a fránya Chuck Norris vitte el a havat a Föld összes tájáról. De vajon hova vitte? Az Északi sarkra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 A faszt, elment telelni a déli féltekére...útja közben is fehér amugy! Felhő alakban, oda ér akkor meg hó alakban lesz fehér... Ilyen eccerű, nem vész el csak átalakul! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 hát szerintem elolvad a hó és a sok fehér éjszaka ne mtud mit csinálni felmászik a fára és elkezdik magukat festegetni aztán ezért van az hogy télen fehér a fa ágain a cucc tavasszal világoszöld nyáron zöld ősszel meg sárga... mert ezek a kedvenc szinük a szineknek és szeretik magukat festegetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 (edited) Amikor esik, a hó közé beszorult a fehér szín, és amikor elolvad a hó és mivel nagyon könnyű ezért egyszerűen elszáll. Egyébként egy eszkimó közmodás is eszembe jutott: "A kunyhó mögül,sárga hóból nem eszünk!" Módosította Augusztus 1, 2006 xpassz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Vajon mért ne együnk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 1, 2006 Author Share Posted Augusztus 1, 2006 nem Tiesto volt és nem is Chuck Norros hanem a gonosz Mikulás, visszakell szerezni a havunkat, nélküle elpusztulk a Föld :ice: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 giga & matuska vs. mikulás? Király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts